Eylülde Gel

C

Canim elindeki testleri bitir bir an once yapma artik. Benimki de 1 eylul hergun test yapiyordum testleri bitirdim sirf yapmayayim diye. Sakin sakin beklemek istiyorum o da olmuyor. Allah bize sabir versin
kızlar bişey kalmamış günlere artık son hafta iyice gergin geçiyor benim de 3 . ama gözünüzü seveyim şu gün gelmeden test olayından kurtarın kendinizi bat gelene kdr test yoooookkk

kızlar bişey kalmamış günlere artık son hafta iyice gergin geçiyor benim de 3 . ama gözünüzü seveyim şu gün gelmeden test olayından kurtarın kendinizi bat gelene kdr test yoooookkk

Evde son bir tane gebelik testi vardi. Onu da az once yaptim bitsin de kurtulayim dedim su testlerden. Evde oldukca yapiyosun cunku. Artik gunumu bekliyorum ben de test falan yok

Keçiboynuzu kürünü denedik gerçektende denemeden önce eşime ameliat demişlerdi şimdi sadece biraz hareketsizlik var drlar sorun değil diyorlar yinede kullanmak istedik çakşırı benim eşimde begendi tadını oda itiraz etmedi şükür.inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize .

Kizlar giremedim bi kac gundur kis hazirliklari dolayisiyla gelen giden hic bi belirti falan yok hic bir umudum olmadigi icin acikcasi test yapasim yok ama doktor bir hafta gecikirse gel demisti onu beklemeye karar verdim

İkisinide yaşadım geçen aşılama olduğmda dr muayene etmeden yaptı aşılamayı meğer yum çatlamamış kist oldu dr ilaç falan verdi erimedi sonra doğum kontrol hapı verdi ben de onunla beraber soğan kürü yaptm o ay eridi şükür.raim fimine gelince benim çok zor olmadı anlatılanlardan bende korktum ama hiç öyle olmadı inşallah seinde zor olmaz.

Kizlar giremedim bi kac gundur kis hazirliklari dolayisiyla gelen giden hic bi belirti falan yok hic bir umudum olmadigi icin acikcasi test yapasim yok ama doktor bir hafta gecikirse gel demisti onu beklemeye karar verdim
opssss canım nasıl da duruyosun inanılmaz vallahi :) hadi bakalım sabrının sonu selamet olcak inşallah

Evde son bir tane gebelik testi vardi. Onu da az once yaptim bitsin de kurtulayim dedim su testlerden. Evde oldukca yapiyosun cunku. Artik gunumu bekliyorum ben de test falan yok
nerden alıyosunuz bu kadar çok testi netten falan mı :) ben 1 kere gebelik testi yaptım sadece diğer 2denemede de hep erken geldi,bu ay inşallah nasip olur yapmak ve çifti görmek

nerden alıyosunuz bu kadar çok testi netten falan mı :) ben 1 kere gebelik testi yaptım sadece diğer 2denemede de hep erken geldi,bu ay inşallah nasip olur yapmak ve çifti görmek

İnşallahhh bakalım...bizim daha çokkk var sizden gelsin güzel haberler

Aynen canim netten toplu aliyoruz. Ben elimdekileri bitirdim bu ay almicam. Cunku test hakkaten strese sokuyor ve beklentiyi artiriyor. Ogluma gebeligimi dusundum. Tek test yapmistim o da muhtemelen gunum gecince, tam hatirlamiyorum direkt pozitif cikmisti. Ne stres vardi ne bisey. Bu ikinci essek sipasi beni simdiden mahvetti :)))

bak ne kadar güzel en birincil örnek kendinsin.demek ki napıyoruz biiiiir stres ,umutsuzluk,olumsuz düşünce yoook. ikiiiiiiiiii bat a kadar test yooookkkkkk

1.de çok doğru yapmışssn canm aynen onu yapmayı düşünüyorum bende ,gecikirse tek test yeter.yoksa psikolojiyi çok sarsıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…