kızlar bişey kalmamış günlere artık son hafta iyice gergin geçiyor benim de 3 . ama gözünüzü seveyim şu gün gelmeden test olayından kurtarın kendinizi bat gelene kdr test yoooookkkC
Canim elindeki testleri bitir bir an once yapma artik. Benimki de 1 eylul hergun test yapiyordum testleri bitirdim sirf yapmayayim diye. Sakin sakin beklemek istiyorum o da olmuyor. Allah bize sabir versin
kızlar bişey kalmamış günlere artık son hafta iyice gergin geçiyor benim de 3 . ama gözünüzü seveyim şu gün gelmeden test olayından kurtarın kendinizi bat gelene kdr test yoooookkk
Ağzından bal damlıyor resmen..İnşallah Rabbim hepimize nasip eder.ekliyorum canım olsun senin bebiş bi gelecek tam gelecek çoooook kıymetli olcak.arkadaşımın 10 yıl sonra oldu tam oldu yani
Keçiboynuzu kürünü denedik gerçektende denemeden önce eşime ameliat demişlerdi şimdi sadece biraz hareketsizlik var drlar sorun değil diyorlar yinede kullanmak istedik çakşırı benim eşimde begendi tadını oda itiraz etmedi şükür.inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize .cnm bizde dün aldık aktardan çakşır suyu sabah akşam içicek eşim tadınıda beğendi allahtan :)) birde keçiboynuzu aldım birde çörek otu yaığı aldım onuda hep beraber daha etkili dedi aktarcım istersen sende dene zaten keçiboynuzu kürü çok iyi diyorlar saraçoğlunun sitede de var
İkisinide yaşadım geçen aşılama olduğmda dr muayene etmeden yaptı aşılamayı meğer yum çatlamamış kist oldu dr ilaç falan verdi erimedi sonra doğum kontrol hapı verdi ben de onunla beraber soğan kürü yaptm o ay eridi şükür.raim fimine gelince benim çok zor olmadı anlatılanlardan bende korktum ama hiç öyle olmadı inşallah seinde zor olmaz.kızlarr yardıma ihtiyacım var dün doktoruma gittim geçen ay 2 yumurta gelişmişti 1 tanesi çatlayamamiş içimde duruyor ve şuan adetliyim yine de dökülmemiş çok sinir oldum(( ayrıca doktorum rahim filmi dedi salı günü gel dedi oda korkulacak bir işlem diyorlarrr napıcam morallerim sıfır
opssss canım nasıl da duruyosun inanılmaz vallahi :) hadi bakalım sabrının sonu selamet olcak inşallahKizlar giremedim bi kac gundur kis hazirliklari dolayisiyla gelen giden hic bi belirti falan yok hic bir umudum olmadigi icin acikcasi test yapasim yok ama doktor bir hafta gecikirse gel demisti onu beklemeye karar verdim
nerden alıyosunuz bu kadar çok testi netten falan mı :) ben 1 kere gebelik testi yaptım sadece diğer 2denemede de hep erken geldi,bu ay inşallah nasip olur yapmak ve çifti görmekEvde son bir tane gebelik testi vardi. Onu da az once yaptim bitsin de kurtulayim dedim su testlerden. Evde oldukca yapiyosun cunku. Artik gunumu bekliyorum ben de test falan yok
inşallah canım inşallahhhİnşallah hepimiz 2016 anneleri oluruz.
Canım benimde 5 yıldır olmuyo sizde sorun ne?5 senedir olmayınca bide bunları deneyim dedim
nerden alıyosunuz bu kadar çok testi netten falan mı :) ben 1 kere gebelik testi yaptım sadece diğer 2denemede de hep erken geldi,bu ay inşallah nasip olur yapmak ve çifti görmek
nerden alıyosunuz bu kadar çok testi netten falan mı :) ben 1 kere gebelik testi yaptım sadece diğer 2denemede de hep erken geldi,bu ay inşallah nasip olur yapmak ve çifti görmek
aminnnn inşallah hepimizden dökülsün sıra sıra güzel haberlerİnşallahhh bakalım...bizim daha çokkk var sizden gelsin güzel haberler
Bilmiyorum cnm sebepsiz ..bu arada geçen seneden ceylinin dua topiginde dua okuyorduk beraber.sonra ben ayrılmıştım. Siz devam ediyormusunuz hala ?Canım benimde 5 yıldır olmuyo sizde sorun ne?
bak ne kadar güzel en birincil örnek kendinsin.demek ki napıyoruz biiiiir stres ,umutsuzluk,olumsuz düşünce yoook. ikiiiiiiiiii bat a kadar test yooookkkkkkAynen canim netten toplu aliyoruz. Ben elimdekileri bitirdim bu ay almicam. Cunku test hakkaten strese sokuyor ve beklentiyi artiriyor. Ogluma gebeligimi dusundum. Tek test yapmistim o da muhtemelen gunum gecince, tam hatirlamiyorum direkt pozitif cikmisti. Ne stres vardi ne bisey. Bu ikinci essek sipasi beni simdiden mahvetti :)))
cansu sen hamilesin gibi geliyo banabak ne kadar güzel en birincil örnek kendinsin.demek ki napıyoruz biiiiir stres ,umutsuzluk,olumsuz düşünce yoook. ikiiiiiiiiii bat a kadar test yooookkkkkk
1.de çok doğru yapmışssn canm aynen onu yapmayı düşünüyorum bende ,gecikirse tek test yeter.yoksa psikolojiyi çok sarsıyoAynen canim netten toplu aliyoruz. Ben elimdekileri bitirdim bu ay almicam. Cunku test hakkaten strese sokuyor ve beklentiyi artiriyor. Ogluma gebeligimi dusundum. Tek test yapmistim o da muhtemelen gunum gecince, tam hatirlamiyorum direkt pozitif cikmisti. Ne stres vardi ne bisey. Bu ikinci essek sipasi beni simdiden mahvetti :)))
bak ne kadar güzel en birincil örnek kendinsin.demek ki napıyoruz biiiiir stres ,umutsuzluk,olumsuz düşünce yoook. ikiiiiiiiiii bat a kadar test yooookkkkkk
ayyy evet ya ne çok var benim 23 gün var resmeeen,dur arabeske bağlıyorum; geçmiyor günlerrrrr yar yar yaaaarrrİnşallahhh bakalım...bizim daha çokkk var sizden gelsin güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?