Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

merhaba canım maalesef hosgeldın böyle bi problemle gelmesını istemiyorum kimsenın inşallah kendiliğinden olurda hiçbirşeye gerek kalmaz sayıyı doğrumu yazdın bilmiyorum ama zaten 3 milyon da normal değil kaldiki 800 bin çok daha az sen sayıya tekrar bi bak istersen ama eger dedıgın gıbıyse normal yolla cok zor yınede kısmet tabıkı hayırlısı olsun inşallah

arkadaşlar listeden adımı çıkarabilirsiniz.
malesef yumurtalarım gelişmedi.vücudum ilaca cevap vermedi

canım üzülme inşş bir sonrakine olacaktır dualarım seninle :Saruboceq:
inşş benim de bir gün olacaktır :çok üzgünüm:

Merhaba gizem ! Dünyamıza hoşgeldin ! Benim eşimde 0 olduğunu söylesem belki seni rahatlatır, bilmem... Bende ilk duyduğumda şok oldum ama emin ol ki insan herşeye alışır maalesef. Bende tüp bebek tavsiye ettiklerinde kolay ve kazançlı yolu seçtiklerini düşünmüştüm, sonra anladım ki bu dünyada normal bir sekilde çocuk sahibi olamayız. Şu anda 2. denememi Yeditepe Üniversitesinde yapıyorum ve cok cok memnunum, tavsiye ederim.
Kendine iyi bak....

arkadaşlar listeden adımı çıkarabilirsiniz.
malesef yumurtalarım gelişmedi.vücudum ilaca cevap vermedi
ah be canım hangi ilaçları kullandın femara kullandınmı iğnenin yanında?

hangi merkez canım??

canım sen hangi merkeze gidiyordun? kaç tane yumurtan gelişmiş? hepsi çok kalitelidirler ve kaliteli döllenirler inşşş
insallah canım. ben umut tüp bebek merkezine gidiyorum hayatım şimdilik çok memnunum bakalım sonuç ne olacak. :hulya:

kasıklarımda acayip batmalar varr bzen dayanamayacak kadar çok ağrıyor
yürürken eğilirken doktor normal dedi sizede oluyormu inş.güzel sonuçları burda haber vermek nasip olur......

benim fulya kliğine gidiyorum doktorum mehmet ali akman çok memnum kendisindenn çok yakından ilgileniyor ve %60-65 şans verdi inş...

tşk ederim normal yolla olmayışını kendime ıspatladım zaten 1,5 yıldır herşeyi denedim keni bedenimi ve fiziksel durumumu değerlendirerek her dr a gidişimde sorun yok acele etmeyin olur dediler bi taneside çıkıp demediki sperm testi yapalım hep bana baktılar
sonunda vakit kaybı oldu işte rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kendiliğinden olma umuumu yitirdim daha herşeyin o kadar başındayımki düşüncelerimi sabitleyip sağlıklı karar veremiyorum 2.bi sperm testi verelim diye düşündük aradan biraz vakit geçmesi gerekiyomuş ne değişicek bilmiyorum

tşk ederim
aslında çokta şok olmadım 1,5 yıldır normal yolla olmadığında ben bi sorun olduğunu zaten kabul ettirmiştim kendime.aslında tüp bebek te rabbimin bize sunduğu bir nimettir umuttur.yaşadığımız zaman da tüp bebek ve aşılama yöntemiyle anne baba olan çok fazla çift var zaman geçtikçe teknikler geliştikçe şansımız dahada yükseliyor bence.umut etmek ve çaba sarfetmek başarmak kadar önemlidir.benim tek sıkıntım gebzede oturuyorum ve etrafımda güvenilebilicek bu işi iyi bilen ne bir hastane nede bir dr var.

merhaba bende ikinci tedaviye başladım.ama nedense yine umutsuzum.umarım hepimizin istediği olur

merhaba
umutsuz olma canım olmama ihtimali ne kadarsa olma ihtimalide o kadar bence bundan 50-60 sene öncesinde ne tadavi varmış ne bişey.benim teyzemin 18 sene olmamış mesela sonra kendiliğinden olu vermiş ne dr ne tedavi ozaman köy yerinde bişi yok tabi....şimdi 2 tane evladı var
sadece inancını ve umudunu kaybetme dualarını eksik etme rabbim öyle yücedirki kullarını darda bırakmaz sakin ve sabırlı ol

prof Aydın Arıcı var. Gebze Anadolu Sağlık merkezinde. tüp bebek merkezleri kısmını ararsan yorum vardı. ayrıca google dan da bakabilirsin. halen abd ye ders vermeye giden çok iyi bir dr diye duydum ben

