kızlar evlilik yıldönümlerinde ne yaptınız....var mı şöyle ayağınızı yerden kesen süpriz yoksa bizim gibi olağan mı geçiyo..ah koca ah.....
höff valla iş cılgındı bugünn şuan iyiyim ama geldimmmmmmm @azras kuş nerdesin==
Kizlaaaar giremedim bi türlü internete tüm gun hastahanedeydim annemin bel ftgi yrtilmis annemi yatrdik hastahaneye yarin sabahtan amelyata alincak bu sebeple ne top oynayabildim ne ip atlayabildim sizinle en cok @Zeynep0234 un olayida üzdu beni ondaydi hep aklim bide annemdr inanin yani cok zor bu hastalik olaylarim Allahim tez zamanda şifasini versin tüm hastalarin kizlar sağlık zamani cok şükretmek lazim onu gec olsada anladim
Tüh bilseydim ben de giyerdim ilk evlilik yıldönümüydü benimay 2 yıldır olağan geçti işte dıışarda yemek yemek falan ama gelinlik giyip sürpriz yapanlar varmş yemek masası hazırlamak süslemek olabilir
inşallah başarılı bi ameliyat geçirir annen canm,sonrasındada çok dikkat etsin ama tekrar geçmiş olsun canımKizlaaaar giremedim bi türlü internete tüm gun hastahanedeydim annemin bel ftgi yrtilmis annemi yatrdik hastahaneye yarin sabahtan amelyata alincak bu sebeple ne top oynayabildim ne ip atlayabildim sizinle en cok @Zeynep0234 un olayida üzdu beni ondaydi hep aklim bide annemdr inanin yani cok zor bu hastalik olaylarim Allahim tez zamanda şifasini versin tüm hastalarin kizlar sağlık zamani cok şükretmek lazim onu gec olsada anladim
kızlar evlilik yıldönümlerinde ne yaptınız....var mı şöyle ayağınızı yerden kesen süpriz yoksa bizim gibi olağan mı geçiyo..ah koca ah.....
Ben daha adet olamazsam kasıma kalacam bu gidişleaz kişi kalmışız yaa.sona kalanlar bu kadarcıkkocaaa eylülü de yedik bittiiiiiiiii
ooooo iyi iyi kendime yoldaş arıyodumBen daha adet olamazsam kasıma kalacam bu gidişle
İnsaallah gelmez senin ya malesef şaşmıyor benim kırmızılaraynı gün arkadaşm benim gelmedi yaaa.boşver gelmemesi gecikmesi de sıkıntı biran önce önüne bakarsın işte üzülme
Ekimdede beraberiz bat 15 ekimbizdensin desene
Aynen aynen bende ekimde devam ☺sendemi brütusss diycem olmycak kizlar dumak yok tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?