kız tutması için iğne oulyorum sabah akşam senin doktorun vermedimi
bugün transferimin 7.günü çok heycanlıyım 5 gün kaldııı :)))
cnm evt benimde progynex die iğne sabah akşam çok yağlı çok cnm yanıyor
gögüslerim çok şişti uclarıda büyüdü rengi koyu gibi
kasıklarımda batmalarda oluyor
arada karnım şişiyor
sende belirtiler nedir cnm....
bizde tedavi boyunca ilişki yasaktı......
hımmm anladım canım tabı bıraz ağrı eşiğinde düşükse cok sancın oluyordur. neyse zor olanı atlattın. kaç yumurta toplandıkı? kaçtanesı dollendır benı bılgılendır mutlaka merak ederım
baharcım ya ben ne dusunuyorum bılıyormusun beştane gebelık testı alayım her sabah bırtanesını yapayım. belkı erkenden cıft cızgı cıkar he , 5 gun beklememış oluruz.
cnm ben bu sabah test yaptım gün ışığında ikinci çizgi belli oluyor ama görmek istediğimimi görüyorum acaba ayy zaman yaklaştıkça umudum azalıyor......
kardeşime bugün 2 tane test aldırcam yarın yine yapcam
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum :))))))))merhaba arkadaşlaar. benim bugün test günüm kanımı verdim heyecanla bekliyorum.rabbim hepimizinde emeklerini boşa çıkarmasın.isteyen herkesi anne baba yapsın inşallah.bu iş için uğraşanların yollarını açık etsin yardımını esirgemesin amiiinn
canım cok cok ıyı tabıkı 8 tane ne demek:) benım sadece birtane dollendi ve transfer edildi bende beklemedeyım. hakkımızda hayırlısı olsun canım. geri kalanları dondurtacaksın dımı. vok faydası olur.kızlarrr dün yumurtaları toplattım . 17 tane toplanmış 10 tanesi işleme alınmış ve bugün 8 tanesi döllenmiş.sizce nasıl? bu arada benim de çok zor geçti narkozdan çok zor ayıldım ve dün çok sancım oldu. bugün daha iyiyim. bide dün itibaeriyle iğne ve bi hap verdiler. size de vermişlermiydi...
tubiss cim hadi bakalım müjdeli haberleri bekliyoruz Allahın izniyle.
cnm ben bu sabah test yaptım gün ışığında ikinci çizgi belli oluyor ama görmek istediğimimi görüyorum acaba ayy zaman yaklaştıkça umudum azalıyor......
kardeşime bugün 2 tane test aldırcam yarın yine yapcam
benden kocaman bir NEGATİF geldi.çok üzgünüm kendimi ağlamaktan geri alamıyorum.ben yumurta takibi bile yaptırdığımda ilk ölçtürdüğüm değer 30 çıkmıştı bunda hiçbişey çıkmadı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Patrica cım senden bunlar duymak inan motive edici. ama daha 2. günü . inşallah çok kayıp vermeyiz. yarın tekrar durumla ilgili bilgi vereceklermiş. eğer transferden sonra yaşayan yumoş olursa dondurmayı düşünüyoruz. bi daha aynı iğneler falan.....
bide sen yumurtalar toplandıktan sonra hemen iğneye başladın mı...kabadan...koruyucu bi iğneymiş galiba.
sevgilerrrrrr
canım cok sevındım ıkıncı cızgıyı sılıkte olsa gormen cok ıyıye ısret. bende sımdı eşime 5 ad. test aldırıcam :)) her sabah bitane yapıcam bakalım cıkacakmı bendede. ay heycanlandım sımdı:)
benden kocaman bir NEGATİF geldi.çok üzgünüm kendimi ağlamaktan geri alamıyorum.ben yumurta takibi bile yaptırdığımda ilk ölçtürdüğüm değer 30 çıkmıştı bunda hiçbişey çıkmadı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?