Eylülde Gel

Kızlar laf olsun diye değil ama gerçekten bu topic çok güzel. .herkes neşeli ve pozitif
Rabbim inşallah tez zamanda peşpeşe bizlere müjdeli haberi nasip eder.
Bebeklerimizi beraber büyütürüz. .

canım zorla biraz erkekler içmeyi biraz gurur sayabilir ama sen yılmadan ısrarlarına devam et doğal ilaç zaten bunlar bi zararı da yok hatta çakşır suyunu çaktırmadan vermeye çalışşş

Şimdi ismini hatırlamıyorum ama bana dogum kontrol hapı vermişti senin kaç ml ?benim 4,5 cm olmuş kistim o yüzden.benim adetten önce erimiş adetin 2.günü gittim dr erimiş dedi eğer o ayda erimeseydi ameliyatla alıcaktı.bence kistin erimeden incir kürü yapma o yumurtaları geliştiriyo kistin dahada büyüyebilir benim prolaktin yüksek oldugu için incir kürü kulanamıyorum daha da yükseltiyo.eger tüplerinde hafif yapışıklık falan varsa rahim filmiyle açılabiliyo sonra gebe kalınailiyo ben kalmadım çünkü benim tüplerde bi problem yok yumurtlama sorunum var.

Benim bat 25 eylül.sen ne zaman adet oldun en son

ben bugünde ovulasyon testi yaptım dün baya netti...bugün silik çıktı anlamadım ben yaa...aslında devam etmesi gerekirdi...ovulasyonum 30 ağustos normalde çünkü

kızlar topic çok hareketli valla ben çalışırken sürekli bakamıyorum bi açıyorum 3 - 4 sayfa ilerlemiş hepsini okuyamıyorum doğru düzgün yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…