çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.ben bidahakini ocak gibi düşünüyorum tabii maddi imkanlar el verirse.şimdi daha iim çok şükür ama aklıma gelince yine boğazım düğümleniyo.artık bi kaç ay başka şeylerle uğraşıcam.allah hepimizin yardımcısı olsun
çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.ben bidahakini ocak gibi düşünüyorum tabii maddi imkanlar el verirse.şimdi daha iim çok şükür ama aklıma gelince yine boğazım düğümleniyo.artık bi kaç ay başka şeylerle uğraşıcam.allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar bu sabah 9. günüm ve idrar testı yaptım. hani bazılarında erken cıkıyor ya belki bendede cıkar diye. tabıkı kocaman bır negatıf cıktı nedense hıc sasırmadım4 tane daha var her sabah yapıcam. oofff oofffff dağlara vurayım kendimi...
Canım benim...Ben de 2 tane yaptım şu ana kadar...2 tane daha test var elimde...Ne hale gedik yaaa.....Hem hemen bozma öyle moralini...Ben çok okuyorum idrar testi negatif çıkıp da kanda yüzü gülenleri.....Birbirimize iyi haberler veririz inşallah cumartesi......
Senin ilk denemen mi ailhan..Raporlu musun? Memnun musun HAcettepeden...Ben de Ankaradayım..
senınle aynı gunduk değilmi :)))))) hakkatten ne hale soktu bu veletler bızı. gariban eşimde ben wc ye gıderken elımdekı testı okuyup ufledı sankı sonuc değişecek huheue umut işte napalım. bakalım yarın sabah cıkacakmı. ay sımdımı yapsam :)kaydirigubbakcemile2
Hacettepe hastanesindençok memnunum. Oldukça ilgili davranıyorlar. Raporla tedaviye devam ediyorum. Yarın sabah belil olcak ne kadarının transfer yapılacağı. Heyecanla bekliyorum. Yaş ileri olunca yumurta sayısıda az oluyor ister istemez. :ecrin_bebek:
kızlarrr yarın saat 10 da transferım var dualarınızı beklıyorum nooolurrr Rabbim bu defa kımsenın umutlarını bosa cıkartmasın Rabbim yardımcımız olsun ınsallahhhhhh
kızlarrr yarın saat 10 da transferım var dualarınızı beklıyorum nooolurrr Rabbim bu defa kımsenın umutlarını bosa cıkartmasın Rabbim yardımcımız olsun ınsallahhhhhh
İnşallah güzel haberler alırsın yarın...Bence yumurta sayın hiç de az değil....En azından kendimle karşılaştırınca...Hoş benim de yaş ilerledi epey..34 yaşındayım...SEnin yaşın kaç? Bi de ne kadara mal oldu teadvin? Ben Maya'da yaptırdım...
kızlarrr ptesi toplanan yumoşlar kaliyeli bi şekilde yaşamaya devam ediyolarmış. transfer ctesi yapılacakmış.hemşire durumları çok güzel dedi. çok heyecanladım inşallah Rabbim yüzümüze güler.
yaa ctesi oluşu çok geç değil mii
kızlarrr ptesi toplanan yumoşlar kaliyeli bi şekilde yaşamaya devam ediyolarmış. transfer ctesi yapılacakmış.hemşire durumları çok güzel dedi. çok heyecanladım inşallah Rabbim yüzümüze güler.
yaa ctesi oluşu çok geç değil mii
mner inşallah herşey yolunda gider 6.gün transfer oluyor demek ki bayağı sağlam geliyorlar inlşallah sana sıkıca tutunurlar da 9 ay sonra kavuşursun yavruna allah isteyen herkese versin
canım demekkı yumoşların cok kalıtelı cıktı.[/
inşallah arkadaşlar , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve bu seneyi hamiş olarak bitirelim canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?