Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

Teşekkür ederim rokokocm, allah isteyen tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin,
Her hamiş haberinde insan daha bir neşeleniyor, bol bol güzel haberler bekliyorum
Tedavi gören bütün arkadaşlara başarılar.

anammmmm hamişimiz var ne guzel haber. topikimizde dökülüyor hamişler maşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin canımm

test pozitif yuppyyyyyyyy

canım hayırlı ugurlu olsun inşallah bir ömür senınle beraber olurlar

Tebrik ederim minenl, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Benim 10. gün bhcg sonucum 451, 12.gün ise 1202, ikiz olduğunu düşünüyorum inş
Senin test sonucun nasıl?

Rabbim bebişlerinle beraber sağlıklı bir ömür gecırmeyı nasip etsin inşallah

canım umarım bol yumurtaların toplanır ve hepsi döllenir :))))))))) sana ve yumoşlarına iyi şanslar balım :)kaydirigubbakcemile3

patricia cım cok tesekkur edıyorum canım hepimize bol şanslar ınsallah

hiç stres yapmamaya çalış pozitif düşün swett
sağlıklı çok sayıda yumurtan toplanır inşallah canım
yarın güzel haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan

inşallah rokokocum cok tesekkur edıyorum canım ıyı dıleklerın ıcın inşallah cok agrılı uyanmam bakalım kısmet

Minent ve MRL...Çooook sevindim.....Allah uzun sağlıklı ömür versin size ve bebeklerinize.....Darısı da biz bekleyenlerin başına inşallah....

ufff canım sıkılıyor ya bu gunler hıc geçmiyor kızlar. nsıl dusunmemeyı basarıcaz bız he?

kızlar yarın yumurtalar toplanıyor bu gece nasıl geçer...çok heyecanlıyım

selamlar herkeze
guzel dileklerde bulunan herkeze tesk.ederim...inaniyorumki sizlerde enkisa zamanda kavusacaksiniz meleklerinize biraz sabir...

ben yurt disinda yasiyorum,burda kan testi yapmiyorlar,gerek duymuyorlar
yani kendin test yapiyorsun veya evdoktoruna gidip orada ayni idrar test yapiyorlar..onun icin sizin dediginiz hcg degerlerini anlamiyorum kusura bakmayin..)))

minenl ve mrl allah tamamına erdirsin inşallah.benimde test günüm yarın inşallah bende sizin gibi güzel haberler alırım.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah...

Allah tamamına erdirsin inş...darısı bizlerin başına

niye kimse belirtilerini anlatmıyor çok merak ediyoruzzzz...... (

slm arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandan beri internetten tüp bebekle ilgili haberleri takip ediyorum yaşanılan tecrubelerin anlatılması insana nasihat oluyor ona göre önlemini alabiliyorsun ama tabi herkesin yaşadığı farklı olabiliyorda, kimsenin kimseye uymayabilir de yaşadıkları her şey Allah tan sonuçta Rabbim bize neyi nasip etmişse onu yaşayacağız sonuçta ıNŞALLAH ALLAH HERŞ DıLEĞıMıZı GÖNLÜMÜZE GÖRE HAYIRLISIYLA NASıP EDER !!!!

Benim transferim 28 Eylül de gerçekleşti bu gün 8. günüm bi yerde transferin gerçekleştiği ilk gün tutunursa hamileliğin ilk günü olduğunu okumuştum doğrumu acaba bilen var mı

slm kızlar bugun yumoşlarımı bıraktım geldım cok kötu gectı yıne aynı gecenkı gıbı ınsallah sonucu güzel olur Rabbim hepimizin yardımıcısı olsun inşallah Rabbim ikiz ikiz verirde bir daha tedavıye gerek kalmaz Rabbim hepimize kolaylık versin inşallahhh

geçmiş olsun balım. hayırdır neden kotu gectıkı benımkı cookk rahat gecmıstı:Saruboceq:

geçmiş olsun cnmm inş.tutarda bunca emek boşa gitmez
kalçalarımda delinmedik yer kalmadı iğnemi yapan bayan zorlanıyor yer bulmakta
en çokta o yediğim iğnelere üzülürüm vallaa (

geçmiş olsun balım. hayırdır neden kotu gectıkı benımkı cookk rahat gecmıstı:Saruboceq:

canımcım gecenkıde oyleydı uyanısım cok kotu ve agrılı oluyo uzun sure kendıme gelemedım bugun 4 tane opu vardır en kötosu bendım gerı kalanları kalkıp gıttıler walla ama cok şükür gectiya oda yetti walla hiç sorma rahatladım bırazda olsa

hosgeldın aramıza arkadasım dualarına gonulden aminnnnnnnnnn diyorum umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerını alırız

hımmm anladım canım tabı bıraz ağrı eşiğinde düşükse cok sancın oluyordur. neyse zor olanı atlattın. kaç yumurta toplandıkı? kaçtanesı dollendır benı bılgılendır mutlaka merak ederım

geçmiş olsun cnmm inş.tutarda bunca emek boşa gitmez
kalçalarımda delinmedik yer kalmadı iğnemi yapan bayan zorlanıyor yer bulmakta
en çokta o yediğim iğnelere üzülürüm vallaa (

daha ne ığnesı oluyorsun balım sen transferın coktan yapılmadımı zaten. benmı yanlıs hatırlıyorum acabadelikafaduldendelikafadulden

kız tutması için iğne oulyorum sabah akşam senin doktorun vermedimi
bugün transferimin 7.günü çok heycanlıyım 5 gün kaldııı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…