Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

merhabalar,
benim de ilk denemem.Eylül ayında başladık,sonucu 01 Ekimde alacağım.Herkes için hayırlısını diliyorum.

canım sıkma canını zaten kimseyle paylaşma çünküinsanın çevresi çok strese sokuyo, tedavının her aşamasını meraklı ekilde soruyo rahatsız ediyorlar yanı. boşver eşinle sen bilin . benim annem bile bilmiyor konuyu. umutu tavsiye ederim canım.

merhabalar,
benim de ilk denemem.Eylül ayında başladık,sonucu 01 Ekimde alacağım.Herkes için hayırlısını diliyorum.

hayırlı olsun dona cım hangi merkezde tedavın başladı?

kızlar sımdı bırhaber aldım yamansak dıye bor arkadas vardı kk da ilk tüp denemesiinde pozıtıf sonuc almıs. moral olsun bıze:)))))))))))))

neyse kızlar ben bı dusa gireyim sonra yıne girerim topike. hadı gorusuruz. offf dığer ığnenın saatı gelmıs. artık acıyo gobeğim yaaaa(((((((

teşekkür ederim canım . Tedavim Acıbadem hastanesinde başladı.Senin tedavin nerde başladı?ilk denemen mi canım ?

teşekkür ederim canım . Tedavim Acıbadem hastanesinde başladı.Senin tedavin nerde başladı?ilk denemen mi canım ?

canım ben umut tüp bebek merkezinde başladım benıme eylül sonunda transferim olacak ekim basında alırım sonucumu evet ilk denemem cok heycanlıyımda:lepi::lepi:
sende problem neydı?
bende yumurta rezervınde azalma var, klomenler yumurtalarım büyüdü ama bir işe yaramadı . şimdi iğnelerede güzel cevap verdiğini soyluyor doktorum. transferin ne zaman yumurtaların toplandımı senın?

anadolu sağlık merkezi prof.dr aydın arıcı dan öngörüşme için ücretsiz olarak randevu aldım. aydın bey genelde amerikada olduğu için tedavinin bazı zamanlarında hastasının yanında olamıyor yoklugunda op.dr.ebru öztürk ilgileniyor.muayene ücretide memorial den daha uygun yarısı kadar amerikan hast.siyle aynı sayılır cümlemiz için allahtan hayırlısı anadolu sağlık genel anlamda çok pahalı bi hastane ama öngörüşme ücretsiz diye bi gidip konuşmakta fayda var en azından bilgi edinmiş oluruz nenehatunda öle süper bi hastane değil ama 2500tl istedi tahliller falan hariç ilaç hariç arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim

gizemcim evet afm ninde methini duymustum. hadı hayırlı olsun sevindim randevu almana:) aklınızda olsun kızlar tüp bebek merkezlerinin hepsinin ön görüşmesi ücretsiz.:) bu güzel bir durum.

tedaviye başlayan arkadaşlara allah tez vakitte ilk denemede hayırlı haberler nasip etsin inşallah
ben şimdi birazdaha bekleme kararı aldım valla önce bi sizin ilk deneme sonuçlarınızı hayırlı haberlerinizi duyayım inşallah

gizemcim evet afm ninde methini duymustum. hadı hayırlı olsun sevindim randevu almana:) aklınızda olsun kızlar tüp bebek merkezlerinin hepsinin ön görüşmesi ücretsiz.:) bu güzel bir durum.

yaaa gerçektenmi bak bişi daha öğrendim
nenehatundaki danışmanda diyoki tahlillerinizi biz yaptık zaten bu defalık sizden ücret almayalım vay uyanıklar vayyy zaten ilk defa gelmişim bilgi almaya ücretsizmiş töbe töbee

kızlar sizce benim şansım nee bizde tek sorun ileri hareketli sperm 3milyon olması gerekiyomuş 800bin
sizide ammaa sıkım dimii kusuruma bakmayın yaa sizden öğreniceğim çok şey var

bazı hastaneler ön görüşme ücretsiz diyor sonra muaye olursa ücret istiyorlar aklında olsun. ama sorun zaten sende olmadığı için muayene olman gerekmez. sperm testi isterlerse orada yenileyebilirsiniz iyi bir tüp bebek merkezinde yaptırmanız daha iyi olur. başka testler verirlerse de devlet hastanesinde dahi yaptırabilirsiniz aynı merkez şart değil.

ay allah cümlenizden razı olsun valla sayenizde bir günde o kadar çok yol katetimki iyiki varsınız

ay allah cümlenizden razı olsun valla sayenizde bir günde o kadar çok yol katetimki iyiki varsınız

bizde eşimden kaynaklı bir problem oluştu canım .Allah inşallah seninde gönlüne göre versin,ne güzel doktorun tedaviye iyi yanıt verdiğini söylemiş bu çok moral verici bir durum. Benim 19 Eylül cumartesi günü transferim yapıldı.01 Ekimde sonuç belli olacak hayırlısıyla..

Dona cıĞım yanı Şuan hamıŞ olma ıhtımalın yÜksek Öylemı cnm

ayyy ben çok heycanlıyım yarın toplama işlemimiz varrr bide gribi hala atlatamadım inş.bi sorun çıkmazz

benim gibi sizdede heycan varmı.......

bende nasipse bugün yarın adet olacağım ve tedavim başlayacak.inşallah bu sefer sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı başarabilirim.ve herkezde tabikide.....

Dona cıĞım yanİ Şuan hamİŞ olma İhtİmalİn yÜksek Öylemİ cnm

valla canım büyük güne 5 gün kaldı .Heyacan da arttı , sanki zaman geçmiyor bir türlü. Bilmiyorum ama sanki hasta olacakmışım gibi hissediyorum :roflol:

valla canım büyük güne 5 gün kaldı .Heyacan da arttı , sanki zaman geçmiyor bir türlü. Bilmiyorum ama sanki hasta olacakmışım gibi hissediyorum :roflol:

tatlım hayırlısı allahtan inşallah süpperr haberlerle yazarsın bize. ben bi yerde okumuştum transferin 13.günü kanda gebelik testi yapılıyo bide 15. günü kanaman olsa bile nadirende olsa transfer başarılı olmuş olabiliyo. unutmaki bütün organlarımıza beynimiz hakim olumlu şeyler düşün olumlu olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…