kız nıye öyle diyorsunuz daha once beş ay klomen kullandığımda öyle ağrı değilde ilk günden başlardı kasıklarımda hafif hafif sızlanmalar şimdi bu iğne bu gun 4. gun oldu anacım hala tık yok:)))))))))))) sankı işemi yaramıyor ne töbeeeeeeeeeee
canım sen nerde başladın tedaviye bende aynı iğneden kullanıyorum bu gun ilk defa kendim yaptım:lepi:
Arkadaşlar slm,
Öncelikle bayramınız mübarek olsun,
Ben de 3 aşılama yaptırdım 2.sinde hamile kaldım fakat 6 haftalıkten düşükle sonuçlandı, bu ay tüp bebek tedavisine başladık geçtiğimiz salı yumurta toplama gerçekleşti ve yarın büyük gün transfer...
Hakkımızda hayırlısı inşallah...
hımmm sorması ayıp kaca yaptırıyorsun yeditepe ünv. de,? nasıl davranısları ıyımı menun kaldınmı canım. evet transferden 12 gun sonra test yapıyorsun :) dayanamayıp 8. günde test yapıp pozitif sonuc alanı okumustum :) bende transferde beş altı tane idrar testi almayı duşunuyorum. 12. güne kadar yapıcam :)))) çatlarım meraktan. şimdi her aksam havuç salatalık falan yıyorum belki faydası olur. sıgarayı tamamen bırakamıyorum ama günde bir taneye düşürmeyi başardım umarım en kısa zamanda onuda bırakabilirim.
hayırlı olsun tedavin. ilaçlar haricinde bu fiyat değil mi? Paket mi yoksa?
Evet bu fiyata ilaclar dahil degil. Bugun transferim gerceklesti, beklemedeyim.
Merhaba MRL, sanırım bugün ikimizde Yeditepe de bulunduk. Anlamadığım bir sey var, geçen salı günü toplandı yumurtaların, neden 1 hafta ara ile transfer edildi? Benimki dün toplantı, bugün de transfer edildi.
Umarım hayırlı haberlerini alırız, Mutlu Bayramlar !
Hayırlı olsun cnm. Bayram şekerleri. inşallah sıkı sık tutunurlar annelerine. Kaç tane transfer edildi?
he canım bende dun sabah dr gittim yeni iki iğne verdiler bir tanesini şimdi oldu yanlıs yazabilirim ama sanırım orgalutan gibi birşeydi netten baktım çatlama önleyiciymiş yani lucrinin yerine geçiyormus.Canım tedavin hayırlı olsun. Cnm bildiğim kadarını anlatmaya çalışıyım. Puregon yumurtalıkları uyarır ve yumurta gelişimini sağlayan ilaç. Bana gaonal f vermişlerdi aynı etki. Lucrin de yumurtalıkların baskılanmasını sağlar. evet cnm kullanılması gerekiyor belki sana başka baskılayıcı verilmiştir.Lucrin baskılama yapıp içerde yumurta oluşmasını enlelliyor yani yumurta toplama işlemi öncesinde kendiliğinden yumurtlama olasılığını azaltıyor.
Bu son olsun hepimizin bayramları bebeklerimizle geçirmek nasip etsin Allahım.
canım ben 3950 ye umut tüp bebekte ilaçlar herşey dahil tedavi oluyorum bu da aklında olsun :)kaydirigubbakcemile2hayırlı olsun tedavin. ilaçlar haricinde bu fiyat değil mi? Paket mi yoksa?
he canım bende dun sabah dr gittim yeni iki iğne verdiler bir tanesini şimdi oldu yanlıs yazabilirim ama sanırım orgalutan gibi birşeydi netten baktım çatlama önleyiciymiş yani lucrinin yerine geçiyormus.
canım ben 3950 ye umut tüp bebekte ilaçlar herşey dahil tedavi oluyorum bu da aklında olsun :)kaydirigubbakcemile2
:))))))))))))))))) bende medıcalpark gostepeye gıttım ticari bir olayı yakaladım ama yemedım :)))) umarım hayırlı uğurlu olur canım bebeğin sıkı sıkı tutunur sana:)canım ben medikal park hastanesinde başladım, daha önce oradan çok memnun olan arkadaşım vardı.. ama çok fazla kan testi yaptılar.. biraz ticari gibi geliyoo bana. 15-16 test vardır.. ama artık başladık.. napalım katlanacaz.. size de yapıldımı bu testler ??
benim ignemi de esim yapıyorr :)
ınsallah ıkızlerın senınledır su anda mutlu haberını beklıyoruz şekerımmmm:)))))))))Bak sen şu tesadüfe...
Beni 12.00 de işleme aldılar sen saat kaçta ordaydın?
Benim 29 adet yumurtam toplandı, bu rakam ortalamanın üstünde olduğu için transfer için yumurta seçiminde zorlandılar ve 6 gün bekleyerek içinden en kaliteli embriyoları seçtiler, blastosist transfer oldu yani.
İkiz istiyoruz biz ama üçüz ihtimalinden de çekindik ve 2 embriyo yerleştirttik.
Sende nasıl gerçekleşti?
Patricia cnm sağol en çok üstünde durduğum zaten umut tüp bebek. Başarı oranı da yüksekmiş. Hayırlı olsun tedavin inşallah ikiz olur opuyorumnanaktan.
kızlar kımseler yok galıa bu gun. ben gelişmeleri anlatayım sabah dr daydım , cuma gunu sonkes cağırdı kontrole. tahmınen dedi pazar yada pazartesi toplama işlemi yapılacak herşey yolunda gozukuyor dedi.:)))))))))) insallah sonucuda guzel olur. bakalım cuma gunu ne gozukecek usg de:)))
kızlar kımseler yok galıa bu gun. ben gelişmeleri anlatayım sabah dr daydım , cuma gunu sonkes cağırdı kontrole. tahmınen dedi pazar yada pazartesi toplama işlemi yapılacak herşey yolunda gozukuyor dedi.:)))))))))) insallah sonucuda guzel olur. bakalım cuma gunu ne gozukecek usg de:)))
Bu sabah doktordaydım yumurtalarım Çok gÜzel gelİŞmİŞ maŞallah
doktor Çok İyİ dedİ ulturasyonda baktım koca koca yumoŞlar doktor dedİ maŞallah sepet sepet yumurta yarın son kez muyane olcam ve c.tesİ toplama İŞlemİmİz var hayırlısıyla nekadar zaman alıyor toplama ? UyandıĞımda acı falan hİssedecekmİyİm ...... ?
Bu sabah doktordaydım yumurtalarım Çok gÜzel gelİŞmİŞ maŞallah
doktor Çok İyİ dedİ ulturasyonda baktım koca koca yumoŞlar doktor dedİ maŞallah sepet sepet yumurta yarın son kez muyane olcam ve c.tesİ toplama İŞlemİmİz var hayırlısıyla nekadar zaman alıyor toplama ? UyandıĞımda acı falan hİssedecekmİyİm ...... ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?