Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

Merhaba canım, büyük geçmiş olsun. İnsallah bir dahaki denemede tutar... Paranoyak olmuyorsun, bende birinci denemeden sonra, doktor hiç bir sebep söylemedi ve acele acele çıkması gerekiyor hareketinden, ticari gördüğünü hissettim. Onun için Üniversitede denemeye karar verdim... Şu anda Yeditepedeyim, NilNil ile aynı yerde, benimki tutmasa bile yine burda denemeyi düşünürüm, gerçekten çok ilgililer ve çok profesyoneller. Belki rapor da çıkartırsın, daha uygun olur. Kendine iyi bak !

slm kızlar nasılsınız bayadır takip edemıyorum aslında tedavıye basladım baslayalı kendımde degılım pek buyuk ıhtımalle hafta sonu catlatma iğnemı vurunucam ve pazartesi veya salı toplama işlemim olacak fazlasıya streslıyım hıc sormayın karnım muhteşem derecede ağrıyo ve acayip midem bulanıyo gecen denememde mide bulantım yoktu ama şimdi çok kötüyüm inşallah busefer olur yoksa varya 3.yü düşünemiyorum çok sıkıldım hiç sormayın offfffffffffff

merhaba arkadaşım. aynı steri yaşıyoruz benimde çatlama iğnem hfta sonu olacak ve pztesi falan toplanacak. heyecan ,stres , korku hepsi bi arada. benim karnımda nasıl şişti biliyormusun nefes alamıyorum , ayrıca ağrıda çok fazla. benim 2 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem. umarım bunda tutarda birdaha denemek zorunda kalmayız. toplama günü bakalım hangimizin önce olucak. bol şans cnm

ben bu sabah ezanında çok fena midem bulandı afedersiniz istifra bile ettim
midem çok fena bulanıo
benim gibi olupta hamile olan oldumu acaba
bide bukadar erken başlarmı mide bulantısı bugün bebeklerimle 4.gnümmm tutmuşsa...

çok heycanlıyımm.........

merhaba arkadaslar
buraya ilk defa yaziyorum,yazdiklariniz okuyorum
allahim herkezin istegini geri cevirmesin..
bugun benim transferimin 11.gunu,heyecandan oluyorum
yarin sabah kesin test yapicam

inşallah hamilesindir canım benim bugün 8. günüm göğüs acısı dışında pek bişi yok bende sizde mide bulantısı falan başlamış acaba bende mi bi sorun var

aminnn canım inşallah bir dahakı sefere gerek kalmaz benim 2. denemem valla hıc ıyı degılım aynen senın gıbıyım bende karnım muhteşem derecede şişti ve acayip midem bulanıyo mahfoldum yani senin anlıycagın yarın akşam buyuk ıhtımalle çatlatma iğnemi vurucagız.bugun gittim 16-17 tane yumurtam olmus buyukluklerıde 18 mm olmus puregonu kesti bugun sadece lucrın yap dedi sabah tekrar gıdıcem hakkımızda hayırlısı olsun canım inşalllahhh Rabbim emeklerimizi boşa cıkartmazda ilk sayfada lisetedekilerin hepsinin karsısında kocaman POZİTİF yazarrr

merhaba arkadaslar
buraya ilk defa yaziyorum,yazdiklariniz okuyorum
allahim herkezin istegini geri cevirmesin..
bugun benim transferimin 11.gunu,heyecandan oluyorum
yarin sabah kesin test yapicam

inşallahhh hayırlı haberlerınıde buraya yazarsın canım

hadı kızlar ya yokmu bu gun hamısımız? belırtılerınız ne alemde bende bu gun tık yok

kızlar yumurtalar 15-20 civarında , 18-19-21 mm olmuş ve yarın gece çatlatıyoruz. pztesi sabah da toplanacak. çok korkuyorum. Allah hepimizin yarımdıcısı olsun.
Sweet33 ptesi senden de haberler bekliyorum cnm...

mner cim sanırım aynı olucak senınle kesın degıl ama benımde yarın catlatılıcak ve pazartesi toplanıcak hayırlısı olsun bende cok korkuyorum gecen defa anestezıden uyanısım hıc ıyı olmamıstı bakalım bu sefer ne olacak bılmıyorum yarın kontorolum var kesın olursa catlatma ıgnem haber verırıım Rabbim yardımcımız olsun inşallah

bu arada hangı hastanede uygulanıyor işlemin

merhaba arkadaşlar,
yardımınızı rica ediyorum,kendim blog yapmak istiyom.......nerrden nasıl yapabilirim?

dr un kim canım irenbenin başarı oranları nasılmış biliyor musun

ordn cnm yaa biraz geç cvp oldu ama...dokturum aral özbal. irenbe nin bu konuda oldukça iyi olduğunu biliyorum. zaten kadın hastalıkları konusunda kurucuları bir numara. annemin kanser ameliyatını yapan ve onu hayata döndüren doktorlar.
doktoruna güven çok önemli. daha öncede söylemiştim ve ben doktoruma güveniyorum beni gerçekten rahatlatıyor iyi motive ediyor. tavsiye ederim.sen ne durumdasın. ben forumda yeniyimde herkesi pek iyi tanıyamıyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…