Eylülde Gel

atlılar geldiler hooop bende listeden düştüüüm kim bilir hangi listeye gire ileceğim.şimdi eşime regli söylicem hadi bakalım bu sefer hemen ikna olur inşallah.sabah bugün regl olcam dedim ''artk beni kandîrıp durma dedi bu ne inanç arkadaşher ay mı hamile sanar insan karısını:) neyse bırazdan acı gerçekle yüzleşince heralde artık birak umudu kırlır

banucum bir onceki mesajimi okuyabildin mi bilmiyorum ama hic uzme canini. sakin sIKilma. iyi dusun iyi olsun. sagliklisin, sihhatlisin. bunlar cok degerli seyler. bir gun elbet hamile kalacaksin. bebegin seni mutlu edecek. guzel gunler yakindir. yeter ki sabret :)

ayyyyyyy mirandaaa çooook ama çokkk sevindim inanamıyorum mucize bebek o yaa başka bişey değil allahın lütfu rabbım sana bağışlasın .vayyy be neler yaşamışssn ama ne güzel bi sonla karsılaşmışssın

Tesekkur ederim tatlim. darisi sizin basiniza.
ama hic birseyi n sonu degil, tam aksine basindayiz :)

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah bebişin de sana sağlıkla sımsıkı tutunur.

ah canım çok çok çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle çok şükür atlatmışsın ama hem de bonusuyla birlikte :) minik sıpaya bak sen gelmiş tutunmuş anneciğine o hengamenin içinde .kesinlikle canım rabbim yazdıysa 1 kez birliktelik bile yeterli olur bunun en son ve canlı örneği sensin .rabbim sonunu güzel kılsın ,bu şamataya bebişkon tutunduysa ,rabbim korumuştur onu inanıyorum ben.allah'ın izniyle inşallah mutlu sona en zahmetsiz yoldan kavuşursun

aramıza hoşgeldin banuşşşşş olsun kısa bir istirah ve tedavi sonucu bomba gibi bebişkoyu bekliyor olacağızzz

evet canım sabrı senden öğrendik bize önceki sayfada çok şey öğrettin duam sana bebeğini sağlıcakla kucağına alman ne kadarlık şuan

ay cok yeni sekerim, daha iki saat once ogrendim o kadar yeni!
son adet tarihim 17 agustostu, ovulasyonum 7 eylul gibiydi. mini minnacik bisi var icimde! :)

evet sekerim hersey nasip kismet. simdiden cok savasci bir bebek olacagi belli. umut ederim ki boyle devam eder, kocaman olur gobusimde !

allah hepimize kismet etsin anne olmayi, bu guzel duyguyu tatmayi.
bu benim ucuncu adetimdi. ilk iki adette ovulasyon testleri kullandim, ayaklarimi havayi diktim birer saat, belimin altina yastik koydum, yedigime ictigime dikkat ettim, folik asitler balik yaglari aldim, sicak dus almadim, atlamadim, ziplamadim. iki ay da hic birsey cikmadi.

ucuncu ay dedigim gibi cok hasta oldum. ve ovulasyona 5-6 gun kadar vardi sanirim, esimle oylesine yakinlastik. sonrasinda iyice hasta oldum. yaz gunu sicak su torbalariyla uykuya daldim, o kadar ilac aldim. hatta en verimli donemimde on gun yan yana gelemedik esimle. ama gel bak ki bebek tuttu! mucize iste..

tam bir süpriz ne mutluluk ya beklemediğin anda çok mutlu oldum canm senın adına tekrar belirtiyim

ne güzel canım işte rabbim nasip etmiş demek ki ol demiş .senin savaşçı minnak da konuvermiş rahmine :) sonunu güzel kılsın rabbim çok sevindim gerçekten umut oldun bizlere
cansuuuuu taaaaa ayın 5 ine kadar yok musun?ama söz ver hamıleysen öğrendiğin gün ne yapıp edip bize bildiriyosun tamam mı
evet canım yaa muhtemelen adetim her zamanki gibi erken gelirse bitmiş bile olacak sizlere yazdığımda
geçen aylar çok umutlandım fos cıktı bu ay da regl olacağıma çok inanıyorum için için aksi bi durum olursa bana da sürpriz olur tabiii ki yazarım yazmam mı hiçççççç

evet sekerim aynen oyle. bu arada kara kedin de pek guzelmis. benim de var kara bir kedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…