EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

Guzel sonuclar alirsiniz insaallah Allah kolayliklar versin

Valla bir suru sey anlattilar yarisinida anlamadm 6 ay vitamin kullanicaz insallah iyilesecek birseydir tekrar kan vercez bakacaklar

Şimdi hatırladım ilk gebeliğimin ilk zamanları doktorum sormuştu kan hastalığın var mı diye ben de arada ferittin değerim düşer o kadar dedim. Belki test alıp baktı mı hatırlayamıyorum onu.

beta hcg sonucum negatif erkendide zaten bakalim 23 unden snra ne olcak

Eki Görüntüle 3299617 beta hcg sonucum negatif erkendide zaten bakalim 23 unden snra ne olcak
Bat ne zaman sizin bazen erken öğrenmek de iyi olmuyor 2021 aralık ayında betam 7ydi aralıklarla kan vercektim bidahaki kan verişimde 2 küsura geri düşmüştü kimyasal diye adet bekledim gelmedi uzun bi süre sonra dr a gittim progestan verdi kullanmaya başla reglin başlayınca bırak dedi vs ikinci gün bereket reglim başladı regl olamamak da cok kötü 6 aylık hamile karnı gibi gezdim 20 gün şişmiştim davul gibi

Doktorumuz sutten kes dedi birde sutum yetmiyormus ona artik sute guvenim yemek yemiyor dedi yavas yavas biraktr dedi sutu kesme surecimiz kolay gecer insallah anladi sanki meme diyo doktordan ciktigimizdan beri

Bat 23 eylul doktor kan alirken beta hcg de bakalim dedi onada bakti ama degerim0. 2 cikti 2 hafta snra evde test yaparim artik adet olmazsam

Bat 23 eylul doktor kan alirken beta hcg de bakalim dedi onada bakti ama degerim0. 2 cikti 2 hafta snra evde test yaparim artik adet olmazsam
Baya da varmış evet öyle yaparsınız siz freely de 5-6 gün öncesine kadar yazıyor ambalajında bende işe yaramadı hiç ama inşallah siz de yarar

Baya da varmış evet öyle yaparsınız siz freely de 5-6 gün öncesine kadar yazıyor ambalajında bende işe yaramadı hiç ama inşallah siz de yarar
Freely ve bebetime cok guzel testler ben eczanelerde denk gelemiyorum onlara onlar cok hassaslar

Freely ve bebetime cok guzel testler ben eczanelerde denk gelemiyorum onlara onlar cok hassaslar
Akıl vermek gibi olmasın fikrimi paylaşmak isterim en son geçen hafta eczaneden tekini 50 liraya aldım netten 5li 77 liraya aldım ve ertesi gün akşam da kapımdaydı. Ben artık eczaneden almam istisna acil durum olmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…