canım benımkı iğne değil direk vaginadan ilaç atıyorum içeri ama fark etmez hepsi aynı gorevı yapıyor:))) hadi bakalım haberlerini eksik etme bizden :)
kız 5 taneyi neyapcan Allah iyiliğini versin
test günümüze 3 gün kalmış test gününü saymasak kaydirigubbakcemile3
sendede varmı umudum azalıyor zaman yaklaştıkca......
canım benim çok üzüldümbenden kocaman bir negatif geldi.çok üzgünüm kendimi ağlamaktan geri alamıyorum.ben yumurta takibi bile yaptırdığımda ilk ölçtürdüğüm değer 30 çıkmıştı bunda hiçbişey çıkmadı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Patricia gögüslerde değişiklik varmı şişlik falan .....
evet kızlarr bugun aradılar laboratuvardan 30 tane yumurta toplanmıs ,28 tane olgun yumurtaymıs bunun 12 tanesı 1.kalitede dollenımıs persembe gunu transferım var ınsallahhhhhh Rabbim kımsenın umudunu bos cıkartmaz ınsallah bugun ayrıca bı zıyarete gıttık herkes ıcın bol bol dua ettım ınsallah kabul olur
oh oh oh masallah canım epey olmuslar:)))))))))))))))))))) hadi hemen yapışsınlar analarına :))))kaydirigubbakcemile3
dediz24 gunaydin
bendede cok ama cok silik cikmisti 2 gun sonra denedim 2.cizgi hemen belli oldu
umudunu kaybetme bence,insallah vardir.
ayni gogus siskinligi ve ucunda acimalar vardi,elbisem bile acitiyordu diyebilirim
bana gore tuttu insallah..))))
slm. bende eylülde tedaviye başlayanlardanım beni de eklerseniz sevinirim. Hacettepe Hastanesinde tedaviye devam ediyorum. bende dün yumurta toplattım. Oldukça ağrısız geçti. 10 tane yumurta toplanmıştı. 9 u iyi çıkmış ama 4 ü döllenmiş yarın için kaçının bölüneceğini bekliyoruz. Kısmet olursa cumaya da transfer yapılır diye düşünüyorum. Ben ortalama kaç yumurta dölleniyor, bölünüyor onu çok merak ediyorum. Benimki çok mu az. Paylaşırsanız sevinirim.
canım ya bişey isticem senden. ben şimdi progestanı vaginadan atıyorum ya. bu gune kadar hep yumusaktı rahım. hani derler ya yahım yumusaksa hamılesindir, sertleşmeye başlayınca regl yaklasıyor demektir. sende bi baksana sertmi yumusakmı :):Saruboceq::Saruboceq:
Ben Ankara Hacettepe Hastanesinde yaptırıyorum
cnm benim her duruma alıştırmak lazım insan kendini kaderde yokmuş bu seferde
inş.birdahaki sefereee
canımmm nolur ağlama Rabbim demek böyle yazmış anlına. umudunu ve heyecanını sakın yitirme daha genciz bir dahakine inşallah Allah yardımcın olsun cnm
canım benim çok üzüldüm
bi dahakine inşallah bebişlerin sonsuza kadar seninle kalırlar
evet canım allah yuzumuzu guldurur ınsallahKızlar ya ben de test yaptım iki kez....Çok silik çıkıyo ama çoooook silik....Ümitlenmek de istemiyorum çok fazla ama elimde de değil....Göğüslerde de şişkinlik ve acı var ama diğer aşılamalarımdan evvel de olmuştu...Günler geçmek bimedi gitti......XBahar ile benim test günümüz aynı heralde... Cumartesi.. PAtricia senin de mi aynı?
hımmm ay cıldırıcam şu zaman cabuk ilerlese.valla cnm ilkler bende çok dikkat ediyordum hep yumuşaktı şimdi anlıyamıyorum yumuşakmı sertmi ama eskiye nazaran yani transferden önceki duruma bakılırsa daha yumuşak.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?