Eylülde Gel

Sagol canm benim iyiyim ben pisikolojimde gayet iyi her serde vardir bir hayir diyip unuttum artkaz once arastirdim kurtaj sonrasi hemen hamile kalinirmi beklemek mi gerekiyr diye bekleyenlerde var beklemeyenlerde bazisinin bir seneye kadar olmamis bazisininda hemen olmus ama doktorlar saglikli bir bebek getirmek icin rahimin ve hormonlarin kendini toparlamasini oneriyr en az iki ay beklense iyiymis bende hemen hamile kalsam sevinirim ama yine ayni seylerin olmasi korkusu var dusundumde iki ay cok bir vakit degil hem bes kilo aldim uc ayda zayiflamak istiyrm benim.pisikolojimi en cok bu kilolar bozuyr cunku kiloluyken hamile kalmak cok kötü bir duygu aman diyim niyetiniz varsa zayiflayin dis tedavim var onuda yaptirmak istiyrm bu arada

Yinede size takilmak iyi geliyr ilk hamileligimi sizinle yasamistim ikinciside oyle olcak sanirim gecen sefer listeye girmemistim bu sefer girim cocuk dusunmesekte girmek istiyrm listenin disinda olsun istemem

Kızlar benim bi sorunum var ( . eylül 5inde regl oldum 1 hafta sonra bitti . çalışma 2gunde 1 oldu . bugün 19. Gün 31 günde bir oluyorum ve yarın eşim şehir dışına gidecek (( doğurgan dönemi kaçırmıs mi oluyorum (( bu arada iıslaklik kalmadı

Zeynep0234 canım bende haziranda düşük yaptım sonra korunmadim olmadı . rahim kendini hazır hissetmezse olmuyormus bunu anladım tabi kurtaj biraz daha farklı diye anlattı doktorum . rahim duvarı kazindigi için incelme oluyor ve pihtilar yapışıyor dedi . 1 ay beklemek istersen olabilir ama bende çok araştırmıştım düşük sonrası hamileliği iyi sonuçlar gordum . Rabbim öyle guzel yaratmış ki vücuda istemediği birseyi kabul ettiremiyoruz . 1 ay tedavilerini olursun sonra hemen baslarsin canım ama kafani rahatlatman çok önemli inşallah güzel şeyler olacaktir

Evet canm ilk doktorumda senden sadece biay korunmani isticem oda daha saglikli bir bebek icin sonra hemen hamile kalmani istiyrm dedi bende bu bi ay icinde acil zayiflamam ve dis tedavimi olurum ne kadar az kilo o kadar saglikli bebek

yumurtlama dönemin bitmiş olması gerkiyor

banu86 @Gezginbursa89 kızlar içimi rahatlattiniz adamı gondersem olmaz gondermesem olmaz . çokta sıkışık bi zamana geldi . oda bana diyo hanı bu ay gün olarak onemsemeyecektik :))) haklı da ama kaçırmakta istemedim . son 13 gün falan kaldı internette araştırdığımda başta hamile kalma iihtimali sonda hamile kalmaktan daha yüksekmiş. Sonda ihtimal yok denecek kadar azmis

Bi uygulama var takvimim diye . Onu indir. Orada adet tarihlerini yazıyorsun. Muhtemel dogurtanlik, adet donemlerini Vs gösteriyor. Orda da son günler ihtimalin düşük olduğunu gösteriyor.

evet sekerim aynen oyle. bu arada kara kedin de pek guzelmis. benim de var kara bir kedim :)

Cok sevindim canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, sımsıkı tutunsun sana minnos

Hakikaten vazgectigin an oluyo ya, iste o yuzden benim de vazgecesim var

Bu arada benim mini mini minnos bi kedicikim vardi, siyah, sadece arka pati uclari beyazdi. Esim de ben de gunduz evde olmadigimiz icin evde cani sıkılıyordu tek basina, o yuzden sahiplenmek isteyen birilerine gitti, ama oyle cok ozluyorum ki kara kizimi, adi da sapsik'ti....

Ayy kiyamam. Eminim ki çok özlersin. Benim kedim 7 senedir bebeğim. 3 yaşındayken aldım şimdi 10 yaşında. Biz isteyken uyuyor sürekli. Hatta hafta sonu çıkmaz da evde geçirirsek, şikayet ediyor beni uyutmadınız diye.

bakalim kardesiyle nasil olacak arasi. esimle tanistigimda cok kiskanmisti beni, esimi uzun sure kabullenmedi. simdi kucak kucaga uyuyorlar. :)

miranda_1986 ooo takvimin hayırlı olsun canım ucundan 2016 mayıs annelerini yakalamışssınm
tesekkur ederim sekerim, darisi sizlerin basina :)

aslinda ultrasona kadar bekliyeyim, keseyi goreyim diyordum ama o neeee! doktor ilk ultrasonumu 5 kasima yani 10. haftaya verdi.. dedim ben bu kadar dayanamam, en iyisi ilistiriveriyim bari suraya.. ahahah

insallah tutunur bebecik de kaldirmak zorunda kalmam :)

Ay insaAllah insaAllah sıkı tut bebişin 9 ay seninle kalsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…