benimde bugün hiç çalışasım yoktu uyudum resmen.
benimde mesai biterr kızcelerimmmm sabaha görüşürüz inşallah muckkkkkkk
aaa adaşm senin bat bugünmüş ne var ne yokBen de buralardayım ama herkes dağılmış
kaç kaldı canım benimde hiç umudum yok 11 gün var daha amaOf ya bnmde hamileliğe dair hiçbir belirtim yok. Adeti beklicem galiba bu ay da olmadı
kızlar benim bu aydan hiç bir beklentim yok,ilk ay ki hevesim kalmadı açıkçası.geçen ay ki olaylar srayla oluyo bunun sonu kırmız kart.günlerdir çocuk isteğimin azaldığını hissediyorum.önümüzdeki ay ekim listesine kendimi eklemiycem ama sizin için ekim ayı listesini yapıcam.biraz ara verip tekrar bebek isteğimin gelmesini beklicem yani.Ama siz destek enerji ve sinerji için burdayım.
ben şeymanın yaptığı gibi yapıcam ama beklentisiz olcam.yani sadece korunmayan çiftbanu86 canim kendini hazir hissettiğin zaman olmasi en doğrusu en güzeli sen elinden geleni yaptiysan tamam birak bosver mutlaka o şapşiklerin gelceģi zaman bellidir. Bende bu ay hamiş kalamazsam ekim listesinde bulunmayacaģim bende birakmayi düşünüyorum hakkimizda en güzeli olsun...
Bende ekime kalirsam aynen öyle yapicam ne takvim tutarim ne bişey akışına birakicam canim yoksa stres stres olmanin anlami yokben şeymanın yaptığı gibi yapıcam ama beklentisiz olcam.yani sadece korunmayan çiftyani gün takip falan yok.belkide bi süpriz olur
Bugün gelen giden yok bende bir kaç gün bekleyecem bakalım ne olucakaaa adaşm senin bat bugünmüş ne var ne yok
Hadi bakalim guzel haberlerini alalim en kisa süredeBugün gelen giden yok bende bir kaç gün bekleyecem bakalım ne olucak
Ben de merak içindeyim bugün test yaptım negatif çıktı. Ama ilk gebeliğimde de bat dan 4 gün sonra çıkmıştı pozitifHadi bakalim guzel haberlerini alalim en kisa sürede
Ooooo hadi kizlar güzel haberlerinizi bekliyoruz4.DEFNE- 28 - 15AĞUS. - 12EYLÜL - - 10.AY
17.CUTE -28- 16 AĞUST .- 10EYLÜL -1.ay
18.EMOLİ-27 17AĞUST - 13EYLÜL -2.ay
30.BBAL -10AĞUST-10EYLÜL
32.MELEV -37 -18AĞUST-12 EYLÜL -29 AĞUST. -9.AY
33.BANU -37 -16AĞUS - 9 EYLÜL -27 AĞUST -3.Ay
ddefnee87 CuteMom Emoli_34 BBAL M melev Masumiyet
önümüzdeki günlerin talihlileri
kızlar bekliyorum bi bomba umudumuzsunuz
ekime geeeel vatandaş çığ gibi büyüyoruzBu ay ben es gecerim heralde tatildeyim ama havuzdu felandi filandi derken uyuyakaliyoz yaf....cumartesi reglim bitti ama bizde tık yok hala...adetle beraber 15 gun oldu bu arada yumurtlama bile gecti..ovi teesti yapmadim ama kasik agrimdan ve akintimdan aanladigim kadarı ile yumuttalar dun veya bugun catladi bu ayda gider ekime kalirim ben...ekleyin listeye şekerler. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?