korktum ses vermeyinceeeeee kızıımmm
yeaa gitme zatennnnnn ggötür beni gittiğin yereeekorkma bebişimmm seni bırakıp gitmem bir yeree
yeaa gitme zatennnnnn ggötür beni gittiğin yereee
akşama yemek işim var,yrn temizlik günümmm ,cuma yıldönümümüüüüüzzzofff akşam olksun evimize gidelim ayaklarımızı uzatalım ohh misçok sıkıldım ben bugün ayrıca yoruldum
akşama yemek işim var,yrn temizlik günümmm ,cuma yıldönümümüüüüüzzz
cmts de günüm varrrrr koşturmaya gel ne zaman uzatırım ayakları bilinmez
ohh benim yerime de sefa yap canımmmm bol olsunnnnn:) hay maşallah :) ben cumaya kadar rahatım vallaohhhhhhhhhh sefam olsun :)
ben yönetici asistanıyım.kızlar ne iş yapıyorsunuz ??
kızlar ne iş yapıyorsunuz ??
çok şükür canım topiğimizin maşallahı var .maşallahAllah muhabbetinizi arttırsın kızceler :)
yogun bi gündü benm için , döktürmüşsünüz yine daha ayın 9'u 22'si nasıl gelir bilmiyorum
bu ay güzel haber veremesek bile ekimde göbişleri doldururuz inşallah
bnm mesai bitiyo 10 dakikaya :) ii bakın kendinize çalışmalarıda aksatmayın ha
çok şükür canım topiğimizin maşallahı var .
ohh ne güzel bu saatte biten mesai candır cannn , benim daha 1bucuk saat var
bu ay ki çalışmalar kendimiz için :) eğer keyfi gelirse bebişko da dahil olur beklerizbenim regl bitti sezon açıldı
hahahah bu ay tamamen ben keyfim ve kocim için sahalardayım bilemicem durum ne olurwuuu tutmayın cansuyu
hahahah bu ay tamamen ben keyfim ve kocim için sahalardayım bilemicem durum ne olur
ben takvimi gizlesem de beyinden çıkmaz o derecebende öyle yaptım bu ay telden takvimi falan gizledim (silemedim) gözümün önünde durmasın diye düzensizlik yasadıgımdan yumurtlama falan ne zamanlara denk geliyodu bilmiyorum zaten
öpüldünüz kactım ben
bende öyle yaptım bu ay telden takvimi falan gizledim (silemedim) gözümün önünde durmasın diye düzensizlik yasadıgımdan yumurtlama falan ne zamanlara denk geliyodu bilmiyorum zaten
öpüldünüz kactım ben
ohh 5devriyesi de dağıldı,kalan sağlar bizimdir. benim de son 57dkbenimde bugün hiç çalışasım yoktu uyudum resmen.
benimde mesai biterr kızcelerimmmm sabaha görüşürüz inşallah muckkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?