atlılar geldiler hooop bende listeden düştüüüm kim bilir hangi listeye gire ileceğim.şimdi eşime regli söylicem hadi bakalım bu sefer hemen ikna olur inşallah.sabah bugün regl olcam dedim ''artk beni kandîrıp durma dedi bu ne inanç arkadaş her ay mı hamile sanar insan karısını:) neyse bırazdan acı gerçekle yüzleşince heralde artık birak umudu kırlır
ayyyyyyy mirandaaa çooook ama çokkk sevindim inanamıyorum mucize bebek o yaa başka bişey değil allahın lütfu rabbım sana bağışlasın .vayyy be neler yaşamışssn ama ne güzel bi sonla karsılaşmışssınKizlar size bugun anlatacaklarim var. @Bmt2008 cim sakin sakin moral bozmak yok...
Ben uc dort haftadir cok ciddi saglik sorunlariyla ugrasiyorum. karnimda ki kucucuk bir agri icin doktora gittim. gebe kalirsam eger hic bir sorunum olmasin diye. bana idrar yollari enfeksiyonun var diyerek antibiyotik yazdi. halbuki bu yanlis taniymis ve antibiyotigin cok ciddi yan etkilerine maruz kaldim. iki hafta boyunca kanli ishal gecirdim. bagirsaklarim zedelendi ve surekli kanadim. cok agriliydi, yerimden kalkamadim. doktorlarin ne oldugunu anlamasi zaman aldi, ve bana hemen gebe kalmayi yasakladilar. uc kere hastaneye giris yaptim. agrilarimi morfinle hafifletebildim. antibiyotigi hemen biraktim, ve yerine cortizone diye bir ilac kullanmaya basladim.
cok sukur simdi ilaclarla iyiyim. kanamam da durdu ishalim de. hatta 7 ekimde kolonoskopim vardi. ona girip tamamiyle duzeldigimi ogrenecek, ekim ortasi olan ovulasyonumda gebelik calismalarina devam edecektim.
taa ki bu sabah periyodumun dun gelmesi gerektigini hatirlayana kadar! periyodum bir gun gecikti, ama hamile olacagim aklimin ucundan bile gecmedi. cunku ovulasyonuma bir hafta kala oylesine esimle beraber olmustuk. ovulasyon gunu agridan sizidan ilactan yataklardaydim.
nitekim hamisim! evett dogru okudun. 4 tane test yaptim sabah hepsi pozitif. bu ay hayatimda ilk defa kocamla baci kardes gibi yan yana yattik. uc senelik evliligimiz boyunca ilk defa bu kadar az birlikte olduk. o kadar hasta oldum. hayatimda ilk defa bu kadar agir ilaclar kullandim, ama ona ragmen, ben bugun gebe oldugumu ogrendim.
bu bebek tutunur mu bilmiyorum, insallah nasip olur da kucagima alirim. ama olmazsa bile bildigim birsey var, hayatta once saglik! bebek ise tam bir mucize. ne zaman gelecegi hic belli olmuyor. bebegimle kocaman opuyoruz sizi! unutmayin, moral bozmak asla yok!
Tesekkur ederim tatlim. darisi sizin basiniza.ayyyyyyy mirandaaa çooook ama çokkk sevindim inanamıyorum mucize bebek o yaa başka bişey değil allahın lütfu rabbım sana bağışlasın .vayyy be neler yaşamışssn ama ne güzel bi sonla karsılaşmışssın
evet canım sabrı senden öğrendik bize önceki sayfada çok şey öğrettin duam sana bebeğini sağlıcakla kucağına alman ne kadarlık şuanTesekkur ederim tatlim. darisi sizin basiniza.
ama hic birseyi n sonu degil, tam aksine basindayiz :)
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah bebişin de sana sağlıkla sımsıkı tutunur.Kizlar size bugun anlatacaklarim var. @Bmt2008 cim sakin sakin moral bozmak yok...
