aminnnnnnnnn cnmmmm inşallahh çok istiyorum görmeyi beeeCanim ben oglumu ogrendigim gebelik testini sakliyorum hala. Umutsuzluga dustukce cikarip ona bakiyorum mutlu ediyor beni. O cift cizgiyi gorecez hepimiz Allahin izniyle. Calismalara devam
maşallah canım yaaa sen olmuşsun gibi geliyo bana valla ilk güzel haber senden hadi bakalım kıralım şeytanın bacağını
evet canımm sonuç ne olursa olsun lütfen bırakmayalım birbirimizInsallah guzelim. Olsa da olmasa da burdayim zaten. Birlikte ciktik bu yola yarida birakmak yok
evet canımm sonuç ne olursa olsun lütfen bırakmayalım birbirimiz
öyle ama en azından senin dönem çalışmayla geçen dönem,insan oyalanıyor umut depoluyor.son günler iğrenççç .off daha 15 gün var :) beklemek ne kadar da zor
öyle ama en azından senin dönem çalışmayla geçen dönem,insan oyalanıyor umut depoluyor.son günler iğrenççç .
Aynen tatlimmmm bol bol çalışmalar sizede hepimizin şapşikleri gelsin aminnoh iyi tatiller canımmmm bol bol çalış çalışırken dinlen zihnini uzaaaklara bırak ,bırak ki şapşik gelsin
sorma canım ya perşembe günü bakalım inşallah güzel haberler veririm alırımdimi seninde çok az kaldı...heyecan basmıştır... hayırlı haberler ver bize inş.
aminnn canımmmAynen tatlimmmm bol bol çalışmalar sizede hepimizin şapşikleri gelsin aminn
canım hiç belli olmaz o eğer geleceği varsa şapşiğin tek atışta gol olur bilemeyiz bunu .umutsuzluk için çoooooooooooook erkenBen eylülde gel grubuna geldım ama benım yavrucak eylülde gelemeyecek galıba. takvime gore bugun yumurtlama gunu gorunuyor ama bana daha once oldu gıbı gelıyo ve ısın kötüsü biz bu hafta dogru düzgün çalışamadık. pazartesi olduanca evlilik yıl dönümü hatrına olursa bugün olur arası boş e bızım yavruları leylekler de getirmeyecegıne göre ben ekimde gel diyebilcem
canım listedeki batlar ağustos sonu 2-3 eylül başı ve eylül ortası yoğun.o yüzden daha güzel haberler dökülmedi beklemedeyiz olacak olacakkkkBurayı yeni açtınız anladığım kadarıyla. Daha hiç mutlu haber getiren oldu mu?
Burayı yeni açtınız anladığım kadarıyla. Daha hiç mutlu haber getiren oldu mu?
canikolar benim mesai biter ,iyi haftasonları hepinizeee verimli geçsin günler güzel haberler olsunpzrtsi görüşürüz öpüyorum hepiniziii
Ben hic ovulasyon testi yapmam. Adetimin 10 12 14 16. Günlerine önem veririmHanımlar şimdi bu ovu testinde çift çizgiden sonra çubuktaki çizgiler silikleşmeye başlıyor ya hiç ikinci çizgi görülmediğinde mi yumurta çatlamış oluyor? Testi yorumlamayı unutmuşum
En koyu çizgi yumurtlama 1-3 gün arasında olucak demekti onu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?