Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

merhaba arkadaşlar
okullar açıldığından beri pek uğrayamadım topiği coşturmuşsunuz
ben estrafem tabletlere başladım bugün 5. günüm sanırım haftaya transferim olacak
ilk hamişimiz MR-L arkadaşımızı tebrik ediyorum sağlıcakla bebeğini kucağına alır

Selam arkadaşlar...Beni de ekleyin...28 eylül'de transferim oldu...4 yumurta toplandı 2'si kaliteliymiş....Bunlardan 1'i döllendi..1. kalite dedi doktor ama tek embriyo transferinde şans düşer dedi...Bakalım...Bende de biraz mide bulantısı, kasıklarda ağrı ve baş dönmesi var....Ama tabi bunlar hamilelik belirtisi mi değil mi bilemiyorum....10 Ekim'de sonucu öğreneceğiz...

listemiz uğurlu gelsin sanada arkadaşım
4 embriyo transfer edilip tutmayanıda var ALLAHIM ol dedikten sonra olur canım
10 Ekimde bize hamiş olduğunu duyurursun umarım

benide listeye eklermisinnnn...pztesi yumurtalarım toplanıyor..herhalde ekim ortalarında size güzel haberlerimi veririm ....

ya dimi :) biz uslanmayız hala belirti diye kendimizi yiyoruz heeuehueheu valla ya anlatın aynı şeylerde olsa inanın okumak insanın hoşuna gidiyor :)))))))))))))

kızlar ben haziran denememizde hamiş kalmıştım
ilk değerim 74 çıktı sonra 111 sonra 148 oldu beni şapşala çevirmişti
bende hep adet belirtileri olmuştu
göğüslerim kocaman oldular(52 kiloyum)korkunç ağrıyordu.adet sancısı gibi ağrılar vardı
benim akıntım hiç yoktu bence en önemli belirti akıntı olmasıydı

evet kızlar bu aksam catlatma iğnemi vurdum veee pazartesi sabah yumurtalarım toplanıyor Rabbim emeklerimizi bosa cıkartmaz inşallahhhh asırı derecede streslıyım umarım herkes ıcın hersey yolunda gıder

evet kızlar bu aksam catlatma iğnemi vurdum veee pazartesi sabah yumurtalarım toplanıyor Rabbim emeklerimizi bosa cıkartmaz inşallahhhh asırı derecede streslıyım umarım herkes ıcın hersey yolunda gıder

canım umarım bol yumurtaların toplanır ve hepsi döllenir :))))))))) sana ve yumoşlarına iyi şanslar balım :)kaydirigubbakcemile3

hiç stres yapmamaya çalış pozitif düşün swett
sağlıklı çok sayıda yumurtan toplanır inşallah canım
yarın güzel haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan

herkeze iyi gunler
ben dun hayalime kavustum,allahim herkeze nasip etsin
2 tane emb.transferi olmustu,inslallah ikiside tutar..))

aynıları bendede var inş.....
darısı bizlere inş.........

test pozitif yuppyyyyyyyy

canımm gözünn aydınn... hayırlı uğurlu olsun.. innşşş ikisidee tutmuştur.. vee darısı başımızaa :))
kııslarr benimde salı toplama, cuma günü de transferim oldu.. 2emb. transfri oldu.. inşallah ikisidee tutarr :))14 ekim de testt yaptıracağım..
bir de sorum olcak.. bana transferden snra yine göbektden iğne verildi.. sizde kullanıyormusunuz ?? ayrıca asprin ve bi jel kullanıyorm..

herkeze iyi gunler
tebrik ederim canım sağlıklı 9 ay geçirirsin inşalalh
test sonucun kaç çıktı canım ikiz olur inşallah kaydirigubbakcemile

1/4 ovitrella vurulmuştum bende .bazılarına veriyorlar sanada gerek görülmüştür
inşallah ikizlerin sıkı sıkı tutunmuşlardır canımkaydirigubbakcemile5

herkeze iyi gunler

Tebrik ederim minenl, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Benim 10. gün bhcg sonucum 451, 12.gün ise 1202, ikiz olduğunu düşünüyorum inş
Senin test sonucun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…