Eylülde Gel

evet burası çok sessiz bugünün bat. çılarııııııı şeyma ırmak zehrenur mukocan nerdesiniz durumlar ne?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anne adaylarııııı..... yağmurlu,buram buram toprak kokulu bir günden hepinize merhabaaaaaaa :) neşeli , bol kahkahalı güzel bir gün diliyorum veeee hepinizi teker teker öpüyorummmm

şaka maka benim diğer bat da yaklaşmış he bugün farkettim yarın tek rakama düşcem
ooo canooooo yeni sayfaya geçiş vakti yaklaştı demek ki bu sayfanın adı konusunda 2 öneri güzeldi:gelsin bebişler dolsun göbüşler ve o bebiş bu göbüşe gelecek hangisini koyalım sizce

ooo canooooo yeni sayfaya geçiş vakti yaklaştı demek ki bu sayfanın adı konusunda 2 öneri güzeldi:gelsin bebişler dolsun göbüşler ve o bebiş bu göbüşe gelecek hangisini koyalım sizce
şaka maka koca eylülü yedik az kaldı.. ben sanki ilkini daha bi sevdim :)
gelsin bebişleeer dolsun göbüşleeerrr hoppaa

şaka maka koca eylülü yedik az kaldı.. ben sanki ilkini daha bi sevdim :)
gelsin bebişleeer dolsun göbüşleeerrr hoppaa

eylülü yedik ekimde yersek 100 kilo oluruz artık hahaha bu işin gidişatı iyi değil ben diyim :) stresten 2 kilo aldım ya laa....

eylülü yedik ekimde yersek 100 kilo oluruz artık hahaha bu işin gidişatı iyi değil ben diyim :) stresten 2 kilo aldım ya laa....
höffffff deme deme susssss dillendirme bayramdı tatildi derken rahat 2kiloya kucak açmış bulunuyorum fazlasından allah korusun

günaydın kızlaaarrr....bugün inanılmaz bir yoğun gündeyim.....kırmızıdan bir haber yok bakalım kısmet.....veeeee bugün evlilik yıldönümümüz musmutluyummm......muhtemelen bişi yapamayacaz akşam bayram temizliği yapacam ama olsuuunnnn....

Canlarimmmmmmm dun geceden beri giremiyorum telaştayiz annemin amelyatindan dolayi iyi dileklerde bulunan dua eden tüm arkadaşlara sonsuzzzz teşekkürler hepinize cansiniz tek tek okudum şimdi birkez daha anladimki Allah sağlık versin güç kuvvet versin sağlığimiz yerinde oldugu sürece o bebiş hertürlü gobüsumuze gelir kizlar bazi seylerde israrci olmak yerine dua etmek gerekir diye düşünüyorum artik ve derin bi ohhhh cekip ekime kapagi aticam 3 4 gune kadar bence emri vaki cumlesi oluyor o bebek bu göbüşe gelecek diger basligi daha cok begendim gelsin bebişler dolsun göbüşleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…