- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
benim de sevmiyordu, evlenince aticam bunu diyordu. ben de almayiz seni evimize derdim.sağol canımmm ama keşke olsa bi kedimeşim sevmez kedileri :/ anca fotilerde böyle
allah bağışlasın canım benim hayvan sevgisi başka bişey ne mutlu sana...benim de sevmiyordu, evlenince aticam bunu diyordu. ben de almayiz seni evimize derdim.simdi kucak kucak uyuyorlar baba ogul. zaten kedim de yedi yillik yol arkadasim, hic de veremem kimseye. ilk goz agrim, bebegim o benim.
çok saol canım :)Ben kullanıyorum.Benimki toz sabah ıkı aksam ıkı şeklinde verdi doktorum genelde de oyle verıyorlar
insallah canim, cok tesekkur ederim. doktora bile gitmiyorum vallahi bugun. buyur mu bilemem ama buyumezse de bugun bu mucizeyi iliklerime kadar hissetmek istiyorum.çok saol canım :)
miranda_1986 kuzum tam bir mucize bebek hayırlı uğurlu olsun, bu kadar zorluğa dayandıysa bişicik olmaz ona
doktora ne zaman gideceksin acaba dr ne diycek inşallah tedavin engel olmaz bebişe .haberdar et bizi mutlaka tatlıminsallah canim, cok tesekkur ederim. doktora bile gitmiyorum vallahi bugun. buyur mu bilemem ama buyumezse de bugun bu mucizeyi iliklerime kadar hissetmek istiyorum.
gercekten cok mutluyum. bu mutlulugu doyasiya yasamak hepimize nasip olsun. isteyen herkesin karni bebekle dolsun!
yarin alacagim randevuyu. cok bekletmem giderim yine de. tedavilik birseyim kalmadi herhalde. yani su son bir haftadir falan gayet iyiyim.doktora ne zaman gideceksin acaba dr ne diycek inşallah tedavin engel olmaz bebişe .haberdar et bizi mutlaka tatlım
ekliyorum sayfayı açınca etiketlerimaylinr bat 14 ekim
niye ekim zor canım direk kasıma geçiş yaptın?
Sinem-3 ekimarkadaşlar yeni bat. larınızı şimdiden yazmaya başlayın ben listeyi oluşturmaya başlıcam okul açılmadan yeni grubu açmış olurum yani bu hafta sonuna kadar. şimdilik sadece isim bat yazmanız yeterli
Cok saol canım. İnşallah tutanacak bu bebiş. Yarın nasipse Dr A görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek :))miranda_1986 cok sevinddim bebisine cok cok geçmiş olsun Allah saglik versin neyseki hastaliktan sonra teselli armagani olmus...
Cennet MeleGim hosgeldin sende tatil yarar bebisine kavusursun inşallah. ..@banu86 cnm eylul kirmizi durumuna bakayim yazarin ekimdeki batimi...
Banucum benide eklermisin cnm bugun kurtaj oldum artik bebegim yok sanirim suanki kanamami sat olarak hesaplicam zaten daha oncede bu sekildeydi sat 23 eylul bat nasil olur bilmiyrm o yuzden bişey diyemicem zaten kanamam bitsin ovi testiyle ovi gününü bulucam ins karismaz gunler3.AYSU - - - 27EYLÜL -
12.YEŞİL-
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL -
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
46.AYAN - 30EYLÜL
evet canlaaaaarrrr azala azala azala bu kadarcık kaldık ama yeni listemiz umut dolu büyümekte.bu listede 4-5 hamilemiz çıktı şimdiye kadar..yeni listede ki o şanslı neden siz olmayasınız kızlar..düşüncesi bile güzel dimi? güzel günlere uyanmak dileğiyle herkese iyi geceleeeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?