Eylülde Gel

Canim ben oglumu ogrendigim gebelik testini sakliyorum hala. Umutsuzluga dustukce cikarip ona bakiyorum mutlu ediyor beni. O cift cizgiyi gorecez hepimiz Allahin izniyle. Calismalara devam
aminnnnnnnnn cnmmmm inşallahh çok istiyorum görmeyi beee

Ben eylülde gel grubuna geldım ama benım yavrucak eylülde gelemeyecek galıba. takvime gore bugun yumurtlama gunu gorunuyor ama bana daha once oldu gıbı gelıyo ve ısın kötüsü biz bu hafta dogru düzgün çalışamadık. pazartesi olduanca evlilik yıl dönümü hatrına olursa bugün olur arası boş e bızım yavruları leylekler de getirmeyecegıne göre ben ekimde gel diyebilcem

dimi seninde çok az kaldı...heyecan basmıştır... hayırlı haberler ver bize inş.
sorma canım ya perşembe günü bakalım inşallah güzel haberler veririm alırım
ama hiç bi belirtim de yok he çok ümitlenme diyo bi ses,ama bi yanım da oldu diyo .neyse ikisini de susturup b beklemeye kararlıyım

canım hiç belli olmaz o eğer geleceği varsa şapşiğin tek atışta gol olur bilemeyiz bunu .umutsuzluk için çoooooooooooook erken

Burayı yeni açtınız anladığım kadarıyla. Daha hiç mutlu haber getiren oldu mu?

canikolar benim mesai biter ,iyi haftasonları hepinizeee verimli geçsin günler güzel haberler olsun pzrtsi görüşürüz öpüyorum hepiniziii

Hanımlar şimdi bu ovu testinde çift çizgiden sonra çubuktaki çizgiler silikleşmeye başlıyor ya hiç ikinci çizgi görülmediğinde mi yumurta çatlamış oluyor? Testi yorumlamayı unutmuşum
En koyu çizgi yumurtlama 1-3 gün arasında olucak demekti onu biliyorum

Eklentiler

• image.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben hic ovulasyon testi yapmam. Adetimin 10 12 14 16. Günlerine önem veririm

Resimde ters çıkmış yaa niye bu kadar soruyorum eğer yumurta çatlamadıysa yarın ilişki şansım var çünkü son deneme yapmış olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…