ooo forumda çok fazla örnek var canım geç döllenme olayı da oluyo..regl geçince test yapılması bu yüzden öneriliyo çünkü regl zamannda önce çıkmayabiliyo..en erken regl günü test yapmak uzmanların söylediğiKizlar ya dun gebelik testi yaptim negatif cikti ya belki de erkendir dimi yani belli olmamistir belki daha. Var mi cevrenizde boyle olup da sonra pozitif sonuclanan?
Burdayim banucuuum
aranan kan bulundu niye yazmıyosun hiç sayfaya?eevt 2gün önce doğum günümdü inşallah hepimiz hediyesi olsun bebişciklerBurdayim banucuuumadet btti bizde basldk calsmalara.vala sayfa cabuk ilerlyr okuyablyrum sadece hiziniza yetisemyrm bu arada dogum gunnms kutlu olsun canim ugur gtrsn ins bu ay sana.ve hediyen bebisin olsun
hoşgelddiiiin ekliyorum senideherkese hayirli geceler
crocus
yas 28
sat 29 agustos
bat 27 eylül deneme 10 . ay.listeye benide eklerseniz sevinirim. inş bu ay hepimiz kucağımiza bebeklerimizi aliriz.
Hosgeldin aramizaherkese hayirli geceler
crocus
yas 28
sat 29 agustos
bat 27 eylül deneme 10 . ay.listeye benide eklerseniz sevinirim. inş bu ay hepimiz kucağımiza bebeklerimizi aliriz.
Canm ınş ilk guzel haberi senden alicaz tabiki boyle sonuclanan birçok hamilelk ornegi var ilk basta cikmayip sonra cikan stres yapma canm olur muKizlar ya dun gebelik testi yaptim negatif cikti ya belki de erkendir dimi yani belli olmamistir belki daha. Var mi cevrenizde boyle olup da sonra pozitif sonuclanan?
canımmm bu ay olmadı önümüzdeki ay olacak inşallah yıl da neymiş ? regl bittikten snra çalışmalar devamkızlar bugun itibariyle yine yeniden kırmızı kartı yemiş bulunuyorum..
daha kaaaaaaç yıl beklemem gerek acaba??
Kizlaar merhabaa gelemedim bi kac gundur kacamak bi tatil yaptik geldik te hala gelen giden yok bende 6 gun gecikme ne belirti var ne bisi dun cok kasik agrim oldu aha dedim geliyoo ama gecti ve dun test yaptim idrar testiiiiiiii negafiiiiffffffyarin doktor randevum var sanirim adet sokturucu verip yollar
bence olmucaksınKizlar takvimim yarin regl gunum oldugunu gosteriyor. Bugun karnim falan agridi ama kasik sancilarim devam ediyor. Bakalim yarin olacak miyim heyecanli bekleyis suruyor
kızlar ya gene dayanamayıp test yapmışız yapmayın şunuuuuuGunaydin kizlar, bat'a yaklasik 1 haftam varken ovu testi yaptim sonuc asagidaki gibi.
Cift cizgiyi net gorunce ilk isim kan testi bakmak oldu ve sonuc koca bir negatif. Adete yakin yapilan Ovu testiyle gebeligin anlasilmasinin her zaman mümkün olmadigini test ettim, onayladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?