Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

canım hadi bundan sonra hayırlısı artık.Yumurta toplama işlemi çok kolay transfer ondan da kolay bir işlem,Benimde 9 tane toplanmıştı canım hayırlı olur inşallahh.Bu arada gelişmeleri tam takip edemedim.bir gelişme var mı?kaç adet oluşmuş bilgi verdiler mi canım?

canımm bana o kadar moral verdin ki anlatamam.. bende yarın sabah gidiyorum toplama için.. çokk tedirgindim, yazdıkların snrası daha rahatım.. tabi halaa azcık da olsa var bi heyecan.. bende atlatır gelirim inş.. canım tekrar hayırlıı uğurlu olsun. önce transferi atlatır, sonrada inş en kısa sürede pozitif haberini alırıss..
bu arada bi sorum olacak.. toplama yada transferden sonra dr evde yatmanızı istedimi... yada ağrı-sancınız oldumu ??

arkadaşlar benimde tedavim başladı.bugün 6.günüm.iğnelerimi kullanıyorum.şu iğnelerinizi kaç gün kullandınız.allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.

ben toplam 9 gün kullandım..
ilk 4 gün sadece puregon, 5,6,7,8.gün puregon+orgalutran, 9.gün orgalutran+çatlatma iğnesi olan ovitrelle..
11.gün toplama işlemi olcak.. yarın :))

bende bugün ilk puregonumu yaptımmmhihoyyythihoyyyt ilk 5 gün sadece puregon olacak bende ondan sonra orgalutranlara geçeceğim inşallahhhh

Arkadaşlar iğneye gitmiştim ki dayanamayıp bir kan vereyim bari dedim,
Aslında bugün 7. günüm ama çok merak etmiştim, sonuç 90 çıktı, inanamayıp laboratuarı aradım, teyit aldım,
Hamileyim... tabii 10. gün tekrarlayacağım testi.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yaşasın ilk hamişimiz gelmişşşş.:teytey: :teytey: :teytey:
hayırlı olsun tatlımmmm

Son düzenleme:
:teytey: Arkadaşım hayırlı olsun.Bu Çooook güzel bir haber...valla bana acayip moral oldun...senin ilk denemenmiydi.Bide tüp baby yaptırmana sebep neydi..benim eşimin sperm sayısı ve hareketi az.birilerinden güç almak istiyorum:)İnşallah kucağınada alırsın bebişini...Tebrikler..Sen Allahın da izniyle başardın:)))

yok canım gezmeye bıle gıttım toplamadan sonra ama transferde ıkı gun yat dıyorlar hıç ağrı yok merak etme balım

bende bugün ilk puregonumu yaptımmmhihoyyythihoyyyt ilk 5 gün sadece puregon olacak bende ondan sonra orgalutranlara geçeceğim inşallahhhh
hadı hayırlı olsuunnnn

allahım yaaaa hadı hayırlı olsun ılk hamışımız sensın. canım en basından berı anlatsana bılmeyen arkadasımızlar ıcın. kacıncı denemen kac yumurtadan kaç embrıyo trasfer edıldı. belırtın varmıydı falan hadı aaaaaa merakta bırakma bız :))))))opuyorumnanaktan

Ben 3 yıldır evliyim, 2 seneye yakındır da çocuk sahip olmak istiyorduk, o dönemde adet düzensizliğim vardı, 4-5 ay kadar kendimiz denedik olmadı, bende o dönemde hafif pkos vardı ama ilaçlarla filan düzeldi, derken 1 yıl olmamıştı ki eşim acele ettiğinden dolayı aşılamaya başladık, 2.aşılamada hamile kaldım fakat düşük yaptım sebep olarak rastlantısal dediler, 4 ay kadar ara verdik bu arada da korunduk, 2 ay önce 3.aşılama da negatif sonuçladı. Dr'um da daha fazla yıpranma tüp yapalım dedi bende kabul ettim,
Veeeee ilk tüp denemem de inş. pozitif sonuçlandı.

29 yumurtam toplandı 22 si dölendi 6. gün blastosist transfer yapıldı 2 adet embriyoyla, geriye 4 tane kaldı onları da dondorduk, bugün 7. gün ve 90 çıktı değerim.
Düşük tecrübem olduğu için içimde korku var tabii, kese gördüğümde işte ben hamileyim die gerçek bir sevinç yaşıcam inşallah.

Allahım hepinize yaşatsın inşallah bu sevinci hemde biran önce.
Başarılar dilerim.

Göğüslerimde hafif ağrı var
Kasıklarımda batma 2 gün kadar sürdü ve kendiliğinden geçti tam tutunduğu sıralardaydı sanırım batma hissi
Karın ağrısı da çok nadir oluyor,
Ara ara midem bulanıyor mesela dün gece, çok rahatsız edecek şekildeydi bunun dışında hafif bir mide şikayetim devam ediyor
Birde inanmayacaksınız çok ilginç; iki gündür inanılmaz unutkanım, hiç olmaz normalde, 2 gündür ilacımı almayı unutup iğneye gidiyorum ve hastaneden eve dönüyorum almak için anlayacağınız iğnelerim de gecikiyor. 15 dk. kadar.
Bendeki belirtiler bu şekilde Patriciacm

arkadaşım çok sevindim içşimden bir ses çok güzel ve sağlık lı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alacağını söylüyor. içime damladı derler ya o şakilde hissettim canım allah tamamına erdirsin.....SEN HAMİLESİN ....ne güzel...hiç olumsuz bir şey düşünme keyfini çıkar canım....çooook sevinim ... darısı bana ve tüm isteyenlere...

ben toplam 9 gün kullandım..
ilk 4 gün sadece puregon, 5,6,7,8.gün puregon+orgalutran, 9.gün orgalutran+çatlatma iğnesi olan ovitrelle..

11.gün toplama işlemi olcak.. yarın :))
merhaba ; tedavin hayırlı olsun ....ben progesteron iğne kullandım ilk tedavimde yumurta toplama günü başladım test gününe kadar 12. değerim 16 çıktı sonra 16,gün 70 çıktı ve ben hala iğnelere devam ettim doktor 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi 1 hafta daha iğne yaptırdım ve ddeğer 2 ye düştü boşuna 10 gün daha yaptırdım.. yani iğne yi duyduğuma göre doktorlar 10 haftalık olana kadar devam ettiriyorlarmış...tabi bu bebeğin ve annenin durumuna göre değişebilirmiş.....

hayırlısı olsun cnm çok sevindim senin adına .darısı bizim başımıza

Evet cnm yaa hadi biraz anlat. kaç yumurta toplandı,kaç tane transfer edildi ne kdr büyüdü, toplamadan kaç gün sonra transfer yapıldı....

aman aman buralarda hamiş bi anne adayı varmışşş tebrikler
allah tamamına erdirsin
bizde ekimde yaptırıcaklar bölümündeyiz
hadi bakalım bu ay sizin mutlu haberlerinizi alalım da
inşallah bi dahaki ayada biz müjde veririz
maşşallahhh rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
:Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek:

canım tebrikler,allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…