canım sıkma canını zaten kimseyle paylaşma çünküinsanın çevresi çok strese sokuyo, tedavının her aşamasını meraklı ekilde soruyo rahatsız ediyorlar yanı. boşver eşinle sen bilin . benim annem bile bilmiyor konuyu. umutu tavsiye ederim canım.doğrudur canım ya poliklinik dr ları baya ilgisiz ama tüp bebek bölüm başkanı berrin hanım kendi ilgileniyo benim usg mide o çekti nenehatunda ama dediğin gibi laboratuar çok çok önemli senin dediğin hastaneyide bi araştırıyım deniz bulut arkadaşımıza söyledi anadolu sağlık merkezine bide umut tüpe bakayım çok sağolun yaa beni ilk günlerimde çok büyük bi karanlıktan kurtarıyosunuz etrafımda bunu paylaşabileceğim eşimden başka kimse yok henüz
merhabalar,
benim de ilk denemem.Eylül ayında başladık,sonucu 01 Ekimde alacağım.Herkes için hayırlısını diliyorum.
canım sıkma canını zaten kimseyle paylaşma çünküinsanın çevresi çok strese sokuyo, tedavının her aşamasını meraklı ekilde soruyo rahatsız ediyorlar yanı. boşver eşinle sen bilin . benim annem bile bilmiyor konuyu. umutu tavsiye ederim canım.
hayırlı olsun dona cım hangi merkezde tedavın başladı?
teşekkür ederim canım . Tedavim Acıbadem hastanesinde başladı.Senin tedavin nerde başladı?ilk denemen mi canım ?
gizemcim evet afm ninde methini duymustum. hadı hayırlı olsun sevindim randevu almana:) aklınızda olsun kızlar tüp bebek merkezlerinin hepsinin ön görüşmesi ücretsiz.:) bu güzel bir durum.
anadolu sağlık merkezi prof.dr aydın arıcı dan öngörüşme için ücretsiz olarak randevu aldım. aydın bey genelde amerikada olduğu için tedavinin bazı zamanlarında hastasının yanında olamıyor yoklugunda op.dr.ebru öztürk ilgileniyor.muayene ücretide memorial den daha uygun yarısı kadar amerikan hast.siyle aynı sayılır cümlemiz için allahtan hayırlısı anadolu sağlık genel anlamda çok pahalı bi hastane ama öngörüşme ücretsiz diye bi gidip konuşmakta fayda var en azından bilgi edinmiş oluruz nenehatunda öle süper bi hastane değil ama 2500tl istedi tahliller falan hariç ilaç hariç arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim
canım ben umut tüp bebek merkezinde başladım benıme eylül sonunda transferim olacak ekim basında alırım sonucumu evet ilk denemem cok heycanlıyımda:lepi::lepi:
sende problem neydı?
bende yumurta rezervınde azalma var, klomenler yumurtalarım büyüdü ama bir işe yaramadı . şimdi iğnelerede güzel cevap verdiğini soyluyor doktorum. transferin ne zaman yumurtaların toplandımı senın?
Dona cıĞım yanİ Şuan hamİŞ olma İhtİmalİn yÜksek Öylemİ cnm
valla canım büyük güne 5 gün kaldı .Heyacan da arttı , sanki zaman geçmiyor bir türlü. Bilmiyorum ama sanki hasta olacakmışım gibi hissediyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?