Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

kız nıye öyle diyorsunuz daha once beş ay klomen kullandığımda öyle ağrı değilde ilk günden başlardı kasıklarımda hafif hafif sızlanmalar şimdi bu iğne bu gun 4. gun oldu anacım hala tık yok:)))))))))))) sankı işemi yaramıyor ne töbeeeeeeeeeee

canım sen nerde başladın tedaviye bende aynı iğneden kullanıyorum bu gun ilk defa kendim yaptım:lepi:

topikte benden başka kimse yok şu anda:) herkeste tatlı bir bayram telaşesi var anlasılan. benım gelenim gidenim bitti şimdide keyif yapayım dedim. kızlar sizin doktorlar şunu ye bunu yeme falan dedilermi. birde ben umuta gidiyorum biliyorsunuz . orda bana ilaç çizelgesi diye bişey verdiler, onda not var tedavi süresince cinsel ilişkiye girmek yasak diye:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi: uyuz oldum dedim acaba transferden sonrasımı diye aradım sordum umuttakı sekreter hayır şu andan itibaren başladı yasağınız dedi. ey allahım bir ay bide dilek olay :))))))))))))
size böyle uyarıda bulundularmı yada hani şunu ye bunu yeme gibi bişeyler dedimi doktorlarınız. bunları paylaşalım dimi belki bir faydası olur kızlar.kaydirigubbakcemile

evet canım banada soylendı aynı sey ilişki yasak ne güzel işte kısa bi süre ara veriyos benim kocişim yeterki olsunda ben sana elimi bile sürmem diyo zemuszemus

evet canım banada soylendı aynı sey ilişki yasak ne güzel işte kısa bi süre ara veriyos benim kocişim yeterki olsunda ben sana elimi bile sürmem diyo zemuszemus

canım yeterki olsun bende aylarca yapmasamda olur ama merak ediyorum yanı neden mantığını anlayamadım cunku
:uhm:

Arkadaşlar slm,
Öncelikle bayramınız mübarek olsun,
Ben de 3 aşılama yaptırdım 2.sinde hamile kaldım fakat 6 haftalıkten düşükle sonuçlandı, bu ay tüp bebek tedavisine başladık geçtiğimiz salı yumurta toplama gerçekleşti ve yarın büyük gün transfer...
Hakkımızda hayırlısı inşallah...

canım hadı hayırlı olsun sen mutlu sona yaklaşmışsın biz daha ilaç aşamasındayız:) nerde yaptırdın tüp bebek tedavini?

hımmm sorması ayıp kaca yaptırıyorsun yeditepe ünv. de,? nasıl davranısları ıyımı menun kaldınmı canım. evet transferden 12 gun sonra test yapıyorsun :) dayanamayıp 8. günde test yapıp pozitif sonuc alanı okumustum :) bende transferde beş altı tane idrar testi almayı duşunuyorum. 12. güne kadar yapıcam :)))) çatlarım meraktan. şimdi her aksam havuç salatalık falan yıyorum belki faydası olur. sıgarayı tamamen bırakamıyorum ama günde bir taneye düşürmeyi başardım umarım en kısa zamanda onuda bırakabilirim.

MERHABA CANIM
DİĞER TEDAVİLERDEKİ GİBİ İNŞALLAH HAMİŞ OLURSUN
MELEKLERİN SIKI SIKI TUTUNURLAR SANA İNŞALLAH
İLK SENİN HABERLERİNİ ALACAĞIZ BURDAN DUYURU YAPARIZ İLK HAMİŞİMİZ DİYE:teytey::teytey::teytey:

ya kızlar bu puregon yumurta gelıstırıcımı yoksa yumurta baskılayıcımı ne?:kedi: bırde lucrın mı ne yanlıs yazmıs olabılırım dr bana boyle bır ılaç vermedı lucrın ne ıse yarıyor kullanılması sartmı? :kedi:

inşallah verimli bir Ekim ayı geçiririz arkadaşlar ve hepimizin yüzü güler:)
tüp fiyatı 3.800 ben ssk indirimi de yaptırdım sanırım 2000 ödeyeceğiz
bende sigara içiyorum yani içiyordum, şuan 1-2 adete düşürüm.

puregonu hangisi için kullandığımı hatırlayamadım ama lucrini hiç kullanmadım ii biliyorum
ben tedaviye desolett'le başladım rahmi temizlemesi açısından ardından regl oldum ve 2. gün hormon iğneleriyle devam ettim.

kız ssk ındırımı nasıl oluyor rapor almadanmı???? bende çider derneğine uye olduğumdan umut tup bebekte 3950 ilaçlar herşey ıcınde. allahım para neysede tutunur ınsallah bebışlerımız . bende yumurta rezervınde azalma var. sızdekı problem neydı canım?

hımmm anladım canım. bende bır ay once daıne galıba ismı. onu ıctım doğum kontrol hapı. şimdide dr üç günlük bır antıbıyotık , folık asıd,femara ve puregon verdı. uf neyse onlarıda arastırıp dahada stres olmayalım:)

2 iğneli aşılama tedavisi de başarısız olursa, devlet tüp bebek tedavisinin bir kısmını karşılıyor Yeditepe hast. de
Bildiğim kadarıyla her hastanede de uygulanıyor bu indirim.
Bizde herşey normal, eşimin spermi de benim rezervlerim de ama ne hikmetse bir türlü mutlu sona eremedik

Canım tedavin hayırlı olsun. Cnm bildiğim kadarını anlatmaya çalışıyım. Puregon yumurtalıkları uyarır ve yumurta gelişimini sağlayan ilaç. Bana gaonal f vermişlerdi aynı etki. Lucrin de yumurtalıkların baskılanmasını sağlar. evet cnm kullanılması gerekiyor belki sana başka baskılayıcı verilmiştir.Lucrin baskılama yapıp içerde yumurta oluşmasını enlelliyor yani yumurta toplama işlemi öncesinde kendiliğinden yumurtlama olasılığını azaltıyor.
Bu son olsun hepimizin bayramları bebeklerimizle geçirmek nasip etsin Allahım.

hayırlı olsun tedavin. ilaçlar haricinde bu fiyat değil mi? Paket mi yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…