- 15 Ocak 2023
- 2.766
- 1.076
- 63
Ben de ayni durumdaydim test yaptim ama cikmadi erken oluyor en iyisi biraz daha sabredip beklemek.Ben son 3 gun kala tekrar test yapmayi dusunuyorum hepimiz icin hayirlisi olsunKızlar bata daha 11 gün var günler geçmiyor sanki bı an önce test yapmak istiyorum
Guzel sonuclar alirsiniz insaallah Allah kolayliklar versinElbette cikinca yazarimcocukta akdeniz anemisi tasiyiciligi cikti 6 ay ilac kullancaz yeniden balicaklar bende varmi diye kan verdim bakalim 2. Cocukta problem oluyomus bende varsa insallah yoktur haftaya tam kan vercem herseyime bakilcak cocuk isterken bile korku basti o heves korkuya birakti yerini insallah guzel sonuclar aliriz bu arada beta hcg de kan aldi bakalim supelendimi aldi anlamadim aksama cikar sonuclarin dedi
Evet ben zor duruyorum hergun bı test yapasim varBen de ayni durumdaydim test yaptim ama cikmadi erken oluyor en iyisi biraz daha sabredip beklemek.Ben son 3 gun kala tekrar test yapmayi dusunuyorum hepimiz icin hayirlisi olsun
Valla bir suru sey anlattilar yarisinida anlamadm 6 ay vitamin kullanicaz insallah iyilesecek birseydir tekrar kan vercez bakacaklarYaa ben de sadece genetik taşıyıcılığı olan durum diye biliyorum. Ya anneden ya babadan geçiyor değil mi sadece anneden değil. İlk gebelik zamanı çıkmaması şaşırtıcı ama ikinci cocukta nasıl problem oluyormuş, olsa allah korusun ilkinde de olmaz mıydı, içinizi ferah tutun. Rahim kalınlaşması var ise tabi beta hcg istemiştir muhakkak taşıyıcılık içinde gebelik ne kadar erken öğrenildi kârdır sanırım. Hadi vira bismillah güzel sonuçlarla gelin ben de adet olmadım eğer yarına kayarsa adet yumurtlamadan sonra 14 . Gün regl kesin olunmuyormuş onu öğrenmiş olcaz
Şimdi hatırladım ilk gebeliğimin ilk zamanları doktorum sormuştu kan hastalığın var mı diye ben de arada ferittin değerim düşer o kadar dedim. Belki test alıp baktı mı hatırlayamıyorum onu.
Hayirlisi olsunEki Görüntüle 3299617 beta hcg sonucum negatiferkendide zaten bakalim 23 unden snra ne olcak
Evet ben de surekli test yapmak istiyorum son bir testim kaldi onu da Carsamba ya sakliyorumEvet ben zor duruyorum hergun bı test yapasim var
Ben hiç yapmadım cuma gününe kadar beklicemEvet ben de surekli test yapmak istiyorum son bir testim kaldi onu da Carsamba ya sakliyorum
Düzenli kullansın takvitesini fındıkValla bir suru sey anlattilar yarisinida anlamadm 6 ay vitamin kullanicaz insallah iyilesecek birseydir tekrar kan vercez bakacaklar
Tesekkur ederiz baslayacagiz bugun bakalimDüzenli kullansın takvitesini fındıkgüzellikler hep onunla olsun ❤
SagolunHayirlisi olsun
Bat ne zaman sizin bazen erken öğrenmek de iyi olmuyor 2021 aralık ayında betam 7ydi aralıklarla kan vercektim bidahaki kan verişimde 2 küsura geri düşmüştü kimyasal diye adet bekledim gelmedi uzun bi süre sonra dr a gittim progestan verdi kullanmaya başla reglin başlayınca bırak dedi vs ikinci gün bereket reglim başladı regl olamamak da cok kötü 6 aylık hamile karnı gibi gezdim 20 gün şişmiştim davul gibiEki Görüntüle 3299617 beta hcg sonucum negatiferkendide zaten bakalim 23 unden snra ne olcak
Bat 23 eylul doktor kan alirken beta hcg de bakalim dedi onada bakti ama degerim0. 2 cikti 2 hafta snra evde test yaparim artikBat ne zaman sizin bazen erken öğrenmek de iyi olmuyor 2021 aralık ayında betam 7ydi aralıklarla kan vercektim bidahaki kan verişimde 2 küsura geri düşmüştü kimyasal diye adet bekledim gelmedi uzun bi süre sonra dr a gittim progestan verdi kullanmaya başla reglin başlayınca bırak dedi vs ikinci gün bereket reglim başladı regl olamamak da cok kötü 6 aylık hamile karnı gibi gezdim 20 gün şişmiştim davul gibi
Baya da varmış evet öyle yaparsınız siz freely de 5-6 gün öncesine kadar yazıyor ambalajında bende işe yaramadı hiç ama inşallah siz de yararBat 23 eylul doktor kan alirken beta hcg de bakalim dedi onada bakti ama degerim0. 2 cikti 2 hafta snra evde test yaparim artikadet olmazsam
Freely ve bebetime cok guzel testler ben eczanelerde denk gelemiyorum onlara onlar cok hassaslarBaya da varmış evet öyle yaparsınız siz freely de 5-6 gün öncesine kadar yazıyor ambalajında bende işe yaramadı hiç ama inşallah siz de yarar❤
Gununuz gecince yapin amaFreely ve bebetime cok guzel testler ben eczanelerde denk gelemiyorum onlara onlar cok hassaslar
Akıl vermek gibi olmasın fikrimi paylaşmak isterim en son geçen hafta eczaneden tekini 50 liraya aldım netten 5li 77 liraya aldım ve ertesi gün akşam da kapımdaydı. Ben artık eczaneden almam istisna acil durum olmadıkçaFreely ve bebetime cok guzel testler ben eczanelerde denk gelemiyorum onlara onlar cok hassaslar
Günüm bugün geciyor yarında geçsin belki sarkacağı tutmuştur çarşambaya gelmezse yaparım. Mesela adet günleri içersinde eeken gebelik testi mi yapmalıyım yoksa kaset test mi ? Kaset test markası var mı önerebileceğinizGununuz gecince yapin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?