olsun tatlım yaa canın saolsun birçoğumuzun da olmadı bu ay zaten.histeroskopi ne ki?
ay 2 yıldır olağan geçti işte dıışarda yemek yemek falan ama gelinlik giyip sürpriz yapanlar varmş yemek masası hazırlamak süslemek olabilirkızlar evlilik yıldönümlerinde ne yaptınız....var mı şöyle ayağınızı yerden kesen süpriz yoksa bizim gibi olağan mı geçiyo..ah koca ah.....
yemek & pasta :) sıradan yapılan şeyler o günün havasıyla daha tatlı yaşandı o kadar :)kızlar evlilik yıldönümlerinde ne yaptınız....var mı şöyle ayağınızı yerden kesen süpriz yoksa bizim gibi olağan mı geçiyo..ah koca ah.....
ben de bugün koptum :/burdayım şekerim arada bakıyorum okuyorum ama çok sık yazamıyorummm:)
Canimmmm her satrini gözlerim dolu dolu okudum Allah yar ve yardimcin olsun cok zor bir durum tabiki ablamam mümkün degil sadece dualarla yanindayiz diyebiliyorum bitanecim yeni umutlar bizlerin olsuncanm beni dusundugun ve unutmadığın için Allah Razı olsun diger arkadaslara da ayni sekilde teşekkür ediyrm gecmis sayfalari okuyamdm iyi temennide bulunanlardan Allah Razi olsun bugün kontrole gittim ve yine aynı sonuç benegimin kalbi durmuş doktora benim mi bir hatam oldu sagliksiz mi beslendim yoksa dedim hayir dedi beslenme dikkat etmek ilişki hicbiri buna engel degil dedi ben dokuz aylikken kostura kostura doguma gidiyrdum cocuguma hicbirsey olmadi bu tamamen Allahin emri ve takdiri eger dileseydi atardi kalbi sen bile ona engel olamazdin şöyle düşün bebeginin kalbi atsada gelisimi geri kaldigi icin sakat dogma riski yuksek boyle bebeklerin on tanesinden dokuzu sakat dogar dedi ve yine dusunki bebegin sakat olucakti ve düştü uzulme ve kendini yipratma dedi ve bu gibi sozlerle beni artık bebegimin yasamadigina inandirdisimdi ise düşük yapmayi bekliyrm kendi dusmesi daha sağlıklı ama eger bayramdan sonraki pazartesiye kadar dusme olmazsa kurtaj olucam cunku fazla durur sa beni zehirleyebilir bebek en kotusude icimde cansiz benegim varken bu zamanin gecmesi
Evet cansucum bu aralar kendimi cok kastim yiprattim stres yapmiyorum desemde yapiyorum hikaye yani pöfffaaaaa olur muymuş öyle şey saçmalama lütfen ben de 4.aya merhaba dedim yapcak bişey yok rabbim ne zaman diyorsa o zaman
sendemi brütusss diycem olmycak kizlar dumak yok tam gaz devamGeldi kırmızılarekimde çalışmalara devam :)
Ayyyyok tatlım benim gecikebiliyo çoğunlukla 29-34 gün arası olur daha bugün 30.gün yarın falan olur
Gelinlik giyip supriz yapan tiplerden biri de benim itiraf ediyorum hahahahaay 2 yıldır olağan geçti işte dıışarda yemek yemek falan ama gelinlik giyip sürpriz yapanlar varmş yemek masası hazırlamak süslemek olabilir
tahmin ediyorumEvet cansucum bu aralar kendimi cok kastim yiprattim stres yapmiyorum desemde yapiyorum hikaye yani pöfff
ben gelinliği almamıştım....bende bişi yapamadım muhasebe bürosunda çalıştığım için 24 kdv son o yüzden 22 si benim çok yoğun olduğum gün pasta kestik işyerime çiçek gönderdi...Gelinlik giyip supriz yapan tiplerden biri de benim itiraf ediyorum hahahaha
canımm çok geçmiş olsun ,rabbim tüm anneleri korusunnn onları başımızdan eksik etmesin.umarım çabucak eski sağlığına kavuşur annişkon da torun sever hoplatır zıplatır :)Kizlaaaar giremedim bi türlü internete tüm gun hastahanedeydim annemin bel ftgi yrtilmis annemi yatrdik hastahaneye yarin sabahtan amelyata alincak bu sebeple ne top oynayabildim ne ip atlayabildim sizinle en cokZeynep0234 un olayida üzdu beni ondaydi hep aklim bide annemdr inanin yani cok zor bu hastalik olaylarim Allahim tez zamanda şifasini versin tüm hastalarin kizlar sağlık zamani cok şükretmek lazim onu gec olsada anladim
Kizlaaaar giremedim bi türlü internete tüm gun hastahanedeydim annemin bel ftgi yrtilmis annemi yatrdik hastahaneye yarin sabahtan amelyata alincak bu sebeple ne top oynayabildim ne ip atlayabildim sizinle en cokZeynep0234 un olayida üzdu beni ondaydi hep aklim bide annemdr inanin yani cok zor bu hastalik olaylarim Allahim tez zamanda şifasini versin tüm hastalarin kizlar sağlık zamani cok şükretmek lazim onu gec olsada anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?