günaydınnGunaydinn
şaka maka benim diğer bat da yaklaşmış he bugün farkettim yarın tek rakama düşcemevet burası çok sessiz bugünün bat. çılarııııııı şeyma ırmak zehrenur mukocan nerdesiniz durumlar ne?
ooo canooooo yeni sayfaya geçiş vakti yaklaştı demek ki bu sayfanın adı konusunda 2 öneri güzeldi:gelsin bebişler dolsun göbüşler ve o bebiş bu göbüşe gelecek hangisini koyalım sizceşaka maka benim diğer bat da yaklaşmış he bugün farkettim yarın tek rakama düşcem
şaka maka koca eylülü yedikooo canooooo yeni sayfaya geçiş vakti yaklaştı demek ki bu sayfanın adı konusunda 2 öneri güzeldi:gelsin bebişler dolsun göbüşler ve o bebiş bu göbüşe gelecek hangisini koyalım sizce
şaka maka koca eylülü yedikaz kaldı.. ben sanki ilkini daha bi sevdim :)
gelsin bebişleeer dolsun göbüşleeerrr hoppaa
şaka maka koca eylülü yedikaz kaldı.. ben sanki ilkini daha bi sevdim :)
gelsin bebişleeer dolsun göbüşleeerrr hoppaa
höffffff deme deme susssss dillendirme bayramdı tatildi derken rahat 2kiloya kucak açmış bulunuyorum fazlasından allah korusuneylülü yedik ekimde yersek 100 kilo oluruz artık hahahabu işin gidişatı iyi değil ben diyim :) stresten 2 kilo aldım ya laa....
höffffff deme deme susssss dillendirme bayramdı tatildi derken rahat 2kiloya kucak açmış bulunuyorum fazlasından allah korusun
çok şüküüür etçil değilimmm baklavayla da aram yok ilk gün kaynanoşun sarmalarını sabote ederimohhh gelsin baklavalar böreklerrrrrrryensin etlerrrrrrr....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?