Ben uc dort haftadir cok ciddi saglik sorunlariyla ugrasiyorum. karnimda ki kucucuk bir agri icin doktora gittim. gebe kalirsam eger hic bir sorunum olmasin diye. bana idrar yollari enfeksiyonun var diyerek antibiyotik yazdi. halbuki bu yanlis taniymis ve antibiyotigin cok ciddi yan etkilerine maruz kaldim. iki hafta boyunca kanli ishal gecirdim. bagirsaklarim zedelendi ve surekli kanadim. cok agriliydi, yerimden kalkamadim. doktorlarin ne oldugunu anlamasi zaman aldi, ve bana hemen gebe kalmayi yasakladilar. uc kere hastaneye giris yaptim. agrilarimi morfinle hafifletebildim. antibiyotigi hemen biraktim, ve yerine cortizone diye bir ilac kullanmaya basladim.
cok sukur simdi ilaclarla iyiyim. kanamam da durdu ishalim de. hatta 7 ekimde kolonoskopim vardi. ona girip tamamiyle duzeldigimi ogrenecek, ekim ortasi olan ovulasyonumda gebelik calismalarina devam edecektim.
taa ki bu sabah periyodumun dun gelmesi gerektigini hatirlayana kadar! periyodum bir gun gecikti, ama hamile olacagim aklimin ucundan bile gecmedi. cunku ovulasyonuma bir hafta kala oylesine esimle beraber olmustuk. ovulasyon gunu agridan sizidan ilactan yataklardaydim.
nitekim hamisim! evett dogru okudun. 4 tane test yaptim sabah hepsi pozitif. bu ay hayatimda ilk defa kocamla baci kardes gibi yan yana yattik. uc senelik evliligimiz boyunca ilk defa bu kadar az birlikte olduk. o kadar hasta oldum. hayatimda ilk defa bu kadar agir ilaclar kullandim, ama ona ragmen, ben bugun gebe oldugumu ogrendim.
bu bebek tutunur mu bilmiyorum, insallah nasip olur da kucagima alirim. ama olmazsa bile bildigim birsey var, hayatta once saglik! bebek ise tam bir mucize. ne zaman gelecegi hic belli olmuyor. bebegimle kocaman opuyoruz sizi! unutmayin, moral bozmak asla yok!
ah canım çok çok çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle çok şükür atlatmışsın ama hem de bonusuyla birlikte :) minik sıpaya bak sen gelmiş tutunmuş anneciğine o hengamenin içinde .kesinlikle canım rabbim yazdıysa 1 kez birliktelik bile yeterli olur bunun en son ve canlı örneği sensin .rabbim sonunu güzel kılsın ,bu şamataya bebişkon tutunduysa ,rabbim korumuştur onu inanıyorum ben.allah'ın izniyle inşallah mutlu sona en zahmetsiz yoldan kavuşursunKizlar size bugun anlatacaklarim var. @Bmt2008 cim sakin sakin moral bozmak yok...
canım cankızlar ben erken çıkyorum bugün....Şimdiden iyi bayramlar hepinizeeee....öpüyorum
canım canımmmmmmm iyi bayramlarrr bol bol dinlen eğlen ekim 5e kadar yokum ben öpüyorummmmmmkızlar ben erken çıkyorum bugün....Şimdiden iyi bayramlar hepinizeeee....öpüyorum
aramıza hoşgeldin banuşşşşş olsun kısa bir istirah ve tedavi sonucu bomba gibi bebişkoyu bekliyor olacağızzzatlılar geldiler hooop bende listeden düştüüüm kim bilir hangi listeye gire ileceğim.şimdi eşime regli söylicem hadi bakalım bu sefer hemen ikna olur inşallah.sabah bugün regl olcam dedim ''artk beni kandîrıp durma dedi bu ne inanç arkadaş her ay mı hamile sanar insan karısını:) neyse bırazdan acı gerçekle yüzleşince heralde artık birak umudu kırlır
evet canım sabrı senden öğrendik bize önceki sayfada çok şey öğrettin duam sana bebeğini sağlıcakla kucağına alman ne kadarlık şuan
cok tesekkur ederim canim, insallah hepimize anne olmak nasip olur. kucagimiza saglikla aliriz bebekelrimizi :)Çok geçmiş olsun canım.İnşallah bebişin de sana sağlıkla sımsıkı tutunur.
ah canım çok çok çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle çok şükür atlatmışsın ama hem de bonusuyla birlikte :) minik sıpaya bak sen gelmiş tutunmuş anneciğine o hengamenin içinde .kesinlikle canım rabbim yazdıysa 1 kez birliktelik bile yeterli olur bunun en son ve canlı örneği sensin .rabbim sonunu güzel kılsın ,bu şamataya bebişkon tutunduysa ,rabbim korumuştur onu inanıyorum ben.allah'ın izniyle inşallah mutlu sona en zahmetsiz yoldan kavuşursun
tam bir süpriz ne mutluluk ya beklemediğin anda çok mutlu oldum canm senın adına tekrar belirtiyimevet sekerim hersey nasip kismet. simdiden cok savasci bir bebek olacagi belli. umut ederim ki boyle devam eder, kocaman olur gobusimde !
