Patricia cnm. Doktorun 3 derse karşı çıkma bir bildikleri var mutlaka . Bana üç tane transfer edilmişti embriyolog ve doktor buna karar versin. Embriyolog hastanın yaşı ve embiyoların kalitesi açısından iki transfer yapmayı uygun görüyorum desede benim doktorum üç koyalım demişti. Hepside grade1 di bu arada sadece 1 tanesi tuttu. Yani embriyoların ne kadar kaliteli olsada 3 ü yada hiç biri tutacak diye bişey yok cnm. Allah gönlünde ki neyse onu versin.
heheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt hasat ı toplattım geldim kızlar heuehuehueh. korkulacak hiç birşey yokmus. tek şikayetim aç olmamdı :))))))))))))))))))))))9 hiç birşey hissetmedim. yumurtalarınız toplanırken hiç korkmayın herşey guzel gitti. 9 yumoşum toplanmış rakam biraz az tabi ama önemli olan nekadar kalıteli oldukları. o şimdi belli değilmiş yarın bellı olur dedi dr. insallah transferden son ra en az ıkıtane daha sağlıklı embriyom kalırda dondurturuz.
Hayırlısı olsun cnm. Rakam hiç de az değil. En zor kısmı atlattın şimdi sağlıklı bir şekilde bölünüp karnına konsun meleklerin, sonucun pzitif olsun inşallah.
heheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt hasat ı toplattım geldim kızlar heuehuehueh. korkulacak hiç birşey yokmus. tek şikayetim aç olmamdı :))))))))))))))))))))))9 hiç birşey hissetmedim. yumurtalarınız toplanırken hiç korkmayın herşey guzel gitti. 9 yumoşum toplanmış rakam biraz az tabi ama önemli olan nekadar kalıteli oldukları. o şimdi belli değilmiş yarın bellı olur dedi dr. insallah transferden son ra en az ıkıtane daha sağlıklı embriyom kalırda dondurturuz.
merhaba kıslaar bende yaptırdım transferimi geldim.ya siz 9 a azmı diyosunuz.benim 3 yumurtadan 2 si olgun çıktı ve 1 i döllendi.şimdi 6 ekimi bekliyorum sonuç için.bence şükredin 9 a . onuda bulamayanlar var :) mesela ben :)
patricia bişi sorucam bölünmeye başlamamış dedin toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyo yani bölünmeye başlamamışsa henüz yarın transfer için erken değilmi sadece bilgisizliğimden soruyorum ben henüz tedaviye başlamadım ekimde başlıycam allah nasip ederse beni bi aydınlar cnm
canım benım ben aydınlık olsamda senı aydınlatabılsen keşke. bildiğim şu yumurta toplandıktan 3 ila 5 gun arasında transfer yapılabiliyor oda senın ebriyologuna kalmış. yarın sabah tekrar arıcam bakalım bolunmeye başladımı kaç hucrelı oldu diye.sen hangı merkeze gıdeceksın canım.
merhaba bu sabah hastaneyı aradım embrıyolar ne durumda dıye. embrıyolog ıle konuştum. 9 yumurta toplanmıstı ya, üçü döllenmiş , ikisi gelişmemiş. sadece birtanesi gelişmiş ama daha bölünmeye başlamamıs. arın o kalan bir embriyoyu transfer edecekler. tek bir sansım var allah hepimizin yardımcısı olsun.
cnm ben bi yerde okumuştum en geç 6. gün tranfer yaılıyo ama hücrelerin yeterli sayıda bölünmesi gerekiyo yani 8 hücreli mitoz bölünme gerçekleşmiş olması gerekiyomuş.tabi yine en iyisini dr lar ve embriyologlar bilir ama ne kadar üzerine düşer ilgilendiğimizi onlarada belli ederse yanılma ve yanıltılma payımız azalır iye düşünüyorum tabi sen zaten hergün arayıp bilgi alıyomussun olması gerekende bu dr lar makalelerinde bunu heep belirtiyolar.
ben henüz mikroenjeksiyon yöntemiyle gebe kalabilceğimi geçen hafta öğrendim kısa bi araştırma yaptım.nenehatun hast. teşhisi koydu ama oraya çok güvenemedik.
burdaki arkadaşlar umut tüp bebeği çok met ediyo oaraylada görüştüm telde.
6 ekime anadolu sağlık merkezinde ön görüşme için ücretsiz randevu aldım tabi orası çok pahalıdır ama bi görüşücem.
şuan için kesin bişey yok yani ama umut tüp bebek sanki biraz olumlu gibi şimdilik aklımda hayırlısı allahtan
canım benı nenehatun bir bucuk sene oyaladı. neymıs sonuç sebepsızmış. nerdeeee meğer yumurta rezervım azmış . bende umut tup bebekte yaptırdım cok tavsıye ederım canım.her merkezın on gorusmesı ucretsız gıt bır kaç yerle gorus tek bır yere bağlı kalma bence.
patricia kıs içime kurt düşürdün aradım şimdi tekrar anadolu sağlık merkezini yumurta takibi yumurta toplama ve transfer işlemi için 3600 tl hastaneye öedeniyomuş arada yapılıcak kan ve hormon tahlilleride yaklaşık 600tl tutuyomuş tabi bunun dışında ilaçlara var 1500tl de onları desek bide tekrar spermiogram yaparlar oda 136,50 tl miş yani yani kapısından içeri girsek 6000tl den aşağı çıkamayız ilk etapta tabi tutarsa bide bunun her ay kontrolleri ilaçları şusu busu 10000tl cebimizde olması lazımki anadolu sağlıga gidebilelim uf anam ufff yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?