EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

Rica ederim canım hamile oldugunu ögrendigin an onu icmeyi bırak ama doktor bana öyle dedi hamile kalabildin mi bu arada
Doktor bana da öyle dedi cnm. Hamile kalırsan hemen bırak başka folik asit söyleyeceğim dedi. Henüz hamile değilim cnm malesef şu an tatildeyim tatile gitmeden 2 gün önce kan testi 1.41 çıkmıştı beta yani negatif (5 gün gecikmişti) hala adet olmadım 11-12 gün gecikti. Düzensiz bir adetim var ondan sanırım bu kadar gecikti çünkü idrarda ve kanda hiç bisey çıkmadı

Birdaha kan ver benim arkadasımın kan 1.20ydi iki gün sonra beta yükseldi

Bende klomen ve ovitrelle kullandım pazartesi vuruldum bugün 5. Gün doktor ilişki için salı çarşamba ve cuma dedi her gün ilişki olsa bile sperm yenilenmesi gerektiği için gerek yok dediğim günleri değerlendir geriye kalan zamanda gün aşırı daha sağlıklı olur dedi

İnşallah hepimiz buradan mutlu haberler vericez bu ay çok inanıyorum. Bende bu ay hamileyim haberini vericem inşallah.. Bildiğim kadarıyla evet gün aşırı ilişki sperm kalitesini arttırıyor ama yumurtlama ve çatlama günlerinde üç gün ardarda ilişki öneriyor bazı doktorlar. Hatta takviminizi biliyorsanız yumurtlamadan bir hafta önce gün aşırı sonrasında yumurtlamada üç gün peşpeşe sonrasında gün aşırı. Tabiki sperm sorunu varsa yumurtlama zamanı da gün aşırı yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…