Eylülde Gel

opssss canım nasıl da duruyosun inanılmaz vallahi :) hadi bakalım sabrının sonu selamet olcak inşallah
Ay canim 6 aydir ayni seyleri yapmak zor geldi bide umudum yok bu aydan gelismemis yumurtayla hamile kalcagimi dusunemiyorum bile yokssaa coktaaannn

Ay canim 6 aydir ayni seyleri yapmak zor geldi bide umudum yok bu aydan gelismemis yumurtayla hamile kalcagimi dusunemiyorum bile yokssaa coktaaannn
o sigara da ne söndür hemnnnn.
umutsuzluk yok aaaa kaç kez söylücemmmm ama bu ay ama bi sonraki ay güzel haberleri paylaşcaz burdan birbirimizleeee

inş cnm ya saol ne ilacı verdi sana yumurta erisin diye bana vermedi ya bir dahaki adete atarsın dedi o kadar ama ben incir kürü yapayım diyourm o çatlatmaya yardımcıymış bakalım birde ona havuç ekle diyorlar sen yaptınmı öyle bir kür o ay eridi dediğin adetle mi eridi yoksa adetten önce mi eridi cnm:?
bide rahim filminden sonra gebelik oluşuyor diyorlar seninde oldu mu cnm yada duydun mu öle bişi

bakalım cnm ya tez zamanda olsun hayırlısıyla inş. senin bat ne zaman ? ben keçiboynuzu tekrar edelim diyorum eşime geçen ay yapmıştık ama benim canımı sıkan şu içimde çatlayamayan yumurta oldu o engel olur mu sence bu ay hamile kalmama cnm bilgin var mı ?

Kizlar giremedim bi kac gundur kis hazirliklari dolayisiyla gelen giden hic bi belirti falan yok hic bir umudum olmadigi icin acikcasi test yapasim yok ama doktor bir hafta gecikirse gel demisti onu beklemeye karar verdim
kız sen adamı meraktan öldürürsünnn:)

Hahha benimki de oyle ya kanda baktim negatif dedim, ona bile inanmak istemedi. Dahasi, negatif diye soyleme artik pozitif cikinca soyle dedi. Garibim bikmis ben hep kanda bakip bakip negatif diyorum diye

ya benim eşim doktora gitmedi o kadar keçiboynuzu pekmezi aldım çakşırotu suyu aldım aktardan onlarıda içmedi....anlamıyorum nedir derdi gurur mu yapıyo ne sperm durumunu da bilmiyruz yeterli mi değil mi diye kaç kere kavga ettik bu yüzden...bu hafta söz verdi gidecez bakalım...

Yaaaaa bişey dicem biz hep arkadaş kalalim olur mu bebeklerimizi de birlikte buyutelim insallah. Forumla sinirli kalmasin arkadasligimiz
ben ilk kez bi forumda bulunuyorum ve yazıyorum inanın çok sevdim her birinizi.inşallah bırakmıcaz da birbirimizi ben eminim

Hahha benimki de oyle ya kanda baktim negatif dedim, ona bile inanmak istemedi. Dahasi, negatif diye soyleme artik pozitif cikinca soyle dedi. Garibim bikmis ben hep kanda bakip bakip negatif diyorum diye
banu86 kıyamam yaa hem doğumgünün hem mübarek cuma rabbim gönlüne göre versin inşallah arkadaşımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…