prof Aydın Arıcı var. Gebze Anadolu Sağlık merkezinde. tüp bebek merkezleri kısmını ararsan yorum vardı. ayrıca google dan da bakabilirsin. halen abd ye ders vermeye giden çok iyi bir dr diye duydum ben

cnm anadolu sağlık merkezinde 2 dikiş atsalar 300tl para alıyolar tüp bebek tedavisinde nasıl altından kalkarız ama yinede bi bakıcam tabi teşekkür ederim

tüp bebek merkezleri en düşük umut tüp bebek jinemed gibi yerler paket program yapıyor 4500 alıyor. ben medicanaya gittim. 3500 dediler galiba 2600 e indiler. ilaçlar da 1000-1500 arası tutuyor. sende problem olmadığına gore ilaçlar 1000 tutar o da 3500-4000 arasına gelir. yalnız gonalf yazarlarsa daha pahalı ilaç maliyeti daha yüksek oluyor. alman hastanesi memorial amerikan 7000-9000 arası ilaçlarla. ama inan değmez ben ilk tedvimi almanda oldum medicana dan daha memnun kaldım neredeyse yarısını ödedim. sanırım anadolu tüp de biraz indirim yapar. görüşün. ama istanbulda ilaçlarla 4000-4500 den ucuz yer yok.
tabii belki aşılamaya gerek kalmadan rapor alabilirseniz medicana ve umut tüp bebekte rapor geçiyor. anadolu tüpü bilmiyorum. çok daha ucuza geliyor o zaman.

nenehatun hastanesi pendik koydu tüp bebek teşhisini 2500tl hastane dedi ilaçlar falan 4000 tl niz olsa yeter dedi %60 şans verdi hemen başlayalım tedaviye dedi dr ve ekibi aslında çok ilgililer dr 11 senedir infertilite bölümünde başarılı olduğunu birçok hastasını memnun gönderdiğini söyledi aslında rahim röntgenimide dr kendi çekmişti bilemiyorum hem maddi düşünüyorum hem manevi ilk sferinde tutmassa pişman olabilirim belki keşke daha iyi bi hastaneye gitseydim demek istemiyorum rahim röntgeninde sanırım biraz enfeksiyon kaptım onun içinde aslında biraz daha beklesemmi ufff

merhaba bende ikinci tedaviye başladım.ama nedense yine umutsuzum.umarım hepimizin istediği olur
canım tedavıye baslamak basarmanın yarısı ne olur umutsuz olma , burda bulunmamızın amacı zaten birbirimize motive vermek görürsün ikinci tedavınde bebeğin sağlıkla kavusacak annesine :)))
benim fulya kliğine gidiyorum doktorum mehmet ali akman çok memnum kendisindenn çok yakından ilgileniyor ve %60-65 şans verdi inş...
hayırlı olsun canım umarım başarırsın :))

nenehatun mu amannn diyim sana amannnnnlmaz:

patrıcıa neden öyle dedin anlayamadım
bildiğin bişi varsa söle lütfen

tabi söylerim canım.öncelikle nenehatuna cok yakın oturduğumden bir bucuk senemı orda gecirdim. düşünki bir hsg leri bile yok. gözle hemen görülebilen yumurta rezervi azlığım varken bile tedavi edilemedim memnun kalmadım. canım belliki hepimizin maddi durumları kısıtlı, bu tüp bebek tedavısı hem maddi hem manevi yoruyor hepimizi kolay değil. iyi arastır. labaratuarı ıyı olan ir üp bebek merkezinde basarı oranı kesinlikle dahada artıyor. bak ne dicem , koşu yolunda umut tüp bebek merkezi var, çider derneğine üye olunca 3950 ye geliyor ilaçlar dahıl ve orda yapılan tahlillerde bunun içinde canım. umut tüp bebek merkezi aslında bahçeci alman hastanesine bağlı. kalıte aynı yanı kesinlikle tavsıye ederim canım. nene hatunun baş hekimi bile gecen sne sahte dr cıktı inanabiliyormusun başhekimi. googleden arastırabilirsin tabiki.

doğrudur canım ya poliklinik dr ları baya ilgisiz ama tüp bebek bölüm başkanı berrin hanım kendi ilgileniyo benim usg mide o çekti nenehatunda ama dediğin gibi laboratuar çok çok önemli senin dediğin hastaneyide bi araştırıyım deniz bulut arkadaşımıza söyledi anadolu sağlık merkezine bide umut tüpe bakayım çok sağolun yaa beni ilk günlerimde çok büyük bi karanlıktan kurtarıyosunuz etrafımda bunu paylaşabileceğim eşimden başka kimse yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…