Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

heheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt hasat ı toplattım geldim kızlar heuehuehueh. korkulacak hiç birşey yokmus. tek şikayetim aç olmamdı :))))))))))))))))))))))9 hiç birşey hissetmedim. yumurtalarınız toplanırken hiç korkmayın herşey guzel gitti. 9 yumoşum toplanmış rakam biraz az tabi ama önemli olan nekadar kalıteli oldukları. o şimdi belli değilmiş yarın bellı olur dedi dr. insallah transferden son ra en az ıkıtane daha sağlıklı embriyom kalırda dondurturuz.

yok canımmmmmmmmmmmm dr ne derse o , biz anlamazıkkk anlasak dr olurduk dimi:))) ilk gorusmede oyle soyledi diye takıldı aklım:hulya:a:)

Hayırlısı olsun cnm. Rakam hiç de az değil. En zor kısmı atlattın şimdi sağlıklı bir şekilde bölünüp karnına konsun meleklerin, sonucun pzitif olsun inşallah.

Hayırlısı olsun cnm. Rakam hiç de az değil. En zor kısmı atlattın şimdi sağlıklı bir şekilde bölünüp karnına konsun meleklerin, sonucun pzitif olsun inşallah.

allahım allahım ınsallah hepimizin yuzunu guldursun rabım :))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar ya okudukca sızı gunlerın daha cabukl gecmesını ıstıyorum hıc gecmıyor ewalla bakalım bızde ne kadar yumoş olucak ne kadar döllenecek offfffff su günler bi bitse hemen ya cok sıkıldımmmmmmm

merhaba kıslaar bende yaptırdım transferimi geldim.ya siz 9 a azmı diyosunuz.benim 3 yumurtadan 2 si olgun çıktı ve 1 i döllendi.şimdi 6 ekimi bekliyorum sonuç için.bence şükredin 9 a . onuda bulamayanlar var :) mesela ben :)

geçmiş olsun cnm , biraz içime su serptin doğrusu .benimde ctesi toplanacak bayaa korkuyordum. inşallah transfer işleminde böyle kolay ve güzel geçerde sonucuda olumlu olur...dualarım hepimiz için...transfer haberlerinide bekliyoruz ona göre.

merhaba bu sabah hastaneyı aradım embrıyolar ne durumda dıye. embrıyolog ıle konuştum. 9 yumurta toplanmıstı ya, üçü döllenmiş , ikisi gelişmemiş. sadece birtanesi gelişmiş ama daha bölünmeye başlamamıs. arın o kalan bir embriyoyu transfer edecekler. tek bir sansım var allah hepimizin yardımcısı olsun.

patricia bişi sorucam bölünmeye başlamamış dedin toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyo yani bölünmeye başlamamışsa henüz yarın transfer için erken değilmi sadece bilgisizliğimden soruyorum ben henüz tedaviye başlamadım ekimde başlıycam allah nasip ederse beni bi aydınlar cnm

canım benım ben aydınlık olsamda senı aydınlatabılsen keşke. bildiğim şu yumurta toplandıktan 3 ila 5 gun arasında transfer yapılabiliyor oda senın ebriyologuna kalmış. yarın sabah tekrar arıcam bakalım bolunmeye başladımı kaç hucrelı oldu diye.sen hangı merkeze gıdeceksın canım.

cnm ben bi yerde okumuştum en geç 6. gün tranfer yaılıyo ama hücrelerin yeterli sayıda bölünmesi gerekiyo yani 8 hücreli mitoz bölünme gerçekleşmiş olması gerekiyomuş.tabi yine en iyisini dr lar ve embriyologlar bilir ama ne kadar üzerine düşer ilgilendiğimizi onlarada belli ederse yanılma ve yanıltılma payımız azalır iye düşünüyorum tabi sen zaten hergün arayıp bilgi alıyomussun olması gerekende bu dr lar makalelerinde bunu heep belirtiyolar.

ben henüz mikroenjeksiyon yöntemiyle gebe kalabilceğimi geçen hafta öğrendim kısa bi araştırma yaptım.nenehatun hast. teşhisi koydu ama oraya çok güvenemedik.
burdaki arkadaşlar umut tüp bebeği çok met ediyo oaraylada görüştüm telde.
6 ekime anadolu sağlık merkezinde ön görüşme için ücretsiz randevu aldım tabi orası çok pahalıdır ama bi görüşücem.
şuan için kesin bişey yok yani ama umut tüp bebek sanki biraz olumlu gibi şimdilik aklımda hayırlısı allahtan

arkadaşlar benimde tedavim başladı.bugün 6.günüm.iğnelerimi kullanıyorum.şu iğnelerinizi kaç gün kullandınız.allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.

amin cnm hayırlısı olsun inşallah
sanırım herkese verilen doz ve iğne sayısı farklı oluyo
bana ilk teşhis konduğunda 10 iğne demişti dr henüz başlamadım tedaviye ekimde inşallah
çok acıtıyomu iğneler

canım hiç moralini bozma dedim ya benimde 1 tane döllendi ve 3. gün 8 hücreye bölündü.moralini yüksek tut ve bebişine güç ver büyümesi için.allahın izni ile olur inşallah

patricia kıs içime kurt düşürdün aradım şimdi tekrar anadolu sağlık merkezini yumurta takibi yumurta toplama ve transfer işlemi için 3600 tl hastaneye öedeniyomuş arada yapılıcak kan ve hormon tahlilleride yaklaşık 600tl tutuyomuş tabi bunun dışında ilaçlara var 1500tl de onları desek bide tekrar spermiogram yaparlar oda 136,50 tl miş yani yani kapısından içeri girsek 6000tl den aşağı çıkamayız ilk etapta tabi tutarsa bide bunun her ay kontrolleri ilaçları şusu busu 10000tl cebimizde olması lazımki anadolu sağlıga gidebilelim uf anam ufff yanii

canım benı nenehatun bir bucuk sene oyaladı. neymıs sonuç sebepsızmış. nerdeeee meğer yumurta rezervım azmış . bende umut tup bebekte yaptırdım cok tavsıye ederım canım.her merkezın on gorusmesı ucretsız gıt bır kaç yerle gorus tek bır yere bağlı kalma bence.

he bu arada umut tüp herşey içinde 4500tl demişti ilaçlarda dahil

ilk etapta nenehatun nedense sıcak geldi bana ama biraz araştırma yapıp sizlere danışınca mevzuyu hemen vazgeçtim çünki eşime spermogram yapılmadan bana rahim röntgeni çektiler poliklinik dr sağolsun. sonra infertilite dr u baktı sonuçlara dediki ne gerek varmış rahim röntgenine keşke önce sperm sonucuna bakılsaydı sorun belli
verdiğin 250tl yi geçtim röntgendeki acı tamamen psikolojimi bozdu artık ultrason çekilirken bile kasılıyorum ayrıca röntgenden bi kaç gün sonrada enfeksiyon kaptım ne yazıkki mafoldumben

kısçeler bi soru daha çoğul gebelik bi risk faktörü olarak görülüyo neden
bende diyorumki hazır olmuşken 2 tane birden olsun hihih olmasmı yanii

canım umutta suan kampanya var. ilaçlar kontroller testler hersey dahıl 4500 tl. :) ben çider e uyeyım ordanda ındırım geldı 3950 verdım toplam baska hastaneye beş kurus odemedim. ancak eczaneden aldırdıkları yaklasık 100 lira tutan haplar vardı okadar balım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…