merhaba arkadaşlar allah hepinizin umutlarını çabalarını boşa çıkarmasın benmkinide
ben henüz tedaviye başlamadım daha doğrusu başlayamadım
geçen hafta gittim dr a 1,5 yıldır korunmadan düzenli ilişki olmasına rağmen gebelik yok.
usg hormon ve rahim röntgeni temiz çıktı
sonra meni testi verdik
3milyon olması gereken sayı 800bin diğer değerler normal
dr tüp bebek olması gerekiyor dedi ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz
arkadaşlar listeden adımı çıkarabilirsiniz.
malesef yumurtalarım gelişmedi.vücudum ilaca cevap vermedi
merhaba arkadaşlar allah hepinizin umutlarını çabalarını boşa çıkarmasın benmkinide
ben henüz tedaviye başlamadım daha doğrusu başlayamadım
geçen hafta gittim dr a 1,5 yıldır korunmadan düzenli ilişki olmasına rağmen gebelik yok.
usg hormon ve rahim röntgeni temiz çıktı
sonra meni testi verdik
3milyon olması gereken sayı 800bin diğer değerler normal
dr tüp bebek olması gerekiyor dedi ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz
arkadaşlar listeden adımı çıkarabilirsiniz.
malesef yumurtalarım gelişmedi.vücudum ilaca cevap vermedi
hangi merkez canım??Bu sabah doktordaydım yumurtalarım Çok gÜzel gelİŞmİŞ maŞallah
doktor Çok İyİ dedİ ulturasyonda baktım koca koca yumoŞlar doktor dedİ maŞallah sepet sepet yumurta yarın son kez muyane olcam ve c.tesİ toplama İŞlemİmİz var hayırlısıyla nekadar zaman alıyor toplama ? UyandıĞımda acı falan hİssedecekmİyİm ...... ?
insallah canım. ben umut tüp bebek merkezine gidiyorum hayatım şimdilik çok memnunum bakalım sonuç ne olacak. :hulya:canım sen hangi merkeze gidiyordun? kaç tane yumurtan gelişmiş? hepsi çok kalitelidirler ve kaliteli döllenirler inşşş
merhaba canım maalesef hosgeldın böyle bi problemle gelmesını istemiyorum kimsenın inşallah kendiliğinden olurda hiçbirşeye gerek kalmaz sayıyı doğrumu yazdın bilmiyorum ama zaten 3 milyon da normal değil kaldiki 800 bin çok daha az sen sayıya tekrar bi bak istersen ama eger dedıgın gıbıyse normal yolla cok zor yınede kısmet tabıkı hayırlısı olsun inşallah
hayırlı olsun arkadaslar rabbim bu kez meleklerinizi göndersin tez elden ........
Merhaba gizem ! Dünyamıza hoşgeldin ! Benim eşimde 0 olduğunu söylesem belki seni rahatlatır, bilmem... Bende ilk duyduğumda şok oldum ama emin ol ki insan herşeye alışır maalesef. Bende tüp bebek tavsiye ettiklerinde kolay ve kazançlı yolu seçtiklerini düşünmüştüm, sonra anladım ki bu dünyada normal bir sekilde çocuk sahibi olamayız. Şu anda 2. denememi Yeditepe Üniversitesinde yapıyorum ve cok cok memnunum, tavsiye ederim.
Kendine iyi bak....
merhaba bende ikinci tedaviye başladım.ama nedense yine umutsuzum.umarım hepimizin istediği olur
tşk ederim
aslında çokta şok olmadım 1,5 yıldır normal yolla olmadığında ben bi sorun olduğunu zaten kabul ettirmiştim kendime.aslında tüp bebek te rabbimin bize sunduğu bir nimettir umuttur.yaşadığımız zaman da tüp bebek ve aşılama yöntemiyle anne baba olan çok fazla çift var zaman geçtikçe teknikler geliştikçe şansımız dahada yükseliyor bence.umut etmek ve çaba sarfetmek başarmak kadar önemlidir.benim tek sıkıntım gebzede oturuyorum ve etrafımda güvenilebilicek bu işi iyi bilen ne bir hastane nede bir dr var.
prof Aydın Arıcı var. Gebze Anadolu Sağlık merkezinde. tüp bebek merkezleri kısmını ararsan yorum vardı. ayrıca google dan da bakabilirsin. halen abd ye ders vermeye giden çok iyi bir dr diye duydum ben
canım tedavıye baslamak basarmanın yarısı ne olur umutsuz olma , burda bulunmamızın amacı zaten birbirimize motive vermek görürsün ikinci tedavınde bebeğin sağlıkla kavusacak annesine :)))merhaba bende ikinci tedaviye başladım.ama nedense yine umutsuzum.umarım hepimizin istediği olur
hayırlı olsun canım umarım başarırsın :))benim fulya kliğine gidiyorum doktorum mehmet ali akman çok memnum kendisindenn çok yakından ilgileniyor ve %60-65 şans verdi inş...
nenehatun hastanesi pendik koydu tüp bebek teşhisini 2500tl hastane dedi ilaçlar falan 4000 tl niz olsa yeter dedi %60 şans verdi hemen başlayalım tedaviye dedi dr ve ekibi aslında çok ilgililer dr 11 senedir infertilite bölümünde başarılı olduğunu birçok hastasını memnun gönderdiğini söyledi aslında rahim röntgenimide dr kendi çekmişti bilemiyorum hem maddi düşünüyorum hem manevi ilk sferinde tutmassa pişman olabilirim belki keşke daha iyi bi hastaneye gitseydim demek istemiyorum rahim röntgeninde sanırım biraz enfeksiyon kaptım onun içinde aslında biraz daha beklesemmi ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?