Eylülde Gel

ben de yavaştan toparlanıyorum kuzucanlar görüşürüz yarın kısmetse hepinizi öptüüüüümmm

Of ya bnmde hamileliğe dair hiçbir belirtim yok. Adeti beklicem galiba bu ay da olmadı

banu86 canim kendini hazir hissettiğin zaman olmasi en doğrusu en güzeli sen elinden geleni yaptiysan tamam birak bosver mutlaka o şapşiklerin gelceģi zaman bellidir. Bende bu ay hamiş kalamazsam ekim listesinde bulunmayacaģim bende birakmayi düşünüyorum hakkimizda en güzeli olsun...

ben şeymanın yaptığı gibi yapıcam ama beklentisiz olcam.yani sadece korunmayan çiftyani gün takip falan yok.belkide bi süpriz olur

ben şeymanın yaptığı gibi yapıcam ama beklentisiz olcam.yani sadece korunmayan çiftyani gün takip falan yok.belkide bi süpriz olur
Bende ekime kalirsam aynen öyle yapicam ne takvim tutarim ne bişey akışına birakicam canim yoksa stres stres olmanin anlami yok

Hadi bakalim guzel haberlerini alalim en kisa sürede
Ben de merak içindeyim bugün test yaptım negatif çıktı. Ama ilk gebeliğimde de bat dan 4 gün sonra çıkmıştı pozitif
Belki stresden adetimi geciktiriyorda olabilirim bakalım hayırlısı

4.DEFNE- 28 - 15AĞUS. - 12EYLÜL - - 10.AY
17.CUTE -28- 16 AĞUST .- 10EYLÜL -1.ay
18.EMOLİ-27 17AĞUST - 13EYLÜL -2.ay
30.BBAL -10AĞUST-10EYLÜL
32.MELEV -37 -18AĞUST-12 EYLÜL -29 AĞUST. -9.AY
33.BANU -37 -16AĞUS - 9 EYLÜL -27 AĞUST -3.Ay
ddefnee87 CuteMom Emoli_34 BBAL M melev Masumiyet
önümüzdeki günlerin talihlileri
kızlar bekliyorum bi bomba umudumuzsunuz

Ooooo hadi kizlar güzel haberlerinizi bekliyoruz

Sabah olsada ateşimi ölçsem çok merak ediyorum. Bi de göğüslerimde aşırıı hassasiyet var. Kasıklarımda sürekli adet olacakmışım gibi ağrı var.

Bu ay ben es gecerim heralde tatildeyim ama havuzdu felandi filandi derken uyuyakaliyoz yaf....cumartesi reglim bitti ama bizde tık yok hala...adetle beraber 15 gun oldu bu arada yumurtlama bile gecti..ovi teesti yapmadim ama kasik agrimdan ve akintimdan aanladigim kadarı ile yumuttalar dun veya bugun catladi bu ayda gider ekime kalirim ben...ekleyin listeye şekerler. ..

ekime geeeel vatandaş çığ gibi büyüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…