Eylülde Gel

Kizlar ya dun gebelik testi yaptim negatif cikti ya belki de erkendir dimi yani belli olmamistir belki daha. Var mi cevrenizde boyle olup da sonra pozitif sonuclanan?
ooo forumda çok fazla örnek var canım geç döllenme olayı da oluyo..regl geçince test yapılması bu yüzden öneriliyo çünkü regl zamannda önce çıkmayabiliyo..en erken regl günü test yapmak uzmanların söylediği

herkese hayirli geceler
crocus
yas 28
sat 29 agustos
bat 27 eylül deneme 10 . ay.listeye benide eklerseniz sevinirim. inş bu ay hepimiz kucağımiza bebeklerimizi aliriz.

Burdayim banucuuum adet btti bizde basldk calsmalara.vala sayfa cabuk ilerlyr okuyablyrum sadece hiziniza yetisemyrmbu arada dogum gunnms kutlu olsun canim ugur gtrsn ins bu ay sana.ve hediyen bebisin olsun
aranan kan bulundu niye yazmıyosun hiç sayfaya?eevt 2gün önce doğum günümdü inşallah hepimiz hediyesi olsun bebişcikler

Sevgili günlük;
bir haftanın daha kapısını kapattk,vee sayfamızın güzel ayı EYLÜL e merhaba diyeceğimiz yeni haftaya başladık (00:16 itibariyle) bu hafta fazla hasarlı geçmedi Allahtan..sabırszlkla beklediğimiz bat.lar yaklaşıyo,geliyooooo bombalar geliyooo bebişler geliyo patır patır,..
Umuuuut UMUT bizim en büyük desteğimiz,gücümüz..ve umut etmekten hiç bıkmıcaz..çünkü güzel günler bize bekler..iyi geceleeeerrr

Gunaydiiiinn herkese guzel bir gun olsun insallah.bugunde tukkani ben aciyim dedim 4gundr falan yazamyrum ozledim sizicayi koydum hadi bakalum ac olan mesaisi baslayan gelsiiiiiiin

Kizlar ya dun gebelik testi yaptim negatif cikti ya belki de erkendir dimi yani belli olmamistir belki daha. Var mi cevrenizde boyle olup da sonra pozitif sonuclanan?
Canm ınş ilk guzel haberi senden alicaz tabiki boyle sonuclanan birçok hamilelk ornegi var ilk basta cikmayip sonra cikan stres yapma canm olur mu

Gunaydin kizlar, bat'a yaklasik 1 haftam varken ovu testi yaptim sonuc asagidaki gibi.
Cift cizgiyi net gorunce ilk isim kan testi bakmak oldu ve sonuc koca bir negatif. Adete yakin yapilan Ovu testiyle gebeligin anlasilmasinin her zaman mümkün olmadigini test ettim, onayladim

Eklentiler

• P_20150831_074044_LL.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 31

ben senden baya bir umutluydum canım ama ilk ay da benimöyle 5gün gecikmişti test yapmıştım negatifi gördükten 5 dk sonra da kırmızı kart anladım psikolojikmiş.olamamak da sıkıntı inş hemen sökülürsün de yükünden kurtulup yeni ay yeni umutlar yeni çalışmalar

kızlar ya gene dayanamayıp test yapmışız yapmayın şunuuuuu

günaydınnnnnn canlarımmmm
yeni hafta yeni umutlar heyecanlar tavan çünkü yarın eylülün kapısını açıyoruz ve beklenen günler geldi geliyor demektir tabii güzel haberler de .
kırmızı kart yiyen canikolar sakn umutsuzluk yok çalışmalar devam yükümüzden arınıp tertemiz bi sayfa açıyoruz tamam mı ,anlaştık mı ?
haydi bakalımmmmmmmmmm gün başlasıııınnnn

günayyydıııııııın gençleerrrrrrr pazartesi enerjisi yükleniyor muuuu? tatilimin son günü sanki bugün sessiz mi buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…