Göğüslerimde hafif ağrı var
Kasıklarımda batma 2 gün kadar sürdü ve kendiliğinden geçti tam tutunduğu sıralardaydı sanırım batma hissi
Karın ağrısı da çok nadir oluyor,
Ara ara midem bulanıyor mesela dün gece, çok rahatsız edecek şekildeydi bunun dışında hafif bir mide şikayetim devam ediyor
Birde inanmayacaksınız çok ilginç; iki gündür inanılmaz unutkanım, hiç olmaz normalde, 2 gündür ilacımı almayı unutup iğneye gidiyorum ve hastaneden eve dönüyorum almak için anlayacağınız iğnelerim de gecikiyor. 15 dk. kadar.
Bendeki belirtiler bu şekilde Patriciacm
kız dur ıkıncı hamişimiz sen olacaksın allahın izniyle zaten adet gibi olurmus ya belirtilerde:)bende de bu belirtiler oluyor ama sanki hasta olucakmışım gibi geliyor bana .Böyle karın ağrısı filan.Benimde bugün 11. günüm .Haydi hepimize inşallahhhh.
cok seviniyorum inan senin için balım
kız dur ıkıncı hamişimiz sen olacaksın allahın izniyle zaten adet gibi olurmus ya belirtilerde:)
kızlar ben şimdi umut tup bebekteyım bir saat falan var transferimin olmasına. altıma işicem şimdi:)))))))))))) transfer olurken sıkısık olmak lazımmıs ya ben erkenden sıkıştım :kedi::kedi::kedi:
kızlar geldım. evet transfer yapılırken sıkışık olman sartmış. hatta transfere gırmeden once gob ekten ultrason ıle bakıyorlar idrar torbası ıyıcene şişmişmi diye. hemşireye bu ısın mantığını sorduğumda bızım yaptığımız ısı kolaylaştırıyor dıye ustu kapalı bır cevap verdı. biz zaten kurbanlık koyun gıbı ne derlerse yapıyoruz. neysekı bu gunude atlattık. ben sabah embrıyologu aradım ve nolursunuz embrıyonun kabuğunu lazerle soyun dedım bu her hastaya uygulanmıyor ama ben tek embrıyom olduğundan adama oyle bı yalvardımkı yapmış sağolsun :))) hemde hıc fark odemedım :)))) beklemedeyız kızlar.allah hayırlara vesıle eder ınsallah...
Embriyoların rahim içerisinde verildiği yerin bilinebilmesi ve rahim içi zarına dokunulmaması açısından, embriyo transfer işleminin dolu mesane ile ve ultrason eşliğinde yapılması gerekmektedir.[/QUOTE
hayırlı olsun patricia
inşallah sıkı sıkı tutunur minik bebişin arkadaşım:lepi:
kızlar geldım. evet transfer yapılırken sıkışık olman sartmış. hatta transfere gırmeden once gob ekten ultrason ıle bakıyorlar idrar torbası ıyıcene şişmişmi diye. hemşireye bu ısın mantığını sorduğumda bızım yaptığımız ısı kolaylaştırıyor dıye ustu kapalı bır cevap verdı. biz zaten kurbanlık koyun gıbı ne derlerse yapıyoruz. neysekı bu gunude atlattık. ben sabah embrıyologu aradım ve nolursunuz embrıyonun kabuğunu lazerle soyun dedım bu her hastaya uygulanmıyor ama ben tek embrıyom olduğundan adama oyle bı yalvardımkı yapmış sağolsun :))) hemde hıc fark odemedım :)))) beklemedeyız kızlar.allah hayırlara vesıle eder ınsallah...
Göğüslerimde hafif ağrı var
Kasıklarımda batma 2 gün kadar sürdü ve kendiliğinden geçti tam tutunduğu sıralardaydı sanırım batma hissi
Karın ağrısı da çok nadir oluyor,
Ara ara midem bulanıyor mesela dün gece, çok rahatsız edecek şekildeydi bunun dışında hafif bir mide şikayetim devam ediyor
Birde inanmayacaksınız çok ilginç; iki gündür inanılmaz unutkanım, hiç olmaz normalde, 2 gündür ilacımı almayı unutup iğneye gidiyorum ve hastaneden eve dönüyorum almak için anlayacağınız iğnelerim de gecikiyor. 15 dk. kadar.
Bendeki belirtiler bu şekilde Patriciacm
ayy transferin en zor anı o sıkışık olmak geldi bana.Birde transferden sonra 15 dk daha tuvalete gitmene izin vermiyorlar.15 dk da öyle bekledim anca 15 dk sonra tuvalete gidebildim.
merhaba transferden sonra 15 dk. sunra tuvalete gittim dedin doğrumu anladım ayağamı kaldırdılar seni 15 dk. sonra ?
merhaba transferden sonra 15 dk. sunra tuvalete gittim dedin doğrumu anladım ayağamı kaldırdılar seni 15 dk. sonra ?
ah ben daha nerdeeeee o safhalara gelicemde
inşallah hayırlısı oolsun cümlemiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?