heheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt hasat ı toplattım geldim kızlar heuehuehueh. korkulacak hiç birşey yokmus. tek şikayetim aç olmamdı :))))))))))))))))))))))9 hiç birşey hissetmedim. yumurtalarınız toplanırken hiç korkmayın herşey guzel gitti. 9 yumoşum toplanmış rakam biraz az tabi ama önemli olan nekadar kalıteli oldukları. o şimdi belli değilmiş yarın bellı olur dedi dr. insallah transferden son ra en az ıkıtane daha sağlıklı embriyom kalırda dondurturuz.
heheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt hasat ı toplattım geldim kızlar heuehuehueh. korkulacak hiç birşey yokmus. tek şikayetim aç olmamdı :))))))))))))))))))))))9 hiç birşey hissetmedim. yumurtalarınız toplanırken hiç korkmayın herşey guzel gitti. 9 yumoşum toplanmış rakam biraz az tabi ama önemli olan nekadar kalıteli oldukları. o şimdi belli değilmiş yarın bellı olur dedi dr. insallah transferden son ra en az ıkıtane daha sağlıklı embriyom kalırda dondurturuz.
arkadaşlar benimde tedavim başladı.bugün 6.günüm.iğnelerimi kullanıyorum.şu iğnelerinizi kaç gün kullandınız.allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar iğneye gitmiştim ki dayanamayıp bir kan vereyim bari dedim,
Aslında bugün 7. günüm ama çok merak etmiştim, sonuç 90 çıktı, inanamayıp laboratuarı aradım, teyit aldım,
Hamileyim... tabii 10. gün tekrarlayacağım testi.
Arkadaşım hayırlı olsun.Bu Çooook güzel bir haber...valla bana acayip moral oldun...senin ilk denemenmiydi.Bide tüp baby yaptırmana sebep neydi..benim eşimin sperm sayısı ve hareketi az.birilerinden güç almak istiyorum:)İnşallah kucağınada alırsın bebişini...Tebrikler..Sen Allahın da izniyle başardın:)))Arkadaşlar iğneye gitmiştim ki dayanamayıp bir kan vereyim bari dedim,
Aslında bugün 7. günüm ama çok merak etmiştim, sonuç 90 çıktı, inanamayıp laboratuarı aradım, teyit aldım,
yok canım gezmeye bıle gıttım toplamadan sonra ama transferde ıkı gun yat dıyorlar hıç ağrı yok merak etme balımcanımm bana o kadar moral verdin ki anlatamam.. bende yarın sabah gidiyorum toplama için.. çokk tedirgindim, yazdıkların snrası daha rahatım.. tabi halaa azcık da olsa var bi heyecan.. bende atlatır gelirim inş.. canım tekrar hayırlıı uğurlu olsun. önce transferi atlatır, sonrada inş en kısa sürede pozitif haberini alırıss..
bu arada bi sorum olacak.. toplama yada transferden sonra dr evde yatmanızı istedimi... yada ağrı-sancınız oldumu ??
hadı hayırlı olsuunnnnbende bugün ilk puregonumu yaptımmmhihoyyythihoyyyt ilk 5 gün sadece puregon olacak bende ondan sonra orgalutranlara geçeceğim inşallahhhh
yok canım gezmeye bıle gıttım toplamadan sonra ama transferde ıkı gun yat dıyorlar hıç ağrı yok merak etme balım
hadı hayırlı olsuunnnn
allahım yaaaa hadı hayırlı olsun ılk hamışımız sensın. canım en basından berı anlatsana bılmeyen arkadasımızlar ıcın. kacıncı denemen kac yumurtadan kaç embrıyo trasfer edıldı. belırtın varmıydı falan hadı aaaaaa merakta bırakma bız :))))))opuyorumnanaktan
Göğüslerimde hafif ağrı var
Kasıklarımda batma 2 gün kadar sürdü ve kendiliğinden geçti tam tutunduğu sıralardaydı sanırım batma hissi
Karın ağrısı da çok nadir oluyor,
Ara ara midem bulanıyor mesela dün gece, çok rahatsız edecek şekildeydi bunun dışında hafif bir mide şikayetim devam ediyor
Birde inanmayacaksınız çok ilginç; iki gündür inanılmaz unutkanım, hiç olmaz normalde, 2 gündür ilacımı almayı unutup iğneye gidiyorum ve hastaneden eve dönüyorum almak için anlayacağınız iğnelerim de gecikiyor. 15 dk. kadar.
Bendeki belirtiler bu şekilde Patriciacm
merhaba ; tedavin hayırlı olsun ....ben progesteron iğne kullandım ilk tedavimde yumurta toplama günü başladım test gününe kadar 12. değerim 16 çıktı sonra 16,gün 70 çıktı ve ben hala iğnelere devam ettim doktor 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi 1 hafta daha iğne yaptırdım ve ddeğer 2 ye düştü boşuna 10 gün daha yaptırdım.. yani iğne yi duyduğuma göre doktorlar 10 haftalık olana kadar devam ettiriyorlarmış...tabi bu bebeğin ve annenin durumuna göre değişebilirmiş.....ben toplam 9 gün kullandım..
ilk 4 gün sadece puregon, 5,6,7,8.gün puregon+orgalutran, 9.gün orgalutran+çatlatma iğnesi olan ovitrelle..
11.gün toplama işlemi olcak.. yarın :))
ya benim bu siteyi dolaşınca kafam çok karışıyo...
Göğüslerimde hafif ağrı var
Kasıklarımda batma 2 gün kadar sürdü ve kendiliğinden geçti tam tutunduğu sıralardaydı sanırım batma hissi
Karın ağrısı da çok nadir oluyor,
Ara ara midem bulanıyor mesela dün gece, çok rahatsız edecek şekildeydi bunun dışında hafif bir mide şikayetim devam ediyor
Birde inanmayacaksınız çok ilginç; iki gündür inanılmaz unutkanım, hiç olmaz normalde, 2 gündür ilacımı almayı unutup iğneye gidiyorum ve hastaneden eve dönüyorum almak için anlayacağınız iğnelerim de gecikiyor. 15 dk. kadar.
Bendeki belirtiler bu şekilde Patriciacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?