Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

bende de bu belirtiler oluyor ama sanki hasta olucakmışım gibi geliyor bana .Böyle karın ağrısı filan.Benimde bugün 11. günüm .Haydi hepimize inşallahhhh.

cok seviniyorum inan senin için balım

bende de bu belirtiler oluyor ama sanki hasta olucakmışım gibi geliyor bana .Böyle karın ağrısı filan.Benimde bugün 11. günüm .Haydi hepimize inşallahhhh.
kız dur ıkıncı hamişimiz sen olacaksın allahın izniyle zaten adet gibi olurmus ya belirtilerde:)

kızlar ben şimdi umut tup bebekteyım bir saat falan var transferimin olmasına. altıma işicem şimdi:)))))))))))) transfer olurken sıkısık olmak lazımmıs ya ben erkenden sıkıştım :kedi::kedi::kedi:

iyide o kdr sıkışıkken nasıl olacak o işlem aklım ermedi.ya tutamazsan aman rezalet.neyse nasıl geçtiğine dair haberlerini bekliyoruz.

ay benim idrar tutma sorunum var yani bütün gün çok sıvı aldığım için saatte bi giderim wc ye
sıkışıkken nasıl olacak o iş ya
patrıcıa bekliyoruz cnm hayırlı haberlerini

kızlar geldım. evet transfer yapılırken sıkışık olman sartmış. hatta transfere gırmeden once gob ekten ultrason ıle bakıyorlar idrar torbası ıyıcene şişmişmi diye. hemşireye bu ısın mantığını sorduğumda bızım yaptığımız ısı kolaylaştırıyor dıye ustu kapalı bır cevap verdı. biz zaten kurbanlık koyun gıbı ne derlerse yapıyoruz. neysekı bu gunude atlattık. ben sabah embrıyologu aradım ve nolursunuz embrıyonun kabuğunu lazerle soyun dedım bu her hastaya uygulanmıyor ama ben tek embrıyom olduğundan adama oyle bı yalvardımkı yapmış sağolsun :))) hemde hıc fark odemedım :)))) beklemedeyız kızlar.allah hayırlara vesıle eder ınsallah...

hayırlı olsun canım.inşallah o tek embriyon tek bir bebecik olarak dünyaya gözlerini açıp sana anne diyecek canımopuyorumnanaktan

Embriyoların rahim içerisinde verildiği yerin bilinebilmesi ve rahim içi zarına dokunulmaması açısından, embriyo transfer işleminin dolu mesane ile ve ultrason eşliğinde yapılması gerekmektedir.

ayy transferin en zor anı o sıkışık olmak geldi bana.Birde transferden sonra 15 dk daha tuvalete gitmene izin vermiyorlar.15 dk da öyle bekledim anca 15 dk sonra tuvalete gidebildim.

canım inşallah hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz.

Allahın izniyle güzel haberler vereceğine inanıyorum cnm. sakın umudunu yitirme.

çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin zor bekleyiş başlıyor desene
inşallah süper haberlerle yazarsın bize
bol bol dua et burda herkes birbirine duacı allah razı olsun
iyi şeyler düşün iyi şeyler hisset pozitif haberini ver bize
rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

kızlar nasılsınız?
yarın kan testim var ama bugün müthiş de bir karın ağrısı , daha doğrusu karnımda müthiş bir kasılma var şu anda .Transferden sonra adet gününe yakın benim gibi olan var mı merak ettim?

canımcım telaşlanma sakın sakin ol
doğal yolla olan gebeliklerde bile ilk adet günü geldiğinde adet belirtileri oluyomuş
sakin ol ve sabırla bekle bol bol dua et dualarımız seninle

bende de var bu belirtiler inşallah bende hamişimdiir göğüslerim şişti ve acıyolar.karnımda da dolgunluk var allahım isteyen herkese versin.şimdi daha da bi heyecanlandım bak senin 90 çıkmış ya.benim bugün 6. gün daha var test günüme çabuk geçer zaman inşallah

ayy transferin en zor anı o sıkışık olmak geldi bana.Birde transferden sonra 15 dk daha tuvalete gitmene izin vermiyorlar.15 dk da öyle bekledim anca 15 dk sonra tuvalete gidebildim.

merhaba transferden sonra 15 dk. sunra tuvalete gittim dedin doğrumu anladım ayağamı kaldırdılar seni 15 dk. sonra ?

merhaba transferden sonra 15 dk. sunra tuvalete gittim dedin doğrumu anladım ayağamı kaldırdılar seni 15 dk. sonra ?

yani çok şaşırdım beni 2 saat dizlerim karnıma doğru kıpırdamadan yattım tuvalet işinide hasta bakıcı ördek le aldı pek hoş bir durum değil ama ne yapalım bebiş için ona bile katlandım...

bu yüzden şaşırdım....

merhaba,ben tam olarak doktorla yapmış olduğum konuşmayı aktarayım ;

evet benim transferim yapılmadan önce doktorum geldi,1 saat hastanede dinlenip ondan sonra günlük yaşantıma dönebileceğimi söyledi,hatta yurt dışında insanların transfer sonrasında işlerine bile gittiklerini belirtti,yani hasta gibi yatmak gerekmiyor dedi.Ayrıca embiryonun tutunmasının sürekli yatmakla veya ayakta kalmakla hiç ilgisi olmadığını belirtti ve biz insanların günlük yaşantılarına dönemelerini istiyoruz psikoljik açıdan da bu şekilde iyi oluyor dedi.Tabiki ağır iş yapmamak kaydıyla.Zaten ben 1 saat hastanede kaldım ondan sonra da hiç yatmadım valla.

Daha sonra transferim yapıldı tabi çok sıkışık olduğum için transferden sonra hemen tuvalete gitmek istedim , bana 15 dk tuvalete gidemeyeceğim söylendi,15 dk sonra gidebilirsiniz dediler.
Bilmiyorum her yerin uygulaması farklı olabilir belki.Senin transferin ne zaman yapıldı?

ah ben daha nerdeeeee o safhalara gelicemde
inşallah hayırlısı oolsun cümlemiz için

ah ben daha nerdeeeee o safhalara gelicemde
inşallah hayırlısı oolsun cümlemiz için

allahın izniyle olucak canım benim hiç sıkma canını.
Ekim ayında artık senin güzel haberlerini duyacağız.Ben yürekten inanıyorum olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…