Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

canım benımkı iğne değil direk vaginadan ilaç atıyorum içeri ama fark etmez hepsi aynı gorevı yapıyor:))) hadi bakalım haberlerini eksik etme bizden :)

edermiyim hiç. sizinle paylaşmak beni çok mutlu ediyor. burada inanılmaz bir paylaşım ve dostluk ver.

kız 5 taneyi neyapcan Allah iyiliğini versin
test günümüze 3 gün kalmış test gününü saymasak kaydirigubbakcemile3
sendede varmı umudum azalıyor zaman yaklaştıkca......

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delü niye umudun azalıyor, hem butun belırtıler var sende nerdeyse. zaten testınde silikte olsa pozitif çıkmış bence hemen kana git ne beklıcen :)
kız benım umudumda belırtılerden dolayı azalıyor. biliyorum belırtısız hamış kalan cok ama ne bilim içimde kotu bır hıs var olmıcak gıbı hıssedıyorum. allah bilir tabı yınede. ama bence sen kalk cebınde para varsa uçççç kan testı yaptır. ne beklicen 3-4 gun daha boşuna :)kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ayyy valla annem beni oyarrr gitmeye kalksam
zaten transfer gününden beri annemdeyim
beklemem şart ne kalmışki c.tesiyee sabırrr Allah sabırrrrrr
ayrıca belirti olması şart değil inş.olucak burdan güzel haberleri vericez........

canım benim çok üzüldüm
bi dahakine inşallah bebişlerin sonsuza kadar seninle kalırlar

Patricia gögüslerde değişiklik varmı şişlik falan .....

canım ya bişey isticem senden. ben şimdi progestanı vaginadan atıyorum ya. bu gune kadar hep yumusaktı rahım. hani derler ya yahım yumusaksa hamılesindir, sertleşmeye başlayınca regl yaklasıyor demektir. sende bi baksana sertmi yumusakmı :):Saruboceq::Saruboceq:

evet kızlarr bugun aradılar laboratuvardan 30 tane yumurta toplanmıs ,28 tane olgun yumurtaymıs bunun 12 tanesı 1.kalitede dollenımıs persembe gunu transferım var ınsallahhhhhh Rabbim kımsenın umudunu bos cıkartmaz ınsallah bugun ayrıca bı zıyarete gıttık herkes ıcın bol bol dua ettım ınsallah kabul olur

oh oh oh masallah canım epey olmuslar:)))))))))))))))))))) hadi hemen yapışsınlar analarına :))))kaydirigubbakcemile3

oh oh oh masallah canım epey olmuslar:)))))))))))))))))))) hadi hemen yapışsınlar analarına :))))kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah bu sefer tutunurlarda bırakmazlar hepimizi:Saruboceq:

Kızlar ya ben de test yaptım iki kez....Çok silik çıkıyo ama çoooook silik....Ümitlenmek de istemiyorum çok fazla ama elimde de değil....Göğüslerde de şişkinlik ve acı var ama diğer aşılamalarımdan evvel de olmuştu...Günler geçmek bimedi gitti......XBahar ile benim test günümüz aynı heralde... Cumartesi.. PAtricia senin de mi aynı?

dediz24 gunaydin
bendede cok ama cok silik cikmisti 2 gun sonra denedim 2.cizgi hemen belli oldu
umudunu kaybetme bence,insallah vardir.
ayni gogus siskinligi ve ucunda acimalar vardi,elbisem bile acitiyordu diyebilirim
bana gore tuttu insallah..))))

slm. bende eylülde tedaviye başlayanlardanım beni de eklerseniz sevinirim. Hacettepe Hastanesinde tedaviye devam ediyorum. bende dün yumurta toplattım. Oldukça ağrısız geçti. 10 tane yumurta toplanmıştı. 9 u iyi çıkmış ama 4 ü döllenmiş yarın için kaçının bölüneceğini bekliyoruz. Kısmet olursa cumaya da transfer yapılır diye düşünüyorum. Ben ortalama kaç yumurta dölleniyor, bölünüyor onu çok merak ediyorum. Benimki çok mu az. Paylaşırsanız sevinirim.

İnşallah Minenl'cim inşallah....Hepimizin tutsun inşallah...

AlLİHAN'cım bence sayın gayet iyi...Benim 4 toplanmıştı..2'si kaliteliydi ama 1'i transfer edilebildi sadece....Zaten maximum 3 tane transfer edilecektir...

slm kızlar bugün toplamanın üçüncü günü (bu arada yumurta toplama günü 1.gün sayılıyor dimi?) ve 8 tane döllenen yumoşlar devam ediyormuş hemşire aynı şekilde gayet iyi gidiyorlar dedi. sanırım cumaya transfer olacak. ayyy çok heyeccanlıyım.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

bende istanbul hacetepede yaptırdım beşiktaşta sanırım aynı hastanede benim doktorum mehmet ali akman.....
inş.hayırlısı olur hepimizin kucağı dolar.....

valla cnm ilkler bende çok dikkat ediyordum hep yumuşaktı şimdi anlıyamıyorum yumuşakmı sertmi ama eskiye nazaran yani transferden önceki duruma bakılırsa daha yumuşak.......

cnm benim her duruma alıştırmak lazım insan kendini kaderde yokmuş bu seferde
inş.birdahaki sefereee

canımmm nolur ağlama Rabbim demek böyle yazmış anlına. umudunu ve heyecanını sakın yitirme daha genciz bir dahakine inşallah Allah yardımcın olsun cnm

canım benim çok üzüldüm
bi dahakine inşallah bebişlerin sonsuza kadar seninle kalırlar

çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.ben bidahakini ocak gibi düşünüyorum tabii maddi imkanlar el verirse.şimdi daha iim çok şükür ama aklıma gelince yine boğazım düğümleniyo.artık bi kaç ay başka şeylerle uğraşıcam.allah hepimizin yardımcısı olsun

evet canım allah yuzumuzu guldurur ınsallah

valla cnm ilkler bende çok dikkat ediyordum hep yumuşaktı şimdi anlıyamıyorum yumuşakmı sertmi ama eskiye nazaran yani transferden önceki duruma bakılırsa daha yumuşak.......
hımmm ay cıldırıcam şu zaman cabuk ilerlese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…