Eylülde Gel

olsun tatlım yaa canın saolsun birçoğumuzun da olmadı bu ay zaten.histeroskopi ne ki?
rahim de yapışıklık varımşı onu açacak doktorum rahim filmi çektirmiştim yapışıklık çıktı doktor hamile kalmayı engeller dedi bende histeroskopiyi kabul ettim bakalım hayırsılı kızlar yaaa

Temizlik yapmaktan bebek vrsada gitmstir artik :) bende bu ay kirmizi kart yersem bidahaki aydan umudum yok dgun var annemlere gdicem ovu.tarihine denk gelecek. Kismet..

kızlar evlilik yıldönümlerinde ne yaptınız....var mı şöyle ayağınızı yerden kesen süpriz yoksa bizim gibi olağan mı geçiyo..ah koca ah.....

kızlar evlilik yıldönümlerinde ne yaptınız....var mı şöyle ayağınızı yerden kesen süpriz yoksa bizim gibi olağan mı geçiyo..ah koca ah.....
ay 2 yıldır olağan geçti işte dıışarda yemek yemek falan ama gelinlik giyip sürpriz yapanlar varmş yemek masası hazırlamak süslemek olabilir

yemek & pasta :) sıradan yapılan şeyler o günün havasıyla daha tatlı yaşandı o kadar :)
güzeldi benim :)

Canimmmm her satrini gözlerim dolu dolu okudum Allah yar ve yardimcin olsun cok zor bir durum tabiki ablamam mümkün degil sadece dualarla yanindayiz diyebiliyorum bitanecim yeni umutlar bizlerin olsun

Kizlaaaar giremedim bi türlü internete tüm gun hastahanedeydim annemin bel ftgi yrtilmis annemi yatrdik hastahaneye yarin sabahtan amelyata alincak bu sebeple ne top oynayabildim ne ip atlayabildim sizinle en cok Zeynep0234 un olayida üzdu beni ondaydi hep aklim bide annemdr inanin yani cok zor bu hastalik olaylarim Allahim tez zamanda şifasini versin tüm hastalarin kizlar sağlık zamani cok şükretmek lazim onu gec olsada anladim

Evet cansucum bu aralar kendimi cok kastim yiprattim stres yapmiyorum desemde yapiyorum hikaye yani pöfff
tahmin ediyorum ben de aynı durumdayım çünkü kendimizi kandırmaya çalışıyoruz ama başarılı olamıyoruz zamanını beklliyor canım yapacak bişey yok hepimiz aynı dertten muzdaribiz beklemekten başka çıkar yol yok rabbim gülsün yüzümüze..

Gelinlik giyip supriz yapan tiplerden biri de benim itiraf ediyorum hahahaha
ben gelinliği almamıştım....bende bişi yapamadım muhasebe bürosunda çalıştığım için 24 kdv son o yüzden 22 si benim çok yoğun olduğum gün pasta kestik işyerime çiçek gönderdi...

canımm çok geçmiş olsun ,rabbim tüm anneleri korusunnn onları başımızdan eksik etmesin.umarım çabucak eski sağlığına kavuşur annişkon da torun sever hoplatır zıplatır :)

canım çok ama çok geçmiş olsun. Tez vakitte iyileşir annen...Sağlıgına kavusur yeniden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…