Eylülde Gel

ohh gel öpcem gellll helal kuzum aynen öyle valla bu ay ben de inşallah bu hisleri besleyeceğimm kararım kesinnn

Şimdi adet olduğun günler ateşin düşük seyrediyor bittikden sonra biraz yükselme oluyor bazı günler ateş değerlerin sabit ilerliyor işte yumurtlamana yakın uzayan akıntılarında gelmeye başlıyor o aralar ateşin düşükken aniden ateşin fırlayıveriyor bu 0,2 olabileciği gibi 0,3-0,4 bile olabiliyor zaten çizelgede o yükselme hemen fark edilecek yükselmenin ertesi günüde yine aynı hızla ateş düşüyor çizelgede zaten o yükselmeden 1 gün öncesini belirliyor bende zaten ovu testinde tam da o günü görmüştüm çift çizgiyi bu da 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağına işaret ediyor. o çizgi çekildikten sonra 14 gün ekleyince de adet gününü belirlemiş oluyosun. 14 günlük sürelerde ateşde yükselme alçalma oluyor ufak tefek ama son günlere yaklaşıldıkça ateşinin yüksek seyretmesi gerek ki gebelik var diyebilelim

Odanın ısısı n ekadar olursa olsun senin vücut ısını etkilemez. Ben mesela bir keresinde yorganın altında ölçmüştüm ateşimi böyle terler aktı falan ama ateşim 36,2 mi ne çıkmıştı yani adet olucağımın belirtisi. O ateş içten geliyor yani vücudunda progesteron hormonuna bağlı bir ateşse mutlaka adet olucağın zamanlarda yüksek seyreder bu gebelik belirtisidir. Ama istisnai durumlarda olabiliyor. Mesela hastalık, bir gece öncesi uykusuzluk, alkol alımı gibi bunlar ateşini yanıltabilir. Benimde bu ara yüksek gidiyor ateşim ama yine de emin olamıyorum. Ölçmeye devam edicem eğer ki adetimde 1 hafta falan geçerse işte ozaman gebeyim herhalde derim

Benim icin epey zor olur onun takibi. Ben basit ovu.testlerinde bile cuvalladim. Belki testlerse belki de bedenimdeydi karisiklik ama sonuc olarak basarisiz oldum ovu test takibinde.

Ay ben bunu takip etmeye kalkarsam bildiğin tımarhanelik olurum bana göre değil...adetim geçerse test yaparım geçmez de gelirse paşa paşa kırmızılarımın bitmesini beklerim. Olay budur yani. diğeri biraz zahmetli ve stresli bir iş. allah kolaylık verisn valla...

kızlar benim bu aydan hiç bir beklentim yok,ilk ay ki hevesim kalmadı açıkçası.geçen ay ki olaylar srayla oluyo bunun sonu kırmız kart.günlerdir çocuk isteğimin azaldığını hissediyorum.önümüzdeki ay ekim listesine kendimi eklemiycem ama sizin için ekim ayı listesini yapıcam.biraz ara verip tekrar bebek isteğimin gelmesini beklicem yani.Ama siz destek enerji ve sinerji için burdayım.

ama oldu mu banucum yaaaaa ,olmaz hep birlikte buradayız moral bozmak yok ,bak ben kırmızıyı gördüğümde nasıl kötü oldum bunları hissetmen normal şimdi senin ama bırakmıyoruz.sadece bi değişiklik yapıp çocuk için değil kendimiz için çalışıyoruz gelirse başımızla beraber gelmezse nasip kısmet diyoruz listede seni de görcem bak lütfennn ağlarımmm

cansu1109 evet kuzum biz birlikte öğrencez inşallah

tam destek hep destek arkadaşlar
bu süreç hepimizi yoruyor, artık düşünmüyorum istemiyorum bıraktım falan diyoruz ama bat geldiği zaman test üstüne test yapıyoruz

o süreç daha çok yoruyor aslında. o yüzden hakkımızda hayırlısını istemekten başka çare yok.

yazıcak ben hayatımda 1kez test yaptım
kızlar 1.kural takmıyoruz (ben bu ay inanılmaz takmışım ,deli gibi pişmanım bu ay yapmıcam aynı hatayı inşallah)
2.kural pozitif oluyoruz birbirimize destek devam son hız,arada yorulanlar tabii olcak ama yılmak yok,rabbim ne zaman derse o zaman hiçbirşey bizden önemli değil,olmuyorsa da vardır bi hayır deyip kırmızıları dahi sevicez.(ya hiç gelmeselerdi)
3.kural beklenen gün gelmeden test yapmak yoookkkkkkkkkk

Canım benim de bu ay hiç beklentim yok valla 6 gün kaldı regl olacagımı hissediyorum resmen...Amannnn tatlım sende benim gibisin birşeyi isteyince hemen olsun istiyosun. olmayınca hevesin kaçıyor dimi benimde öyle yaa...ilk ayki hevesim yok.. Ama umutsuzlugumda yok....ekimde olur olmazsa kasımda olur... Zaten ekimde olsun . İkizler olmasında aman aman :) hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…