az kalmış yüzmüş yüzmüş kuyruuna gelmişssin belirti var m hamile hissi var mıBeklemek çok zor ya :)
Hiç adet belirtisi yok canım kasık ve bel ağrım var bikaç gündür bide acayip iştahım açıldıaz kalmış yüzmüş yüzmüş kuyruuna gelmişssin belirti var m hamile hissi var mı
canım kusura bakma nasıl görmedik ya bu kadar heyecanla bekliyoruz ya güzel haberleri....o yüzden görmedik heralde şaşırdım gerçekten....ya çok sevindim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin cnm bnm....Kızlar alemsinz grcktn yazmştm ama gznzdn kctı snrm.allah hepinizden razı olsun.ins.
aaa tebrik ederim canımm, sen de bendensin desene 2012 eylül gelinleri rabbim tez vakitte mutlu mutlu çoğalmayı nasip etsin inşallah :)benimde bugün 3. senem evlilik yıldönümüm bi kutlayan çıkmadı hala herkesi heyecen sarmış bu topikte....
benimde bugün 3. senem evlilik yıldönümüm bi kutlayan çıkmadı hala herkesi heyecen sarmış bu topikte....
ayyy canım az önce yazcaktım aklımdaydın biranda gündem değişince unutmuşum.nice nice yıllara eşinle ve bebişinle inşallahbenimde bugün 3. senem evlilik yıldönümüm bi kutlayan çıkmadı hala herkesi heyecen sarmış bu topikte....
canım canımmmmmmmmmkızlar internet gidip gidip geliyorelimi kolumu koparmıs gibi oluyor valla sizden ayrı kalmak
kızlar internet gidip gidip geliyorelimi kolumu koparmıs gibi oluyor valla sizden ayrı kalmak
ben de adet olayım da yeni aya yeni umut başlıcam kısmetse :)M mukocan nice nice seneleree.. 3 değil 33 olsun inşallah sağlıkla, sevgiyle, bebişle
chatlak_cadu hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun
kızlar ya burda inofolic kullanan birileri vardı, bende kullanmaya başladımda kutunun üstünde günde 1 tane diyor ama sanki günde 2 tane kullanıyorum demişti kullanan arkadaş.. buralardamıdır acaba kendisi??
Ben kullanıyorum.Benimki toz sabah ıkı aksam ıkı şeklinde verdi doktorum genelde de oyle verıyorlarkızlar ya burda inofolic kullanan birileri vardı, bende kullanmaya başladımda kutunun üstünde günde 1 tane diyor ama sanki günde 2 tane kullanıyorum demişti kullanan arkadaş.. buralardamıdır acaba kendisi??
Yaaaa kuzuuuuum olabilir bak kizlar regli oldu bizimde olcagmiz o olsun bizim bir arkadaş vardimiranda_1986 hep bize derdi en azindan regli oluyoruz ve saglikliyiz birdahaki aya unutlar diye sende moralini bozma lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?