- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
Aynen canım degerlendirinKızlar bu 31 agustosta yaptıgım ovulasyon
Eki Görüntüle 3295284
Eki Görüntüle 3295285
Bu da 2 eylül yani bugun yaptıgım ovulasyon yumurtlama yaklasmıs gozukuyor dımı
Sağol canımAynen canım degerlendirin
Dün değerlendirdim bugunde degerlendireyim mi senceAynen canım degerlendirin
Kan testi ver erken gebelik bi arkadaşımız yapmıştı pozitif çıkmıştı kan testinden yeni döllenme olmus demistiEki Görüntüle 3295325 Eki Görüntüle 3295326 kızlar reglime 5 gün var erken gebelik test pozitif kasetler negatif hangisi doğrudur
Değerlendir bence 3 gün böyle cikar tahminimceDün değerlendirdim bugunde degerlendireyim mi sence
Tamam canım teşekkür ederimDeğerlendir bence 3 gün böyle cikar tahminimce
Umarım vardır kaset testler öyle çıkınca sevinemedim bile boşa umutlanmayayım diyeKan testi ver erken gebelik bi arkadaşımız yapmıştı pozitif çıkmıştı kan testinden yeni döllenme olmus demisti
Yani allah bilir ama erken gebelik herkes aliyor çevremde sonra ordan ogreniyorUmarım vardır kaset testler öyle çıkınca sevinemedim bile boşa umutlanmayayım diye
İnşallah vardırYani allah bilir ama erken gebelik herkes aliyor çevremde sonra ordan ogreniyor
Hadi bakalım inşallah canım ben de bu ay çok ümitliyim tedaviye başlıyoruz inşallah hepimiz güzel haberler veririz buradaAdetimin 2 günündeyim kızlar bakalım İnşallah bu ay olur kılomen kulanıcam ve hayıt tohumu suyu da içicem çok fa
Doktor bana da öyle dedi cnm. Hamile kalırsan hemen bırak başka folik asit söyleyeceğim dedi. Henüz hamile değilim cnm malesef şu an tatildeyim tatile gitmeden 2 gün önce kan testi 1.41 çıkmıştı beta yani negatif (5 gün gecikmişti) hala adet olmadım 11-12 gün gecikti. Düzensiz bir adetim var ondan sanırım bu kadar gecikti çünkü idrarda ve kanda hiç bisey çıkmadıRica ederim canım hamile oldugunu ögrendigin an onu icmeyi bırak ama doktor bana öyle dedi hamile kalabildin mi bu arada
Birdaha kan ver benim arkadasımın kan 1.20ydi iki gün sonra beta yükseldiDoktor bana da öyle dedi cnm. Hamile kalırsan hemen bırak başka folik asit söyleyeceğim dedi. Henüz hamile değilim cnm malesef şu an tatildeyim tatile gitmeden 2 gün önce kan testi 1.41 çıkmıştı beta yani negatif (5 gün gecikmişti) hala adet olmadım 11-12 gün gecikti. Düzensiz bir adetim var ondan sanırım bu kadar gecikti çünkü idrarda ve kanda hiç bisey çıkmadı
Bende klomen ve ovitrelle kullandım pazartesi vuruldum bugün 5. Gün doktor ilişki için salı çarşamba ve cuma dedi her gün ilişki olsa bile sperm yenilenmesi gerektiği için gerek yok dediğim günleri değerlendir geriye kalan zamanda gün aşırı daha sağlıklı olur dediHerkese merhaba. Ben geçen ay femara ve ovitrelle kullandım. Gebelik olmadı. Eşimde de bende de sorun yok, bu ay tekrar deneyeceğiz. Son adet tarihi 16 ağustos. Adetin 4. Günü yani 19 ağustosta femaraya başladım. Yarın yumurta kontrolü ve çatlatma iğnesi için doktora gideceğim.
Şunu sormak istiyorum. Daha önce de klomen+ovitrelle kullanmıştım. O zamanki doktorum, iğneden 36 saat sonra ilişki, sonrasında da gün aşırı ilişki demişti.
Şimdi gittiğim doktor da iğneden 36 saat sonra ilişki dedi. Sonrasında da 4-5 günü değerlendirin dedi ama gün aşırı veya her gün demedi, sorduğumda da serbestsiniz dedi. Yorumlara bakıyorum çoğu insan iğnenin vurulduğu günü de değerlendirmiş, 36 saat beklememiş, sonrasında da her günü değerlendirmiş.
Bunun bir standartı var mıdır? Her günü değerlendirince de sperm kalitesi düşer diye çekiniyoruz biz açıkçası.
Belirti varmiydi canimİnşallah vardır
İnşallah hepimiz buradan mutlu haberler vericez bu ay çok inanıyorum. Bende bu ay hamileyim haberini vericem inşallah.. Bildiğim kadarıyla evet gün aşırı ilişki sperm kalitesini arttırıyor ama yumurtlama ve çatlama günlerinde üç gün ardarda ilişki öneriyor bazı doktorlar. Hatta takviminizi biliyorsanız yumurtlamadan bir hafta önce gün aşırı sonrasında yumurtlamada üç gün peşpeşe sonrasında gün aşırı. Tabiki sperm sorunu varsa yumurtlama zamanı da gün aşırı yapılabilir.Bende klomen ve ovitrelle kullandım pazartesi vuruldum bugün 5. Gün doktor ilişki için salı çarşamba ve cuma dedi her gün ilişki olsa bile sperm yenilenmesi gerektiği için gerek yok dediğim günleri değerlendir geriye kalan zamanda gün aşırı daha sağlıklı olur dedi
Bende Gonal f kullanıyorumAdetimin 2 günündeyim kızlar bakalım İnşallah bu ay olur kılomen kulanıcam ve hayıt tohumu suyu da içicem çok fa
Az önce ilk idrarla kaset yaptım sonuç bu evet kasıklarım belim bacaklarım acayip ağrıyordu hele halsizlik kafamı kaldıramıyorum halaBelirti varmiydi canim
Hayirli olsun bat 5 gün varfi pozitif belliki kan testi ver istersen acile gidipAz önce ilk idrarla kaset yaptım sonuç bu evet kasıklarım belim bacaklarım acayip ağrıyordu hele halsizlik kafamı kaldıramıyorum hala
Korkuyorum kimyasallar falan diye okadar çok şey okudum ki anca çarşamba gidebilirim hastaneye bunca şeyin üstüne ev taşıyorum birde çok yoruldumHayirli olsun bat 5 gün varfi pozitif belliki kan testi ver istersen acile gidip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?