Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

benımde hemşire altıma lazımlık koydu (( hemde eşimin yanında ama ne yapalım bebeğimiz için gereklidı yataktan kalkmamam. hatta bı ara dedim eşime şu pikeyi katlayıp altıma koysamda salıversem. parası neyse oderız eueheuh çok rezalet bı durumdu. eşim dalga geçti ne bimez çişin varmış diye ama hakkatten kızlar yap yap bıtmedı. e okadar tutmaya normal tab :)))) dun yapıldı transferım acaba bu gun bırıncı gunmu yoksa ıkıncı gunummu?

transferin hayırlı olsun canım.inşallah pozitif sonucunuda öğreneceğiz burdan 11 gün sonra:Saruboceq: :Saruboceq: bugün ilk günündü tatlım transfer günün sayılmıyor

he heyyytttt sabah kanımı verdim geldim kıslarrrr, sonu. saat 14:30 da çıkacakmışş.Beni telefonla arayıp bilgi vereceklerini söylediler.

Ama sonucu duymaya çok korkuyorum ,hatta hiç duymayayım diyorum.

Bugün kan testi olan arkadaşlar var diye hatırlıyorum,sonucunu alanlar yazsın arkadaşlar,merakta bırakmayın bizi

hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz cnm. beni de heyecan sardı bak şimdi.15 gün sonrada ben seninle aynı kaderi yaşıyor olacağım.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

canım benimmm hayırlısı inşallah bol bol meyve sebze yee şimdi
halı silme elektrik süpürgesiyle ev süpürme ve sıcak duş alma emi tedbir olsun diye yanii
ilk 24 saat yatmayı tavsiye edenler de var
hayırlı haberlerini alalım inşallah

heyecan dorukta sabırla bekleyiş devam ediyorr
evet evet yeni hamile haberleri yağıyor inşallah
hadi bakalım yavrular gelin annelerinize yuppiii
sırnaşık şey :CüvCüv: :ecrin_bebek: sırnaşık şey sırnaşık şey

hadi bakaım hayırlı uğurlu olsun bebişin ben bekledim yarım saat lazımlığa yapmıcam die :) hatta 1 saat beklemişde olabilirim.ama cidden zordu tutmak.transfer anında bebişimin bana gelmesini ultrasonda izlerken unuttum tabii çişimi falan ama sora yine bastırmıştı :) inşallah hepimiz emeklerimizin sonuçlarını alıcaz

hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz cnm. beni de heyecan sardı bak şimdi.15 gün sonrada ben seninle aynı kaderi yaşıyor olacağım.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

canım sağol bakalım artık her şey allahtan .Şu an melankolik bir durumdayım.

İnşallah senin de allah gönlüne göre versin canım.

inşallahhh inşalahhh
haydi bakalım bekliyoruz.
Bugün hareketli bir gün olsun

ayy bugün transferimin 3.günü çok heycanlıyım
ama salı günü gebelik testi yapıcammm dayanamayacağım
inş.tutmuşturr...........
hadii bakalımmmm moral kızlarrr ne durumlardayızz..........

bol şans canım.İnşallah allah hayırlısını versin.
Bence kendin test yapma yanıltıcı bir sonuç verebilir o yüzden diyorum.

arkadaşlar şimdi aradılar maalesef sonuç negatif.
Ayyy bilemiyorum 2. yi aynı yerde mi yaptırayım.Kafam çok karışık.Doktorla tekrar görüşeceğim.
2. denemeyi ne zaman yaptırılar acaba.

Ayyy bilemiyorum 2. yi aynı yerde mi yaptırayım.Kafam çok karışık.Doktorla tekrar görüşeceğim.

cnm çok üzüldüm , demekki bu ay nasip değilmiş herşeyde vardır bi hayır. herşeyden önce biraz sakinleş,ondan sonra sakin kafayla düşün daha doğru karar verirsin .doktorla yüz yüze görüş bencede .ama hemen yapmıyorlar diye biliyorum. sizin dondurma olmuşmuydu...Allahım hepimize sabır versin...

canım çok üzüldüm ama pesetmek yok bu işte.bence de bi doktorunla görüş ondan sonra karar ver yerini.zaten zamanın olcak bunu düşünmek için.sakin sakin karar ver

canım sağol.Bakalım artık doktorla bi görüşeceğim.Benim dondurma olmadı zaten 3 tane embiryo olmuştu onlarıda yerleştirmişlerdi.Ama kaliteleri düşüktü.Geriye embiryo artmadı.
Tekrar sıfırdan başlayacağız anlayacağın.

Bazen merak ediyorum ticari amaçlı düşnülür mü diye.2 veya 3 sefer para almak için.Olabilir mi sizce?paronayak oldum galiba

canım çok üzüldüm ama pesetmek yok bu işte.bence de bi doktorunla görüş ondan sonra karar ver yerini.zaten zamanın olcak bunu düşünmek için.sakin sakin karar ver

sağol canım gerçi tahmin ediyordum böyle olacağını , bakalım artık öyle yapacağım.Çünkü doktor daha transferin yapılacağı gün çok umutlu konuşmamıştı.

sağol canım gerçi tahmin ediyordum böyle olacağını , bakalım artık öyle yapacağım.Çünkü doktor daha transferin yapılacağı gün çok umutlu konuşmamıştı.
cok uzuldum ya okadara belirti ümit((((( allah sonumuzu hayırede

merhaba baharcım benımde bu gun 3. gunum(transfer gunu dahıl) armı sende belirti falan bişeyler ben sabah kahvaltı edemedim mide bulantısından ama pisikolojiktir diye düşünüyorum.

biliyomusun aşılamalardan sonra aynı şeyi bende düşündü. 2 aşılamada bir tüp bebek parası harcadık. neyse dediğin gibi içimizi çürütmeyelim arkadaşım.umarım bundan sonrakinde bol bol sağlık embriyoların olurda dondurma işlemine gerek kalmadan ikiz bebişlerin gelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…