çok teşekkür ederiiiz.inşallah sizde hayırlı bi doğumla bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınRabbim hepinize hayirli evlatlar versin
Hamileligimde cocuk isteyenlere cok dua ettim insallah guzel haberlerinizide alirim..
evet canım bende öğretmenim tatille birleştirelim diye uğraşssakta dediğin gibi her zaman olamayabiliyo.ben bıraktım tatille falan birleştirmeyi bizim için hayırlı bi zamanı vardır elbet
dur bakalım canım daha çok erken ovu.testi kesin sonuç vermez şimdidenBenim bu ay da yok galiba ya az once ovu testi yaptim tek cizgiBAT a son bir hafta kaldi. Gogus sisligimden baska belirti yok
Yaprak- 26 - 29 ağustos -3 eylül- 10 eylül - 7 ayBir çok kez deneyip umudunu kaybetmek üzere olanlar ya da ilk kez EYLÜL de deneme yapacak olanlar hepimiz burda toplanalım.Ve geri sayımımızı burada başlatalım.Eylül bizim ayımız olsun bebiş haberlerimizi alalım.Bu umut dolu yolda birbirimize destek olalım.Listemiz olacak arkadaşlar :
-isim
-tahmini yumurtlama günü
-kaçıncı deneme? bu soruların yanıtlarını yazn listemizi oluşturalım kızlar....Bol BEBİŞ haberli bi ay için hadi BİSMİLLAH
İSİM - YAŞ - SAT - BAT - OVULASYON TARİHİ (Tahmini) - DENEME süresi
1.BANU - 29 - 22AĞUS. - 21 EYLÜL - 5 eylül - 2.AY
2.SARE - 28 - 3AĞUS. - 1EYLÜL - - 8.AY
3.AYSU - 37 - 2EYLÜL - 27EYLÜL - - 2.YIL
4.DEFNE- 28 - 15AĞUS. - 12EYLÜL - - 10.AY
5.ÜLKÜ - 26 - 26AĞUS - 20 EYLÜL - - 1.YIL
6.AĞUS. - 27 - 2AĞUS. - 31 AĞUS. - - 2.YIL
7.NALAN- - 6AĞUS. - 4EYLÜL - - 2.AY
8.AZRAS - 33 - 19AĞUS.- 14 EYLÜL - 30ağust-2 eylül - 3.ay
9.BÜŞRA- 28 - 21AĞUS.- 23 EYLÜL - 9ağus. - 3.ay
10.CENNET- -5AĞUS. - 4 EYLÜL -2.ay
11.BEBEM - 22 -8AĞUS. - 7 EYLÜL
12.YEŞİL- -22 NİSAN -2.ay
Bende öğretmenim kızlar aynen hesap yaptık kendimizce ama nasip tabii Allah ne yazdıysa o. Insallah bu ay bebis haberlerini aliriz hepimizzzevet canım bende öğretmenim tatille birleştirelim diye uğraşssah gibi her zaman olamayabiliyo.ben bıraktım tatille falan birleştirmeyi bizim için hayırlı bi zamanı vardır elbet
çok teşekkür ederiiiz.inşallah sizde hayırlı bi doğumla bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın
Valla nasil geçecek bende bilmiyorum reglimin gecmesini sabir ve heycanla bekliyorum persembe günü bitiyor reglim hemen degerlendirmeyi düşünüyorumtarihi yaklaşanlar var aramızda ne güzeeellllldaha 1 aya yakın var benim ve çoğumuzun nasl geçecek
bende cumartesi başlıyorum canm.çoooook çalşmamız lazım büşra çoooookkValla nasil geçecek bende bilmiyorum reglimin gecmesini sabir ve heycanla bekliyorum persembe günü bitiyor reglim hemen degerlendirmeyi düşünüyorum
Ayyynen katiliyorum sana canim aynen ama stresten uzak kafalar rahat olmali bu haftanin çabucak geçmesini diliyorum ikimiz icinbende cumartesi başlıyorum canm.çoooook çalşmamız lazım büşra çoooookk
o aklımda canım sana onu doktor mu söylemişti? yoksa başkasından mı duymuştunBanucum reglin biter btmez basla calsmalara olurmu belki benm dedgm yol is yarar
Yok canim gecen ay gttgm kadin dogum dktru soylemsti.bu ovu testlernede giciklgi vardi kadinin tersledi benio aklımda canım sana onu doktor mu söylemişti? yoksa başkasından mı duymuştun
Benim reglim bugün tamamen bitti bu akşam bisiler yapsak mi ki acaba??Banucum reglin biter btmez basla calsmalara olurmu belki benm dedgm yol is yarar
Canim ovulasyon testi yapmismiydin gebelik ogrenmek icinQueenfyztesti t: 42295313 .!.:Kizlar ya tum gun oturup kendimi dinliyorum. Ne olsa hamileyim saniyorum. Daha adetime 1 hafta var nasil kurtulcam ben bu durumdan ya. Belim agrimaya, midem yanmaya basladi. Kesin psikolojik ama dusunmeden duramiyorum bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?