ayyy inşallah canım yaa valla ne sevinirimm hayırlısıyla olsun inşallah hepimizinnncansu sen hamilesin gibi geliyo banane dersin
Yok canım devam etmiyoruz kimse pek umursamadı öyle kaldı.Bilmiyorum cnm sebepsiz ..bu arada geçen seneden ceylinin dua topiginde dua okuyorduk beraber.sonra ben ayrılmıştım. Siz devam ediyormusunuz hala ?
hahaha bana da bi şarkı bulalım kızlar yaaaayyy evet ya ne çok var benim 23 gün var resmeeen,dur arabeske bağlıyorum; geçmiyor günlerrrrr yar yar yaaaarrr
Ay canim 6 aydir ayni seyleri yapmak zor geldi bide umudum yok bu aydan gelismemis yumurtayla hamile kalcagimi dusunemiyorum bile yokssaa coktaaannnopssss canım nasıl da duruyosun inanılmaz vallahi :) hadi bakalım sabrının sonu selamet olcak inşallah
o sigara da ne söndür hemnnnn.Ay canim 6 aydir ayni seyleri yapmak zor geldi bide umudum yok bu aydan gelismemis yumurtayla hamile kalcagimi dusunemiyorum bile yokssaa coktaaannn
sat ve batlarımız aynı hadi bakalım...:)Ben..ben!!
32 yaş
SAT 3 Ağustos
BAT 30 Ağustos
Denemeye sonsuz yazın5 sene oldu.
inş cnm ya saol ne ilacı verdi sana yumurta erisin diye bana vermedi ya bir dahaki adete atarsın dedi o kadar ama ben incir kürü yapayım diyourm o çatlatmaya yardımcıymış bakalım birde ona havuç ekle diyorlar sen yaptınmı öyle bir kür o ay eridi dediğin adetle mi eridi yoksa adetten önce mi eridi cnm:?İkisinide yaşadım geçen aşılama olduğmda dr muayene etmeden yaptı aşılamayı meğer yum çatlamamış kist oldu dr ilaç falan verdi erimedi sonra doğum kontrol hapı verdi ben de onunla beraber soğan kürü yaptm o ay eridi şükür.raim fimine gelince benim çok zor olmadı anlatılanlardan bende korktum ama hiç öyle olmadı inşallah seinde zor olmaz.
Hadi inşallah olur mu olursat ve batlarımız aynı hadi bakalım...:)
bakalım cnm ya tez zamanda olsun hayırlısıyla inş. senin bat ne zaman ? ben keçiboynuzu tekrar edelim diyorum eşime geçen ay yapmıştık ama benim canımı sıkan şu içimde çatlayamayan yumurta oldu o engel olur mu sence bu ay hamile kalmama cnm bilgin var mı ?Keçiboynuzu kürünü denedik gerçektende denemeden önce eşime ameliat demişlerdi şimdi sadece biraz hareketsizlik var drlar sorun değil diyorlar yinede kullanmak istedik çakşırı benim eşimde begendi tadını oda itiraz etmedi şükür.inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize .
kız sen adamı meraktan öldürürsünnn:)Kizlar giremedim bi kac gundur kis hazirliklari dolayisiyla gelen giden hic bi belirti falan yok hic bir umudum olmadigi icin acikcasi test yapasim yok ama doktor bir hafta gecikirse gel demisti onu beklemeye karar verdim
ilk haber senden gelcek bak yaz bunu bi köşeye not al.sonra bütün şarkılar sanahahaha bana da bi şarkı bulalım kızlar yaaa
ooooowwwwww inşallah canımmmmmmmmm tamam o zaman bekleyelim inşallah hepimizin güzel haberleriniiiilk haber senden gelcek bak yaz bunu bi köşeye not al.sonra bütün şarkılar sana
100.sayfakutlamalara başlayalım maaşallah hızımızaaa
ay kızlar eşim geçen ay yazık bi türlü regl olduğuma inanmadı,şaka yapıosun bana böyle süpriz yapcaksın dimi diyo şaşırtcaksn dimi diyo ..yazıııııııkkk o kadar acıdm ki yavrum yaaa nasıl için için ümitlenmiş bu cuma gününde allah onun gönlüne göre versin kendimden çok onun için istiyorum
İnşaallah olur neden olmasın...:)Yaaaaa bişey dicem biz hep arkadaş kalalim olur mu bebeklerimizi de birlikte buyutelim insallah. Forumla sinirli kalmasin arkadasligimiz
ben ilk kez bi forumda bulunuyorum ve yazıyorum inanın çok sevdim her birinizi.inşallah bırakmıcaz da birbirimizi ben eminimYaaaaa bişey dicem biz hep arkadaş kalalim olur mu bebeklerimizi de birlikte buyutelim insallah. Forumla sinirli kalmasin arkadasligimiz
Hahha benimki de oyle yakanda baktim negatif dedim, ona bile inanmak istemedi. Dahasi, negatif diye soyleme artik pozitif cikinca soyle dedi. Garibim bikmis ben hep kanda bakip bakip negatif diyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?