Eylülde Gel

çok geçmiş olsun büşracım...annene acil şifalar diliyorum...hastalık işleri zor gerçekten bide anne baba olması daha zor oluyor....

benimde evlilik yıl dönümüme az kaldı şansıma pazara denk geldi. kocişi gönderip güzel bir sofra kurarımmm...Seksi bir elbise felan...Mumlar ve müzik eşliğinde güzel bir gece....gecenin sonunu zaten siz biliyosunuz hahhahaha

kızlar evlilik yıldönümlerinde ne yaptınız....var mı şöyle ayağınızı yerden kesen süpriz yoksa bizim gibi olağan mı geçiyo..ah koca ah.....

Valla bizimki de olagan gecti, sadece disarda yemek ve duygusal konusmalar

Oysaki Agustos sat'a gore eyluldeki sat tam da yildonumuzdu... ama nerdeee... ustune 20 gun gecti tik yok!
Bir regl olabilsem.....

Gecmis olsun canim, Allah acil sifa versin annecigine. Bayrami insallah rahat gecirir

Evet bende yildonumunde gelinlik gydim hic yoksa duvaginizi takabilirsiniz

Bmt2008 gecmis olsun bizde yeni atlattik o hastalığı hemde2.kez.. Taburcu olduktan sonra muhakkak celik korse kullanin iyi geliyor. One egilmek ve 5 kgdan agir kaldirmak yok biliyorsunuzdur.. Nuksetme ihtimali yuksek bir hastalik cunku. Allah sifa versin

inşallah başarılı bi ameliyat geçirir annen canm,sonrasındada çok dikkat etsin ama tekrar geçmiş olsun canım

1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
12.YEŞİL-
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL -
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
46.AYAN - 30EYLÜL
47.chatlak cadu -26 eylül

az kişi kalmışız yaa.sona kalanlar bu kadarcık kocaaa eylülü de yedik bittiiiiiiiii

Adete 5 kala test yaptım negatıf ıyıce psıkolojım bozuldu ılk zamanlar daha yıpratıcı oluyo sanırım bu ıs etrafımdakı hemen hemen herkes ılk deneme yada kazayla Allahım bızede nasıp etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…