- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
canım zorla biraz erkekler içmeyi biraz gurur sayabilir ama sen yılmadan ısrarlarına devam et doğal ilaç zaten bunlar bi zararı da yok hatta çakşır suyunu çaktırmadan vermeye çalışşşya benim eşim doktora gitmedi o kadar keçiboynuzu pekmezi aldım çakşırotu suyu aldım aktardan onlarıda içmedi....anlamıyorum nedir derdi gurur mu yapıyo ne sperm durumunu da bilmiyruz yeterli mi değil mi diye kaç kere kavga ettik bu yüzden...bu hafta söz verdi gidecez bakalım...
inşallah canımmmm biz de öyle umut ediyoruzz bırakmayın burayıKızlar laf olsun diye değil ama gerçekten bu topic çok güzel. .herkes neşeli ve pozitif
Rabbim inşallah tez zamanda peşpeşe bizlere müjdeli haberi nasip eder.
Bebeklerimizi beraber büyütürüz. .
Şimdi ismini hatırlamıyorum ama bana dogum kontrol hapı vermişti senin kaç ml ?benim 4,5 cm olmuş kistim o yüzden.benim adetten önce erimiş adetin 2.günü gittim dr erimiş dedi eğer o ayda erimeseydi ameliyatla alıcaktı.bence kistin erimeden incir kürü yapma o yumurtaları geliştiriyo kistin dahada büyüyebilir benim prolaktin yüksek oldugu için incir kürü kulanamıyorum daha da yükseltiyo.eger tüplerinde hafif yapışıklık falan varsa rahim filmiyle açılabiliyo sonra gebe kalınailiyo ben kalmadım çünkü benim tüplerde bi problem yok yumurtlama sorunum var.inş cnm ya saol ne ilacı verdi sana yumurta erisin diye bana vermedi ya bir dahaki adete atarsın dedi o kadar ama ben incir kürü yapayım diyourm o çatlatmaya yardımcıymış bakalım birde ona havuç ekle diyorlar sen yaptınmı öyle bir kür o ay eridi dediğin adetle mi eridi yoksa adetten önce mi eridi cnm:?
bide rahim filminden sonra gebelik oluşuyor diyorlar seninde oldu mu cnm yada duydun mu öle bişi
Benim bat 25 eylül.sen ne zaman adet oldun en sonbakalım cnm ya tez zamanda olsun hayırlısıyla inş. senin bat ne zaman ? ben keçiboynuzu tekrar edelim diyorum eşime geçen ay yapmıştık ama benim canımı sıkan şu içimde çatlayamayan yumurta oldu o engel olur mu sence bu ay hamile kalmama cnm bilgin var mı ?
beklenen gelecekse çekilen çile kutsaldııırrrr diye arabeske de bağlarım ama heeeBu arada listenin medari iftiharı benim masallah .5 yılla ipi göğüslüyorum
Aynen öyle. .bi amuda kalkıp parande atmadığım kaldı
yarın da yap tekrar bırakma canımm bakben bugünde ovulasyon testi yaptım dün baya netti...bugün silik çıktı anlamadım ben yaa...aslında devam etmesi gerekirdi...ovulasyonum 30 ağustos normalde çünkü
Ben amuda da kalktım resmeneşime diyorum ayaklarımdan tavana as beni bari çıkmasın bu şeyler dışarı
yok canım hayırdır ? sen yaşadın mıKızlar aranizda dis gebelik yasayan oldu mu
O zaman bu şarkı bana gelsin ; lay lay lom galiba sana göre sevmeleeer, hopa şinanay galiba bana göre sevilmelerbeklenen gelecekse çekilen çile kutsaldııırrrr diye arabeske de bağlarım ama heee
Ben başaramadım da başaran varsa sırrını versinne yaparsan yap illa cıkma oluyo ki hepsini tutmayı başaran var mı yoksa
Aynennn. ..kızlar topic çok hareketli vallaben çalışırken sürekli bakamıyorum bi açıyorum 3 - 4 sayfa ilerlemiş hepsini okuyamıyorum doğru düzgün yaa
okuyabildiğim kadar ya da yakaladığım yerden devam ediyorum bende napimAynennn. ..
sil gözleriniiiiii amaaaaaBen başaramadım da başaran varsa sırrını versinbak millet miniik bi delikten çıkanla hamile kalıyo allahım yaa nerelere gidem ne edem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?