inşallah canım benım yaa keşke regl olsan bıran önce,olamamak büyük sıkıntı seni çok iyi anlyoruminsallah ugurlu gelir elin
Evet canm ilk doktorumda senden sadece biay korunmani isticem oda daha saglikli bir bebek icin sonra hemen hamile kalmani istiyrm dedi bende bu bi ay icinde acil zayiflamam ve dis tedavimi olurum ne kadar az kilo o kadar saglikli bebekZeynep0234 canım bende haziranda düşük yaptım sonra korunmadim olmadı . rahim kendini hazır hissetmezse olmuyormus bunu anladım tabi kurtaj biraz daha farklı diye anlattı doktorum . rahim duvarı kazindigi için incelme oluyor ve pihtilar yapışıyor dedi . 1 ay beklemek istersen olabilir ama bende çok araştırmıştım düşük sonrası hamileliği iyi sonuçlar gordum . Rabbim öyle guzel yaratmış ki vücuda istemediği birseyi kabul ettiremiyoruz . 1 ay tedavilerini olursun sonra hemen baslarsin canım ama kafani rahatlatman çok önemli inşallah güzel şeyler olacaktir
yumurtlama dönemin bitmiş olması gerkiyorKızlar benim bi sorunum var( . eylül 5inde regl oldum 1 hafta sonra bitti . çalışma 2gunde 1 oldu . bugün 19. Gün 31 günde bir oluyorum ve yarın eşim şehir dışına gidecek (( doğurgan dönemi kaçırmıs mi oluyorum (( bu arada iıslaklik kalmadı
Kızlar benim bi sorunum var( . eylül 5inde regl oldum 1 hafta sonra bitti . çalışma 2gunde 1 oldu . bugün 19. Gün 31 günde bir oluyorum ve yarın eşim şehir dışına gidecek (( doğurgan dönemi kaçırmıs mi oluyorum (( bu arada iıslaklik kalmadı
Bi uygulama var takvimim diye . Onu indir. Orada adet tarihlerini yazıyorsun. Muhtemel dogurtanlik, adet donemlerini Vs gösteriyor. Orda da son günler ihtimalin düşük olduğunu gösteriyor.banu86 @Gezginbursa89 kızlar içimi rahatlattiniz adamı gondersem olmaz gondermesem olmaz . çokta sıkışık bi zamana geldi . oda bana diyo hanı bu ay gün olarak onemsemeyecektik :))) haklı da ama kaçırmakta istemedim . son 13 gün falan kaldı internette araştırdığımda başta hamile kalma iihtimali sonda hamile kalmaktan daha yüksekmiş. Sonda ihtimal yok denecek kadar azmis
İlaç kullanmıycak mısın olabilmek için
evet sekerim aynen oyle. bu arada kara kedin de pek guzelmis. benim de var kara bir kedim :)
sen de bendensin gel öpücemKullandim 1 hafta canim, duphaston. Birakinca 5 gun sonra olursun dedi doktorum, 3 gunum var tahminen. 4 gozle bekliyorum resmen!
Ben de bat'i olmayanlardanim bir sure...bat sat olmadan beklicem bu ay...
Ayy kiyamam. Eminim ki çok özlersin. Benim kedim 7 senedir bebeğim. 3 yaşındayken aldım şimdi 10 yaşında. Biz isteyken uyuyor sürekli. Hatta hafta sonu çıkmaz da evde geçirirsek, şikayet ediyor beni uyutmadınız diye.Cok sevindim canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, sımsıkı tutunsun sana minnos
Hakikaten vazgectigin an oluyo ya, iste o yuzden benim de vazgecesim var
Bu arada benim mini mini minnos bi kedicikim vardi, siyah, sadece arka pati uclari beyazdi. Esim de ben de gunduz evde olmadigimiz icin evde cani sıkılıyordu tek basina, o yuzden sahiplenmek isteyen birilerine gitti, ama oyle cok ozluyorum ki kara kizimi, adi da sapsik'ti....
tesekkur ederim sekerim, darisi sizlerin basina :)
Bat 16 ekimkızlar özetle bi kaç güne kadar yeni sayfaya geçiyoruz adı gelsin bebişler dolsun göbüşler olacak ben not alıyorum liste yapıcam bat.lar yazarsanız o sayfadan devam edicez
tesekkur ederim sekerim, darisi sizlerin basina :)
aslinda ultrasona kadar bekliyeyim, keseyi goreyim diyordum ama o neeee! doktor ilk ultrasonumu 5 kasima yani 10. haftaya verdi.. dedim ben bu kadar dayanamam, en iyisi ilistiriveriyim bari suraya.. ahahah
insallah tutunur bebecik de kaldirmak zorunda kalmam :)
Ay insaAllah insaAllah sıkı tut bebişin 9 ay seninle kalsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?