bende nasipse bugün yarın adet olacağım ve tedavim başlayacak.inşallah bu sefer sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı başarabilirim.ve herkezde tabikide.....
Arkadaşlar merhaba,
Benim de transferimin 5. günü ve günler zor geçiyor, ,sonucu biran önce öğrenmek istiyorum,
Göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor ama aşırı bir rahatsızlık da vermiyor, otururken yada yatarken daha iiyim ama ayağa kalktığımda karnım ağrıyor bu ağrılar ve kasıklarımdaki batma da 2 gündür mevcut.
Transferi gerçekleşen arkadaşlar, siz neler hissediyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba,
Benim de transferimin 5. günü ve günler zor geçiyor, ,sonucu biran önce öğrenmek istiyorum,
Göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor ama aşırı bir rahatsızlık da vermiyor, otururken yada yatarken daha iiyim ama ayağa kalktığımda karnım ağrıyor bu ağrılar ve kasıklarımdaki batma da 2 gündür mevcut.
Transferi gerçekleşen arkadaşlar, siz neler hissediyorsunuz?
canım ınsallah bebısın su anda sana sıkıca tutunmustur. ve sanırım belırtılerınde mevcut . beklemek cok zor. bende bıraz once çatlatma iğnemı oldum. pazar sabahı yumurtalarımı toplayacaklar. acaba kaç gun sonra transfer yapacaklar cok merak edıyorum. bız daha senon gıbı transferı atlatıp bekleme suresıne bıle gelemedık. off demın cok streslıydım. hastaneye gıttım tek basıma bu saatte. hemsıre çatlatma ığnesını oyle bır anlattıkı 11 de vurulman sart ve cok onemlı dedı. allahım esımde gece nobetınde yanlızım. kostur kostur gıttım gıderken stresten yumurtalarım çatlamadıysa ne ala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selamlar,
benimde iğneler geçen hft başladı ve önümüzdeki hft yumurta toplama yapılacak. hepimizin Allah yardımcısı olsun.
allah hepimizin yardımcısı olsun. tedavın hayırlı uğurlu olsun canım. bahsetsene bıraz ilk tedavınmı hangi merkeze gıdıyorsun. ben umuta gıdıyorum yarın yumoşlarım toplanacak:hulya:
tabı canım yarın sabah yumoşlarım toplanıcak gelınce hemen yazarım ne oldu nasıl oldu dıyemerhaba Patricia.Evt cnm ilk Tüp bebek tedavimiz,daha önce 2 kez aşılama yapıldı ama maalesef olmadı. aslında dr tekrar aşılama yapalım dedi ama ben istemedi. sorum eşimde sperm haretliliği çok düşük. bu yüzden doğal yolla çok zor.bugün adetimin 6. günü iğnelerinde 4. günü. pztesi başka bir iğneye başlıyormuşum. çatlatmama iğnesi diye bişi...ondan sonra da çatlatma. aman ne garip şey. sanırım hft sonunu doğruda benim yumoşlar toplanacak.ama toplamadan sonra transfer ne zmn bilmiyorum. korkuyorum. sanada bol şans cnm yarın için. nasıl geçtiğine dair bilgi verirsen sevinirim cnm.
hadı hayırlı olsun canımarkadaşlar sonunda eylülün sonuna yetişti adetim.pazartesi iğnelere başlıyorum hayırlısıyla.inşallahh bu sefer sağlıkla gelir minişim:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
oh oh maşallahzemuszemusarkadaşlar bnde ayın 19 unda başlamıştım iğnelere.. yumurtalarr iyi gelişiyormuş :)) yrn son kontrolüm var.. bi sorun çıkmas isee yrn akşam çatlatma iğnesi, salı sabahı toplama ve cuma günü ise transfer olacakmış.. inşallah herşeyy yolunda gider ve ekim de hepimizz güzel haberleri alırıss :))))
ayrıca merak edenler için medikal park da 3500 tedavi (800peşin, 2700 toplama günü) + 1150 ilaaçlar
Patricia sen 3 embriyo transfer ettirmeyi mi düşünüyorsun?
Neden üçüz ihtimali üzerinde duruyorsun ki?
Bu arada bana 2 adet transfer edildi, 3 düşündük ama korktuk üçüz olabilr die.
canım benım bısey dusunduğum yok. sadece on gorusmeye gıttığımde doktorum uc embrıyo transfer edılıyor demıstı ondan kafama takıldı:hulya::hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?