Allah ıyılıgını versın şekercim kaydirigubbakcemile3 millet olmasını ıstemez sen bende yok diyon maşallah de kız olmasın varsın ağrı eşiğin düşük değildir ne güzel işte bende tam senın tersınım felaket derecede kötü gecıyor tedavım daha sımdıden hemde
kız nıye öyle diyorsunuz daha once beş ay klomen kullandığımda öyle ağrı değilde ilk günden başlardı kasıklarımda hafif hafif sızlanmalar şimdi bu iğne bu gun 4. gun oldu anacım hala tık yok:)))))))))))) sankı işemi yaramıyor ne töbeeeeeeeeeeeArkadaşlar merhaba ben de yeniden başladım tedaviye hayırlısıyla şimdilik sadece doğum kontrol hapı ve eşim ve ben vitamin kullanıyoruz ekimde de iğnelere başlayacağım inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur bu arada Patricia ağrılarının olmaması çok güzel aslında ben ağrıdan duramıyordum
kıslarr merhaba, yasdığım tüm olumsuz sonuçlar sonrası bugün ilk ( ve inşallah son olur )tüp bebek denemesi için start verdik.. pcos'um.. puregon 150 mg ile başladık..3gün snra ilk kontrole gitcem. inşallah ekimde meleklerimizin güzel haberleri alırızz :)))
evet canım banada soylendı aynı sey ilişki yasak ne güzel işte kısa bi süre ara veriyos benim kocişim yeterki olsunda ben sana elimi bile sürmem diyo zemuszemus
Arkadaşlar slm,
Öncelikle bayramınız mübarek olsun,
Ben de 3 aşılama yaptırdım 2.sinde hamile kaldım fakat 6 haftalıkten düşükle sonuçlandı, bu ay tüp bebek tedavisine başladık geçtiğimiz salı yumurta toplama gerçekleşti ve yarın büyük gün transfer...
Hakkımızda hayırlısı inşallah...
canım hadı hayırlı olsun sen mutlu sona yaklaşmışsın biz daha ilaç aşamasındayız:) nerde yaptırdın tüp bebek tedavini?
Arkadaşlar slm,
Öncelikle bayramınız mübarek olsun,
Ben de 3 aşılama yaptırdım 2.sinde hamile kaldım fakat 6 haftalıkten düşükle sonuçlandı, bu ay tüp bebek tedavisine başladık geçtiğimiz salı yumurta toplama gerçekleşti ve yarın büyük gün transfer...
Hakkımızda hayırlısı inşallah...
ya kızlar bu puregon yumurta gelıstırıcımı yoksa yumurta baskılayıcımı ne?:kedi: bırde lucrın mı ne yanlıs yazmıs olabılırım dr bana boyle bır ılaç vermedı lucrın ne ıse yarıyor kullanılması sartmı? :kedi:
kız ssk ındırımı nasıl oluyor rapor almadanmı???? bende çider derneğine uye olduğumdan umut tup bebekte 3950 ilaçlar herşey ıcınde. allahım para neysede tutunur ınsallah bebışlerımız . bende yumurta rezervınde azalma var. sızdekı problem neydı canım?inşallah verimli bir Ekim ayı geçiririz arkadaşlar ve hepimizin yüzü güler:)
tüp fiyatı 3.800 ben ssk indirimi de yaptırdım sanırım 2000 ödeyeceğiz
bende sigara içiyorum yani içiyordum, şuan 1-2 adete düşürüm.
puregonu hangisi için kullandığımı hatırlayamadım ama lucrini hiç kullanmadım ii biliyorum
ben tedaviye desolett'le başladım rahmi temizlemesi açısından ardından regl oldum ve 2. gün hormon iğneleriyle devam ettim.
kız ssk ındırımı nasıl oluyor rapor almadanmı???? bende çider derneğine uye olduğumdan umut tup bebekte 3950 ilaçlar herşey ıcınde. allahım para neysede tutunur ınsallah bebışlerımız . bende yumurta rezervınde azalma var. sızdekı problem neydı canım?
hay allah ınsallah bu sefer yawrun sana tutunacaak canım.
ya kızlar bu puregon yumurta gelıstırıcımı yoksa yumurta baskılayıcımı ne?:kedi: bırde lucrın mı ne yanlıs yazmıs olabılırım dr bana boyle bır ılaç vermedı lucrın ne ıse yarıyor kullanılması sartmı? :kedi:
inşallah verimli bir Ekim ayı geçiririz arkadaşlar ve hepimizin yüzü güler:)
tüp fiyatı 3.800 ben ssk indirimi de yaptırdım sanırım 2000 ödeyeceğiz
bende sigara içiyorum yani içiyordum, şuan 1-2 adete düşürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?