Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

canım ben medikal park hastanesinde başladım, daha önce oradan çok memnun olan arkadaşım vardı.. ama çok fazla kan testi yaptılar.. biraz ticari gibi geliyoo bana. 15-16 test vardır.. ama artık başladık.. napalım katlanacaz.. size de yapıldımı bu testler ??
benim ignemi de esim yapıyorr :)

Merhaba MRL, sanırım bugün ikimizde Yeditepe de bulunduk. Anlamadığım bir sey var, geçen salı günü toplandı yumurtaların, neden 1 hafta ara ile transfer edildi? Benimki dün toplantı, bugün de transfer edildi.
Umarım hayırlı haberlerini alırız, Mutlu Bayramlar !

Merhaba Patricia, benimde bugün transferim yapıldı ve tedavimi Yeditepe üniversitesinde yaptım. Soruna cevap vermek istedim, süper bir ekip, çok şeker hemşireler, benimki tutmasa da yinede tavsiye ederim. Çok ilgileniyorlar, bütün sorularına cevap veriyorlar, yardımcı oluyorlar ve daha önce denediğim Bursa daki klinikteki gibi ticarete dökmemişler olayı. Bence çok profesyoneller... Herkese tavsiye ederim...

Bak sen şu tesadüfe...
Beni 12.00 de işleme aldılar sen saat kaçta ordaydın?
Benim 29 adet yumurtam toplandı, bu rakam ortalamanın üstünde olduğu için transfer için yumurta seçiminde zorlandılar ve 6 gün bekleyerek içinden en kaliteli embriyoları seçtiler, blastosist transfer oldu yani.
İkiz istiyoruz biz ama üçüz ihtimalinden de çekindik ve 2 embriyo yerleştirttik.
Sende nasıl gerçekleşti?

Şu anda tedavide değilim. ıkinci denemeyi kasım gibi yapıcam herhalde Allah izin verirse. Başlıycaktım ekimde ama Kasıma sarkabilir eşimle test yaptırsakmı diyoruz ikinci denemeden önce ben düşürdüm çünkü bebeğimi. Bir de merkez araştırması yapıyorum şu an bakalım kısmet.

he canım bende dun sabah dr gittim yeni iki iğne verdiler bir tanesini şimdi oldu yanlıs yazabilirim ama sanırım orgalutan gibi birşeydi netten baktım çatlama önleyiciymiş yani lucrinin yerine geçiyormus.

hayırlı olsun tedavin. ilaçlar haricinde bu fiyat değil mi? Paket mi yoksa?
canım ben 3950 ye umut tüp bebekte ilaçlar herşey dahil tedavi oluyorum bu da aklında olsun :)kaydirigubbakcemile2

Patricia cnm sağol en çok üstünde durduğum zaten umut tüp bebek. Başarı oranı da yüksekmiş. Hayırlı olsun tedavin inşallah ikiz olur opuyorumnanaktan.

:))))))))))))))))) bende medıcalpark gostepeye gıttım ticari bir olayı yakaladım ama yemedım :)))) umarım hayırlı uğurlu olur canım bebeğin sıkı sıkı tutunur sana:)

ınsallah ıkızlerın senınledır su anda mutlu haberını beklıyoruz şekerımmmm:)))))))))

Patricia cnm sağol en çok üstünde durduğum zaten umut tüp bebek. Başarı oranı da yüksekmiş. Hayırlı olsun tedavin inşallah ikiz olur opuyorumnanaktan.

kesınlıkle tavsıye ederım canım bende yumurta rezervı yetmezlığı var umarım bende sende hepimiz , yüreği evlat hasretıyle yanan herkez meleğine kısa surede kavusur:))))) hepimizin yuzu gulsun kısa sure ıcınde :))kaydirigubbakcemile2

kızlar kımseler yok galıa bu gun. ben gelişmeleri anlatayım sabah dr daydım , cuma gunu sonkes cağırdı kontrole. tahmınen dedi pazar yada pazartesi toplama işlemi yapılacak herşey yolunda gozukuyor dedi.:)))))))))) insallah sonucuda guzel olur. bakalım cuma gunu ne gozukecek usg de:)))

Bence Ekim ayı hepimize uğurlu gelecek, ben çok umutluyum.

Bu sabah doktordaydım yumurtalarım Çok gÜzel gelıŞmıŞ maŞallah
doktor Çok ıyı dedı ulturasyonda baktım koca koca yumoŞlar doktor dedı maŞallah sepet sepet yumurta yarın son kez muyane olcam ve c.tesı toplama ıŞlemımız var hayırlısıyla nekadar zaman alıyor toplama ? UyandıĞımda acı falan hıssedecekmıyım ...... ?

canım sen hangi merkeze gidiyordun? kaç tane yumurtan gelişmiş? hepsi çok kalitelidirler ve kaliteli döllenirler inşşş

merhaba arkadaşlar allah hepinizin umutlarını çabalarını boşa çıkarmasın benmkinide

ben henüz tedaviye başlamadım daha doğrusu başlayamadım
geçen hafta gittim dr a 1,5 yıldır korunmadan düzenli ilişki olmasına rağmen gebelik yok.
usg hormon ve rahim röntgeni temiz çıktı
sonra meni testi verdik
3milyon olması gereken sayı 800bin diğer değerler normal
dr tüp bebek olması gerekiyor dedi ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum bana bi fikir verirmisiniz

hiçbir acı hissetmiyorsun. merak etme. kısa sürüyor zaten. uyuyup uyanıyorsun

İşlemden önce genel anestezi veriliyor, işlem 15- 20 dk. kadar sürüyor, ben feci bir kasık ağrısıyla uyandım, dr'a haber verildi ve bana 2. ağrı kesici yapıldı.
Normalde ağrı çok hafif oluyormuş ama bende yumurta sayısı çok olduğu için bu ağrı da normal karşılandı.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

bayram bitti topik çoşmuş walla bende gittim bugun kontrole lucrınımın 14.günü bugun ve yenı regl oldum cuma gunu tekrar gıdıcem ve puregon baslıycagız inşallah bakalım bu sefer ne olacak cok merak edıyorum bıran once olsun bıtsın ve sonucu göreyim diyorum off ya kızlar cok zor walla Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hepimize ikiz ikiz nasip etsin inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…