ohh gel öpcem gellllvalla kuzum kendi kendimizi yıpratıyormusuz biz. gerek felan yok...Ben zaten sıkıntıya gelemeyen bir tipim. Gelsin kırmızı napim 33 yıldırı sevinçle karşıladığım durum...bundan sonrada karşılarım ne olcak.
Ben biraz ara verdim cnm..oluruna bıraktım diyelim.ben de aynı şekil canım iş ev devam .
nasıl gidiyo çalışmalar bakiimm
bendeeeeeeeeeeeBen biraz ara verdim cnm..oluruna bıraktım diyelim.
en iyisi canım kafa rahat olmadan şapşikler de gelmiyo bu belli kesin bilgiBen biraz ara verdim cnm..oluruna bıraktım diyelim.
Şimdi adet olduğun günler ateşin düşük seyrediyor bittikden sonra biraz yükselme oluyor bazı günler ateş değerlerin sabit ilerliyor işte yumurtlamana yakın uzayan akıntılarında gelmeye başlıyor o aralar ateşin düşükken aniden ateşin fırlayıveriyor bu 0,2 olabileciği gibi 0,3-0,4 bile olabiliyor zaten çizelgede o yükselme hemen fark edilecek yükselmenin ertesi günüde yine aynı hızla ateş düşüyor çizelgede zaten o yükselmeden 1 gün öncesini belirliyor bende zaten ovu testinde tam da o günü görmüştüm çift çizgiyi bu da 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağına işaret ediyor. o çizgi çekildikten sonra 14 gün ekleyince de adet gününü belirlemiş oluyosun. 14 günlük sürelerde ateşde yükselme alçalma oluyor ufak tefek ama son günlere yaklaşıldıkça ateşinin yüksek seyretmesi gerek ki gebelik var diyebilelim
Şimdi adet olduğun günler ateşin düşük seyrediyor bittikden sonra biraz yükselme oluyor bazı günler ateş değerlerin sabit ilerliyor işte yumurtlamana yakın uzayan akıntılarında gelmeye başlıyor o aralar ateşin düşükken aniden ateşin fırlayıveriyor bu 0,2 olabileciği gibi 0,3-0,4 bile olabiliyor zaten çizelgede o yükselme hemen fark edilecek yükselmenin ertesi günüde yine aynı hızla ateş düşüyor çizelgede zaten o yükselmeden 1 gün öncesini belirliyor bende zaten ovu testinde tam da o günü görmüştüm çift çizgiyi bu da 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağına işaret ediyor. o çizgi çekildikten sonra 14 gün ekleyince de adet gününü belirlemiş oluyosun. 14 günlük sürelerde ateşde yükselme alçalma oluyor ufak tefek ama son günlere yaklaşıldıkça ateşinin yüksek seyretmesi gerek ki gebelik var diyebilelim
38. sasknn (SİNEM)-25-3 eylül-bat 3 ekim- 1.yıl
beni de eklermisin
ama oldu mu banucum yaaaaa ,olmaz hep birlikte buradayız moral bozmak yok ,bak ben kırmızıyı gördüğümde nasıl kötü oldum bunları hissetmen normal şimdi senin ama bırakmıyoruz.sadece bi değişiklik yapıp çocuk için değil kendimiz için çalışıyoruz gelirse başımızla beraber gelmezse nasip kısmet diyoruz listede seni de görcem bak lütfennn ağlarımmmkızlar benim bu aydan hiç bir beklentim yok,ilk ay ki hevesim kalmadı açıkçası.geçen ay ki olaylar srayla oluyo bunun sonu kırmız kart.günlerdir çocuk isteğimin azaldığını hissediyorum.önümüzdeki ay ekim listesine kendimi eklemiycem ama sizin için ekim ayı listesini yapıcam.biraz ara verip tekrar bebek isteğimin gelmesini beklicem yani.Ama siz destek enerji ve sinerji için burdayım.
yazıcak ben hayatımda 1kez test yaptımcansu1109 evet kuzum biz birlikte öğrencez inşallah
tam destek hep destek arkadaşlar
bu süreç hepimizi yoruyor, artık düşünmüyorum istemiyorum bıraktım falan diyoruz ama bat geldiği zaman test üstüne test yapıyoruz
o süreç daha çok yoruyor aslında. o yüzden hakkımızda hayırlısını istemekten başka çare yok.
ekim kasım ne zaman keyfi gelirse sıpaların beklicez mecbur canım :)
korktum ses vermeyinceeeeee kızıımmmcansu1109 geldim canım...dısarda işlerim vardı onları hallettim :)
kızlar benim bu aydan hiç bir beklentim yok,ilk ay ki hevesim kalmadı açıkçası.geçen ay ki olaylar srayla oluyo bunun sonu kırmız kart.günlerdir çocuk isteğimin azaldığını hissediyorum.önümüzdeki ay ekim listesine kendimi eklemiycem ama sizin için ekim ayı listesini yapıcam.biraz ara verip tekrar bebek isteğimin gelmesini beklicem yani.Ama siz destek enerji ve sinerji için burdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?