Eylülde Gel

evet canım bende öğretmenim tatille birleştirelim diye uğraşssakta dediğin gibi her zaman olamayabiliyo.ben bıraktım tatille falan birleştirmeyi bizim için hayırlı bi zamanı vardır elbet

Benim bu ay da yok galiba ya az once ovu testi yaptim tek cizgi BAT a son bir hafta kaldi. Gogus sisligimden baska belirti yok

Yaprak- 26 - 29 ağustos -3 eylül- 10 eylül - 7 ay

evet canım bende öğretmenim tatille birleştirelim diye uğraşssah gibi her zaman olamayabiliyo.ben bıraktım tatille falan birleştirmeyi bizim için hayırlı bi zamanı vardır elbet
Bende öğretmenim kızlar aynen hesap yaptık kendimizce ama nasip tabii Allah ne yazdıysa o. Insallah bu ay bebis haberlerini aliriz hepimizzz

Pazar miskinligi degilde pazar piknigi vardi valla iyi kafa bosalttim kizlar bu isler ovilasyon testiyle degil stressiz bi yasamla oluyor sanirim

tarihi yaklaşanlar var aramızda ne güzeeellllldaha 1 aya yakın var benim ve çoğumuzun nasl geçecek

tarihi yaklaşanlar var aramızda ne güzeeellllldaha 1 aya yakın var benim ve çoğumuzun nasl geçecek
Valla nasil geçecek bende bilmiyorum reglimin gecmesini sabir ve heycanla bekliyorum persembe günü bitiyor reglim hemen degerlendirmeyi düşünüyorum

Valla nasil geçecek bende bilmiyorum reglimin gecmesini sabir ve heycanla bekliyorum persembe günü bitiyor reglim hemen degerlendirmeyi düşünüyorum
bende cumartesi başlıyorum canm.çoooook çalşmamız lazım büşra çoooookk

Kizlar ya tum gun oturup kendimi dinliyorum. Ne olsa hamileyim saniyorum. Daha adetime 1 hafta var nasil kurtulcam ben bu durumdan ya. Belim agrimaya, midem yanmaya basladi. Kesin psikolojik ama dusunmeden duramiyorum bir turlu

Queenfyztesti t: 42295313 .!.:
Kizlar ya tum gun oturup kendimi dinliyorum. Ne olsa hamileyim saniyorum. Daha adetime 1 hafta var nasil kurtulcam ben bu durumdan ya. Belim agrimaya, midem yanmaya basladi. Kesin psikolojik ama dusunmeden duramiyorum bir turlu
Canim ovulasyon testi yapmismiydin gebelik ogrenmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…