Eylülde Gel

Günaydin eylulde gel grubunun guźiiide insanları pazar keyfi ve çalısmalar sonrasi gelsin bebisleeeeer

günaydın kızlar ...
dün adet olmamla beraber yine bir hayal kırıklılığı,kısa süreli bir şok,yine olmayacak umutsuzluğu ve aklınıza gelebilecek tüm karamsarlıkları yaşadım.Sonra dedım kı : demekki daha zamanı değil!! Eşşek sıpası peki nezaman teşrif edecek bana diye yine bi umutsuzluk derken adetin vermiş olduğu gerginlikle beraber süper ötesi gıcık bir gün geçirdim..düşündüm taşındım,düşündüm taşındım derken hoooop herseye silbaştan yapmaya karar verdim..sımdı adetimin 3.gunu hormon testi yaptıracağimFSH,LH,PRL,TSH ve diğerleri.bakalımbu hormonların kendı aralarında bir anlaşmazlık olduda biri tavan yaptı da bana mı soylemıyorlar? yinede hersey rabbimden. yeter ki o ol desin olsun

İnşallah Rabbim nasip edicek bdnde her adette yeniden bi hüzün ,acaba olmayacak mı, ümitsizlik yaşıyorum sonra adetin 3.4. günü kendime gelip yeniden başlıuorum uğraşlara.malum benimde 5 yıl oldu ve ben her tedaviye başladıgımda hep bişeyler ters gitti anladım ki olan herşeyde bi kudret eli var ben kendimi ona teslim ettim .tam vazgeçmiştim ki Ramazanda kadir gecesinde camiden çıkarken hz.mevlananın "bulanlar ancak arayanlardır"sözünü caminin kapısında okudum ve madem öyle, bende bulana kadar arayacağım .pes etmek yok elimden geleni yapıp takdiri Rabbime bırakıyorum dedim..

evet cnm ikimizinde bekleme süreleri nerdeyse aynı..stres gerçekten herseyı altüst ediyor..3 ay once TSH hormonu yüksek cıktı ama doktor gebelıge engel degıl dedı.ben ılacımı kullanıyorum ama TSH dıger hormonları yükseltme durumu varmış ..bu yüzden tekrardan bı test yaptıracağım..zamanı gelene kadar hep bi bahane olacak heralde

Ben de ikinci gebeliğimi düşündüğüm zaman dr hormon testi ve bi sürü daha test yaptırmıştı. Demir eksikliği harici bir sıkıntım çıkmadı. Folio kullanıyorum. Daha önceki gebelikte planlı olduğu için vitaminler önemli en çok da folik asit.

Evet Rabbim nasip etmeyecek olunca sebepler sıralanıyo bir bir zamanı gelince bütün engeller kalkacak inşallah bizde anne olacağız..

Kizlaar merhabaa gelemedim bi kac gundur kacamak bi tatil yaptik geldik te hala gelen giden yok bende 6 gun gecikme ne belirti var ne bisi dun cok kasik agrim oldu aha dedim geliyoo ama gecti ve dun test yaptim idrar testiiiiiiii negafiiiiffffff yarin doktor randevum var sanirim adet sokturucu verip yollar

kııızzzzlaaarrrr neler oluyo bitiyo 2gün tatil ardından baya bi sayfa ilerlemiş buldum ama kötü bir kırmızılanma haberi yok galiba,iyi haberler de yakındır malumunuz

2016 mayıs anneleri topiği açılmış bile ne kadar heyecanlı dimi? Biz de orada olabilecek miyiz bakalım

Kizlar takvimim yarin regl gunum oldugunu gosteriyor. Bugun karnim falan agridi ama kasik sancilarim devam ediyor. Bakalim yarin olacak miyim heyecanli bekleyis suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…