benim gibi düzensizler ne yapsınnn
heh işte ben o dediğini yapıyorumya aslında düzenli regl oluyorsan bu telefonlara indirilen ovulasyon programları da hemen hemen aynı sonuc veriyor, ordan takip edersen stres olmazsın...ben bu ay öyle yapacağım...geçen ay hem program ile hemde testle birlikte takip ettim aynı zamnlarda gösterdi
valla sorma benim de ütülerim birikti eve gittiğim gibi koci gelene kdr eritmem lazım ütüleri,yemeğim var allahtanZaman da ne zor geçiyor bugün. Yığınla ütüm var. Başladım kafam dağılsın
Ooo kizlar başlamış temizlikler ütüler bahar temizligine vermissiniz kendinizi süper herkese selamlar kahveler fallar grlaaa muhabbet şahane
höfffffff valla benim de perdeler yıkancak haftaya :Svalla sizin iş yine kolay....ben halıları yıkamaya verdim..onlar geldi ev komple temizlenecek onlar serilecek :) üstüne üstlük birde ütü yapacağımmm pfff
Cnm suan alanya da tatile geldim dun geldim cumaya kadar buradayim...ben antalya dayım
ohh sizi sizileeerrrrCnm suan alanya da tatile geldim dun geldim cumaya kadar buradayim...
Cnm suan alanya da tatile geldim dun geldim cumaya kadar buradayim...
Bende sizi cok ozledim guzel haberler varmi takip etmeye çalışıyorum sizi gündüz iş yerinde pek giremiyorum ondan akşamları bakıyorum ne var ne yok diye
Ooo super bat bekleme donemindesiniz cansu galiba regli olmus onun disinda bi gelisme yok sanirim hepinizi cok ozledim bende ovi. Donemimdeyim bitmek uzere bu haftayida degerlendircez bakalimşu an henüz bebeiş haberlerimiz yok....:) inşallah olması umuduyla diyoruz batları bekliyoruz
Bat 23 eylul ama misafir geldi bizm yumurtlama gunleri ziyan oldu bu ay((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?