canım sağol.Bakalım artık doktorla bi görüşeceğim.Benim dondurma olmadı zaten 3 tane embiryo olmuştu onlarıda yerleştirmişlerdi.Ama kaliteleri düşüktü.Geriye embiryo artmadı.
Tekrar sıfırdan başlayacağız anlayacağın.
Bazen merak ediyorum ticari amaçlı düşnülür mü diye.2 veya 3 sefer para almak için.Olabilir mi sizce?paronayak oldum galiba
slm kızlar nasılsınız bayadır takip edemıyorum aslında tedavıye basladım baslayalı kendımde degılım pek buyuk ıhtımalle hafta sonu catlatma iğnemı vurunucam ve pazartesi veya salı toplama işlemim olacak fazlasıya streslıyım hıc sormayın karnım muhteşem derecede ağrıyo ve acayip midem bulanıyo gecen denememde mide bulantım yoktu ama şimdi çok kötüyüm inşallah busefer olur yoksa varya 3.yü düşünemiyorum çok sıkıldım hiç sormayın offfffffffffff
cok uzuldum ya okadara belirti ümit((((( allah sonumuzu hayırede
merhaba baharcım benımde bu gun 3. gunum(transfer gunu dahıl) armı sende belirti falan bişeyler ben sabah kahvaltı edemedim mide bulantısından ama pisikolojiktir diye düşünüyorum.
ben bu sabah ezanında çok fena midem bulandı afedersiniz istifra bile ettim
midem çok fena bulanıo
benim gibi olupta hamile olan oldumu acaba
bide bukadar erken başlarmı mide bulantısı bugün bebeklerimle 4.gnümmm tutmuşsa...
çok heycanlıyımm.........
merhaba arkadaşım. aynı steri yaşıyoruz benimde çatlama iğnem hfta sonu olacak ve pztesi falan toplanacak. heyecan ,stres , korku hepsi bi arada. benim karnımda nasıl şişti biliyormusun nefes alamıyorum , ayrıca ağrıda çok fazla. benim 2 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem. umarım bunda tutarda birdaha denemek zorunda kalmayız. toplama günü bakalım hangimizin önce olucak. bol şans cnm
merhaba arkadaslar
buraya ilk defa yaziyorum,yazdiklariniz okuyorum
allahim herkezin istegini geri cevirmesin..
bugun benim transferimin 11.gunu,heyecandan oluyorum
yarin sabah kesin test yapicam
bu arada hangı hastanede uygulanıyor işlemin
izmir irenbe tüp bebek merkezi cnm.
kadının halınden kadının anlaya bileceğini düşündüğüm için
dr un kim canım irenbenin başarı oranları nasılmış biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?