Eylülde Gel

Bide adet yaklaşınca akıntım olurdu hiç yok şuan

Kızlar alemsinz grcktn yazmştm ama gznzdn kctı snrm. allah hepinizden razı olsun.ins.
canım kusura bakma nasıl görmedik ya bu kadar heyecanla bekliyoruz ya güzel haberleri....o yüzden görmedik heralde şaşırdım gerçekten....ya çok sevindim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin cnm bnm....

benimde bugün 3. senem evlilik yıldönümüm bi kutlayan çıkmadı hala herkesi heyecen sarmış bu topikte....

kızlar internet gidip gidip geliyor elimi kolumu koparmıs gibi oluyor valla sizden ayrı kalmak

M mukocan nice nice seneleree.. 3 değil 33 olsun inşallah sağlıkla, sevgiyle, bebişle

chatlak_cadu hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun

kızlar ya burda inofolic kullanan birileri vardı, bende kullanmaya başladımda kutunun üstünde günde 1 tane diyor ama sanki günde 2 tane kullanıyorum demişti kullanan arkadaş.. buralardamıdır acaba kendisi??

ben de adet olayım da yeni aya yeni umut başlıcam kısmetse :)

kızlar ya burda inofolic kullanan birileri vardı, bende kullanmaya başladımda kutunun üstünde günde 1 tane diyor ama sanki günde 2 tane kullanıyorum demişti kullanan arkadaş.. buralardamıdır acaba kendisi??
Ben kullanıyorum.Benimki toz sabah ıkı aksam ıkı şeklinde verdi doktorum genelde de oyle verıyorlar

Yaaaa kuzuuuuum olabilir bak kizlar regli oldu bizimde olcagmiz o olsun bizim bir arkadaş vardi miranda_1986 hep bize derdi en azindan regli oluyoruz ve saglikliyiz birdahaki aya unutlar diye sende moralini bozma lutfen

Kizlar size bugun anlatacaklarim var. Bmt2008 cim sakin sakin moral bozmak yok...

Ben uc dort haftadir cok ciddi saglik sorunlariyla ugrasiyorum. karnimda ki kucucuk bir agri icin doktora gittim. gebe kalirsam eger hic bir sorunum olmasin diye. bana idrar yollari enfeksiyonun var diyerek antibiyotik yazdi. halbuki bu yanlis taniymis ve antibiyotigin cok ciddi yan etkilerine maruz kaldim. iki hafta boyunca kanli ishal gecirdim. bagirsaklarim zedelendi ve surekli kanadim. cok agriliydi, yerimden kalkamadim. doktorlarin ne oldugunu anlamasi zaman aldi, ve bana hemen gebe kalmayi yasakladilar. uc kere hastaneye giris yaptim. agrilarimi morfinle hafifletebildim. antibiyotigi hemen biraktim, ve yerine cortizone diye bir ilac kullanmaya basladim.

cok sukur simdi ilaclarla iyiyim. kanamam da durdu ishalim de. hatta 7 ekimde kolonoskopim vardi. ona girip tamamiyle duzeldigimi ogrenecek, ekim ortasi olan ovulasyonumda gebelik calismalarina devam edecektim.

taa ki bu sabah periyodumun dun gelmesi gerektigini hatirlayana kadar! periyodum bir gun gecikti, ama hamile olacagim aklimin ucundan bile gecmedi. cunku ovulasyonuma bir hafta kala oylesine esimle beraber olmustuk. ovulasyon gunu agridan sizidan ilactan yataklardaydim.

nitekim hamisim! evett dogru okudun. 4 tane test yaptim sabah hepsi pozitif. bu ay hayatimda ilk defa kocamla baci kardes gibi yan yana yattik. uc senelik evliligimiz boyunca ilk defa bu kadar az birlikte olduk. o kadar hasta oldum. hayatimda ilk defa bu kadar agir ilaclar kullandim, ama ona ragmen, ben bugun gebe oldugumu ogrendim.

bu bebek tutunur mu bilmiyorum, insallah nasip olur da kucagima alirim. ama olmazsa bile bildigim birsey var, hayatta once saglik! bebek ise tam bir mucize. ne zaman gelecegi hic belli olmuyor. bebegimle kocaman opuyoruz sizi! unutmayin, moral bozmak asla yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…