allah hepimize kismet etsin anne olmayi, bu guzel duyguyu tatmayi.
bu benim ucuncu adetimdi. ilk iki adette ovulasyon testleri kullandim, ayaklarimi havayi diktim birer saat, belimin altina yastik koydum, yedigime ictigime dikkat ettim, folik asitler balik yaglari aldim, sicak dus almadim, atlamadim, ziplamadim. iki ay da hic birsey cikmadi.
ucuncu ay dedigim gibi cok hasta oldum. ve ovulasyona 5-6 gun kadar vardi sanirim, esimle oylesine yakinlastik. sonrasinda iyice hasta oldum. yaz gunu sicak su torbalariyla uykuya daldim, o kadar ilac aldim. hatta en verimli donemimde on gun yan yana gelemedik esimle. ama gel bak ki bebek tuttu! mucize iste..
cok cok saol canim. umarim sen de yasarsin bu guzel duyguyu en kisa zamanda. <3tam bir süpriz ne mutluluk ya beklemediğin anda çok mutlu oldum canm senın adına tekrar belirtiyim
cansuuuuu taaaaa ayın 5 ine kadar yok musun?ama söz ver hamıleysen öğrendiğin gün ne yapıp edip bize bildiriyosun tamam mıcanım can
canım canımmmmmmm iyi bayramlarrr bol bol dinlen eğlen ekim 5e kadar yokum ben öpüyorummmmmm
diş tedavim var canım 1-2 ay erteliyorum mecburen sonrasında inşallahcok cok saol canim. umarim sen de yasarsin bu guzel duyguyu en kisa zamanda. <3
ne güzel canım işte rabbim nasip etmiş demek ki ol demiş .senin savaşçı minnak da konuvermiş rahmine :) sonunu güzel kılsın rabbim çok sevindim gerçekten umut oldun bizlereevet sekerim hersey nasip kismet. simdiden cok savasci bir bebek olacagi belli. umut ederim ki boyle devam eder, kocaman olur gobusimde !
allah hepimize kismet etsin anne olmayi, bu guzel duyguyu tatmayi.
bu benim ucuncu adetimdi. ilk iki adette ovulasyon testleri kullandim, ayaklarimi havayi diktim birer saat, belimin altina yastik koydum, yedigime ictigime dikkat ettim, folik asitler balik yaglari aldim, sicak dus almadim, atlamadim, ziplamadim. iki ay da hic birsey cikmadi.
ucuncu ay dedigim gibi cok hasta oldum. ve ovulasyona 5-6 gun kadar vardi sanirim, esimle oylesine yakinlastik. sonrasinda iyice hasta oldum. yaz gunu sicak su torbalariyla uykuya daldim, o kadar ilac aldim. hatta en verimli donemimde on gun yan yana gelemedik esimle. ama gel bak ki bebek tuttu! mucize iste..
evet canım yaa muhtemelen adetim her zamanki gibi erken gelirse bitmiş bile olacak sizlere yazdığımdacansuuuuu taaaaa ayın 5 ine kadar yok musun?ama söz ver hamıleysen öğrendiğin gün ne yapıp edip bize bildiriyosun tamam mı
ay evet o cok onemli. dis insanin canini cok yakiyor! bir iki aydan birsey olmaz hem. ben de erteliyorum dedigim ay gebe kaldim :)) istedigin zamanda sana da nasip olsun.diş tedavim var canım 1-2 ay erteliyorum mecburen sonrasında inşallah
ne güzel canım işte rabbim nasip etmiş demek ki ol demiş .senin savaşçı minnak da konuvermiş rahmine :) sonunu güzel kılsın rabbim çok sevindim gerçekten umut oldun bizlere
evet canım yaa muhtemelen adetim her zamanki gibi erken gelirse bitmiş bile olacak sizlere yazdığımda
geçen aylar çok umutlandım fos cıktı bu ay da regl olacağıma çok inanıyorum için içinaksi bi durum olursa bana da sürpriz olur tabiii ki yazarım yazmam mı hiçççççç
sağol canımmm ama keşke olsa bi kedimevet sekerim aynen oyle. bu arada kara kedin de pek guzelmis. benim de var kara bir kedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?