Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

kız tutması için iğne oulyorum sabah akşam senin doktorun vermedimi
bugün transferimin 7.günü çok heycanlıyım 5 gün kaldııı :)))

he progestan iğnesiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))) aynıyız senınle nasıl belirtiler :)
benım dr progestanı tablet halınde verdı vagınadan atıyorum :) ilişki yasak progestanla idare ediyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm evt benimde progynex die iğne sabah akşam çok yağlı çok cnm yanıyor

gögüslerim çok şişti uclarıda büyüdü rengi koyu gibi
kasıklarımda batmalarda oluyor
arada karnım şişiyor

sende belirtiler nedir cnm....
bizde tedavi boyunca ilişki yasaktı......

yok anam bende hıc belirti:1shok::1shok::1shok::1shok:

kız cok gençmışsın bende 28 yasındayım (ama 21 gosterıyorum-tatlicadiarzu-) heuehe
benımde ılk tedavım canım rabbım yuzumuze guler ınsallah.

baharcım ya ben ne dusunuyorum bılıyormusun beştane gebelık testı alayım her sabah bırtanesını yapayım. belkı erkenden cıft cızgı cıkar he , 5 gun beklememış oluruz.

canım yarın arayacaklar bugun eşim ilaç yazdırmaya gıtmıstı doktor 30 tane demiş ama bilmiyorum tabı bakalım yarın bı arasınlar kacı dollenmıs ne olmus bende merak edıyorum senın gıbı CADIARZU

baharcım ya ben ne dusunuyorum bılıyormusun beştane gebelık testı alayım her sabah bırtanesını yapayım. belkı erkenden cıft cızgı cıkar he , 5 gun beklememış oluruz.

cnm ben bu sabah test yaptım gün ışığında ikinci çizgi belli oluyor ama görmek istediğimimi görüyorum acaba ayy zaman yaklaştıkça umudum azalıyor......
kardeşime bugün 2 tane test aldırcam yarın yine yapcam

canim catlatma ignenden sonra bir hafta gecti ise bu ikinci cizgiyi hayra yor derim ve tbr ederim tatlis

merhaba arkadaşlaar. benim bugün test günüm kanımı verdim heyecanla bekliyorum.rabbim hepimizinde emeklerini boşa çıkarmasın.isteyen herkesi anne baba yapsın inşallah.bu iş için uğraşanların yollarını açık etsin yardımını esirgemesin amiiinn

kızlarrr dün yumurtaları toplattım . 17 tane toplanmış 10 tanesi işleme alınmış ve bugün 8 tanesi döllenmiş.sizce nasıl? bu arada benim de çok zor geçti narkozdan çok zor ayıldım ve dün çok sancım oldu. bugün daha iyiyim. bide dün itibaeriyle iğne ve bi hap verdiler. size de vermişlermiydi...
tubiss cim hadi bakalım müjdeli haberleri bekliyoruz Allahın izniyle.

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum :))))))))

canım cok cok ıyı tabıkı 8 tane ne demek:) benım sadece birtane dollendi ve transfer edildi bende beklemedeyım. hakkımızda hayırlısı olsun canım. geri kalanları dondurtacaksın dımı. vok faydası olur.

canım cok sevındım ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gormen cok ıyıye ısret. bende sımdı eşime 5 ad. test aldırıcam :)) her sabah bitane yapıcam bakalım cıkacakmı bendede. ay heycanlandım sımdı:)

benden kocaman bir NEGATıF geldi.çok üzgünüm kendimi ağlamaktan geri alamıyorum.ben yumurta takibi bile yaptırdığımda ilk ölçtürdüğüm değer 30 çıkmıştı bunda hiçbişey çıkmadı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Patrica cım senden bunlar duymak inan motive edici. ama daha 2. günü . inşallah çok kayıp vermeyiz. yarın tekrar durumla ilgili bilgi vereceklermiş. eğer transferden sonra yaşayan yumoş olursa dondurmayı düşünüyoruz. bi daha aynı iğneler falan.....
bide sen yumurtalar toplandıktan sonra hemen iğneye başladın mı...kabadan...koruyucu bi iğneymiş galiba.
sevgilerrrrrr

cnm benim her duruma alıştırmak lazım insan kendini kaderde yokmuş bu seferde
inş.birdahaki sefereee

canım benımkı iğne değil direk vaginadan ilaç atıyorum içeri ama fark etmez hepsi aynı gorevı yapıyor:))) hadi bakalım haberlerini eksik etme bizden :)

kız 5 taneyi neyapcan Allah iyiliğini versin
test günümüze 3 gün kalmış test gününü saymasak kaydirigubbakcemile3
sendede varmı umudum azalıyor zaman yaklaştıkca......

canımmm nolur ağlama Rabbim demek böyle yazmış anlına. umudunu ve heyecanını sakın yitirme daha genciz bir dahakine inşallah Allah yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…