Eylülde Gel

sağol canımmm ama keşke olsa bi kedim eşim sevmez kedileri :/ anca fotilerde böyle
benim de sevmiyordu, evlenince aticam bunu diyordu. ben de almayiz seni evimize derdim. simdi kucak kucak uyuyorlar baba ogul. zaten kedim de yedi yillik yol arkadasim, hic de veremem kimseye. ilk goz agrim, bebegim o benim.

benim de sevmiyordu, evlenince aticam bunu diyordu. ben de almayiz seni evimize derdim. simdi kucak kucak uyuyorlar baba ogul. zaten kedim de yedi yillik yol arkadasim, hic de veremem kimseye. ilk goz agrim, bebegim o benim.
allah bağışlasın canım benim hayvan sevgisi başka bişey ne mutlu sana...

kızlar hepinize iyi akşamlar yarın gene buradayım öğlenee kdr nasipse bayramlaşmamız yrn olsun öpüyorum hepiniziii

çok saol canım :)

miranda_1986 kuzum tam bir mucize bebek hayırlı uğurlu olsun, bu kadar zorluğa dayandıysa bişicik olmaz ona
insallah canim, cok tesekkur ederim. doktora bile gitmiyorum vallahi bugun. buyur mu bilemem ama buyumezse de bugun bu mucizeyi iliklerime kadar hissetmek istiyorum.

gercekten cok mutluyum. bu mutlulugu doyasiya yasamak hepimize nasip olsun. isteyen herkesin karni bebekle dolsun!

doktora ne zaman gideceksin acaba dr ne diycek inşallah tedavin engel olmaz bebişe .haberdar et bizi mutlaka tatlım

doktora ne zaman gideceksin acaba dr ne diycek inşallah tedavin engel olmaz bebişe .haberdar et bizi mutlaka tatlım
yarin alacagim randevuyu. cok bekletmem giderim yine de. tedavilik birseyim kalmadi herhalde. yani su son bir haftadir falan gayet iyiyim.

ben de merak ediyorum doktor ne dicek. insallah alalim malalim demez bebegi. ama aldirmam da zaten! benim ablam da doktor, hic bisi olmaz dedi. sen iyilestin artik, devam eder gebeligin dedi ya.. hadi bakalim hayirlisi :)

arkadaşlar yeni bat. larınızı şimdiden yazmaya başlayın ben listeyi oluşturmaya başlıcam okul açılmadan yeni grubu açmış olurum yani bu hafta sonuna kadar. şimdilik sadece isim bat yazmanız yeterli
Sinem-3 ekim

Arkadaşlarım canlarımmmmmm şüküüürrrr kavuşturanaa bennn geldiiiimmmm . kırmızı kartı görünce depresyona girdim tabi o arada kuzen düğünü telaşı vardı terzi de elbiseyi düğün saatinde bitirince psikolojim alt üst oldu hiçbir şey yolunda değil diye . size de bahsetmiştim tatile gitsem iyi olacak diye gittim çok şükür tüm stresimi denize kum gibi döktüm denize giderken telefonu evde unutmuşum hahahaaa en kötü yanı sizlere yazamamak oldu . pc'miz bozuldu :s yine giremedim derkeeeeenn bu zamanlara kadar geldim bu arada dediğinizi dinleyip ovu almadım 2 güne 1 usulü devam =)) ben çok anlattım sizler anlatın çok özledim sizleri hamiş olanlar var mı ovusu gelenler batı gelenler gidenlerrr ohooo dinleyecek güzel şeylerim var benim =))))

İyi geceler arkadaşlarrrr
Bayram tatili olunca anca girdim internete yaa

kızlar özetle bi kaç güne kadar yeni sayfaya geçiyoruz adı gelsin bebişler dolsun göbüşler olacak ben not alıyorum liste yapıcam bat.lar yazarsanız o sayfadan devam edicez

3.AYSU - - - 27EYLÜL -
12.YEŞİL-
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL -
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
46.AYAN - 30EYLÜL

evet canlaaaaarrrr azala azala azala bu kadarcık kaldık ama yeni listemiz umut dolu büyümekte.bu listede 4-5 hamilemiz çıktı şimdiye kadar..yeni listede ki o şanslı neden siz olmayasınız kızlar..düşüncesi bile güzel dimi? güzel günlere uyanmak dileğiyle herkese iyi geceleeeeerrrr

Cok saol canım. İnşallah tutanacak bu bebiş. Yarın nasipse Dr A görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek :))

Banucum benide eklermisin cnm bugun kurtaj oldum artik bebegim yok sanirim suanki kanamami sat olarak hesaplicam zaten daha oncede bu sekildeydi sat 23 eylul bat nasil olur bilmiyrm o yuzden bişey diyemicem zaten kanamam bitsin ovi testiyle ovi gününü bulucam ins karismaz gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…