Benim yaşımda 36 azdeğil yani rapor olmazsına rağmen 2.000 hastaneye yatırdım. 1.000 kadarda ilaç farkları faaln yani 3.000 tl ye mal oldu .Seninki ne aşamada şu an
Başarılı geçer umarım canım...Dinlenmekten başka yapacak bişi yok..Ben ilk gün yemek tuvalet dışında hep yattım...dr rapor da verdi...Pek iş yapmadım evde 1 hafta...Bi de sulu yiyecekler ye...Kabız olmamak gerekiyor...Umarım tutar da hepimiz kavuşuruz bebeklerimize....slm. benimde salı günü toplanan yumurtalarla yarın transfer yapılacak. Benim içinde dua edin. Çok heyecanlıyım. Dört tane embriyo oluşmuş. bakalım kaç tanesi transfer olacak. Heyecanla bekliyorum. Transferden sonra özel bir şey yapmak gerekiyormu yatmak dışında önerisi olan varmı deneyimli arkadaşlardan
arkadaşlar dün akşam test yaptım akşam saat 10 da erken çıkan testlerden aldırmıştım kardeşime yaptım koydum camın köşesine çıkmaz die aradan 10 dk geçmedi gittim bakmaya bide ne görim ikinci cizgi belli oluyor soluk ama ben bir heycan ağlıycam nerdeyse ama hala inanamıyorum kan testinde görünce inanırım ancak........
kızlarrr yarın 5.gün ve transferim yapılıyor , nolur dua edin çok heyecanlıyım....
ayyy kızlar yaa cok tesekkur ederım hepinize inşallah ıstemızdekı herkes en guzel haberlerı verır.transferım ıyıyı ama sonrasında çok kötuydüm ıdrara cok sıkışık oldugum ıcın sonrasında ıdrara cıkamadım suan yatıorum ınsallah bebişlerimiz bizimle beraber kalırlar
Transferin hayirli olsun cnm benim ... a.s.
Insallah o minicik bebisler annelerine SIMSIKI tutunacaklarr ve listemize bir hamis daha eklenecek ..
Kendini yorma , bol bol dinlenn ..
Dualarim seninlee ... :Saruboceq:
kızlarrr yarın 5.gün ve transferim yapılıyor , nolur dua edin çok heyecanlıyım....
arkadaşlar sonuç pozitifffffffffffffffff............................
Rabbim'e şükürler olsun yavrumu bana nasip ettii
annesine sıkı sıkı tutunduu........
inş.Rabbim herkesin kucağını doldururda boş bırakmaz.......
tebrikler canımopuyorumnanaktanarkadaşlar sonuç pozitifffffffffffffffff............................
arkadaşlar sonuç pozitifffffffffffffffff............................
Arkadaşlar az önce sonucumu aldım...
Pozitiffffff...
50 küsür çıkmış değerim...Pzt tekrar kan vericem....
Umarım değerim yükselir ve gene umarım burada bekleyen herkes aynı şekilde güzel haberlerini verir bize.......
Pozitiffffff...
Umarım değerim yükselir ve gene umarım burada bekleyen herkes aynı şekilde güzel haberlerini verir bize.......
Allahım yaa ne guzel haberler duyuyorum ben boyle ınanın bana cok sevındım Rabbim hayırlı bı sekılde dunyaya getırmenı nasıp etsın kırk bır kere maşallahhh sizlere :lepi:alkisalkisalkisdelikafaduldenhihoyyyt
Pozitiffffff...
çokkk teşekür ederim arkadaşlar değerim 165 çıktı acaba ikiz olabilirmi yaaaaa........
15 gün sonra kontrole gidicem kısmetse......
Rabbim herkese tadırsın bu duyguyu.........
tebrikler canımArkadaşlar az önce sonucumu aldım...
Pozitiffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?