Eylülde Gel

benim gibi düzensizler ne yapsınnn

Diyelim ki, birinci ay 28 gün sonra kanamanız oldu, sonraki ay 21, daha sonraki ay ise 32. Birkaç ay bu şekilde adet kanama aralıklarınızı bir yere kaydedin. En kısadan 17, en uzundan 11 çıkarın. Çıkan iki sayı arasındaki günlerde, gebe kalma şansınız yüksek demektir.

heh işte ben o dediğini yapıyorum

Zaman da ne zor geçiyor bugün. Yığınla ütüm var. Başladım kafam dağılsın

valla sizin iş yine kolay....ben halıları yıkamaya verdim..onlar geldi ev komple temizlenecek onlar serilecek :) üstüne üstlük birde ütü yapacağımmm pfff

Ooo kizlar başlamış temizlikler ütüler bahar temizligine vermissiniz kendinizi süper herkese selamlar kahveler fallar grlaaa muhabbet şahane

Ooo kizlar başlamış temizlikler ütüler bahar temizligine vermissiniz kendinizi süper herkese selamlar kahveler fallar grlaaa muhabbet şahane

özledik valla seni.. gündüzleri pek görünmüyosun akşamlarıda biz olmuyoruz denk gelemiyoruz bir türlü

temizlik demeyin yaaa, geçen hafta perdeleri falan yıkadım kociş de hasta yatıyo evde
ütü falan hiç uğraşamıcam yaa kadın çağırıyım bari eve o yapıo, tembelim ben biraz

Bende sizi cok ozledim guzel haberler varmi takip etmeye çalışıyorum sizi gündüz iş yerinde pek giremiyorum ondan akşamları bakıyorum ne var ne yok diye

Bende sizi cok ozledim guzel haberler varmi takip etmeye çalışıyorum sizi gündüz iş yerinde pek giremiyorum ondan akşamları bakıyorum ne var ne yok diye

şu an henüz bebeiş haberlerimiz yok....:) inşallah olması umuduyla diyoruz batları bekliyoruz

Bat 23 eylul ama misafir geldi bizm yumurtlama gunleri ziyan oldu bu ay ((((

şu an henüz bebeiş haberlerimiz yok....:) inşallah olması umuduyla diyoruz batları bekliyoruz
Ooo super bat bekleme donemindesiniz cansu galiba regli olmus onun disinda bi gelisme yok sanirim hepinizi cok ozledim bende ovi. Donemimdeyim bitmek uzere bu haftayida degerlendircez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…