Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

çokkk teşekür ederim arkadaşlar değerim 165 çıktı acaba ikiz olabilirmi yaaaaa........
15 gün sonra kontrole gidicem kısmetse......
Rabbim herkese tadırsın bu duyguyu.........
ayyyy ne güzel
ikizde olabilir tekde olabilir
ama değerinin yüksek olması çok güzel
sağlıklı güzel günler geçirmeni diliyorumzemuszemus

kızlar aramızda dondurulmuşlarını deneyenler varmı
benim transferim haftaya kaldı daha fazla ertelenmesin
bebişlerime kavuşmak için yanıyorum

ne güzel haberler böyle dediz24 ve xbaharr cım tebrik ediyorum...çoook mutlu oldum ve iyi moral oldu.
kızlar benden haberler....
bugün 5.gün transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edilmiş ve 1. kalite dr 3 tane için korktuk dedi. 6 tanede dondurulmuş ..) doktor çok iyi dedi hatta embriyolok yanıma gelip öptü beni çok umutluyuz cnm dedi....çok heyecanlandım kızlar...Allahun bizim de yüzümüze gülerde annelik duygusunu bize yaşatır inşallh
sevgiler

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler....Pazartesi değerlerimde bi problem çıkmazsa daha da rahatliycam.....ınanın hepiniz için dua ediyorum...Hepinizin tez zamanda yüzü gülsün de burdan güzel haberlerinizi alalım inşallah....

Canım bu heyecanlı bekleyişin sonunda bebişlerinin tutunduğu haberini sabırsızlıkla bekliyorum....

Dediz ve xbahar tebrikler ! Böyle güzel haberler alınca, bizler, yani deneyip te tumayanlan çok sevinirler. Çünkü bizim olmazsa bile böyle bir yöntemle tutanları var, hala bir ümidimiz var... Devamını dilerim ve tedavi gören bütün arkadaşlara bol para ve sabır dilerim !

kızlar kımse yok bugun nerde bu mllet ben hala yatıyorum annem kaldır ıyor walla 4.gunum ben hala banyo falan yapmadım bıraz daha beklıycem bakalım bıdee sureklı yıyorum ınsallah bebişleer vardırda fayda goruyorlardır hamilşlerimiz napıyo merak edıyorum bıdee benım gıbı trasnferı olanlar napıyo

slm sweet cim. bende yatıyorum dün transferim yapılmıştı yaaa...ptesi yadr yatıcam ama salı artk yatmıcam kızımmm bağarsaklarım resmen durdu. zaten dr 2 ve 3. günden sonra yatmanın bi faydası yok sadece hareketlerini kıs dedi. banyo salı yapıcamm bende . tek korkum kabızlık ..ilaç içiyorum o yüzden ( cnm bu arada artk yavaş yavs kalk ve hafif yürüyüşler yap bence.... sevgilerrr

mner cim sürekli yatmıyorum 2 gundur yemegımı gidip masada yiyorum hazımsızlık bendede var annem hoşaf yaptı onu ıcıyorum sık sık ama az yıyorum canım benım doktorum ılk 4 gun bızım ıcın önemlı dedı walla ben oyle hemen kalkıp dısarıya falan cıkmayı dusunmuyorum acıkcacı banyo ıcınde bıraz daha beklıyeyım bakalım zaten cok zor gectı tedavım hıc rıske atasım yok öncekınde doktorum normal hayatına döne demıstı bende oyle yapmıstım ne bıleyım içim rahat olsun ara ara kalkıp yuruyorum zaten bakalım hayrlısı

merhaba.ben dün transfer oldum arkadaşlar.doktorum normal hayatına dön dedi.bende uzanıyorum ama duş aldım .çok korkuyorum bişey olurmu diye.ikinci denemem benim.hatta bu sefer trasnfer sonrası hastanede bile yatırmadılar.siz yattınızmı?doktoronuz kim?

çok haklısın cnm yaa ben tabi aacemiyim biraz . inşallah Rabbim bizimde yüzümüze güler. benim test günüm 20 ekim senin ne zmn şekerr

ayy canım yaa aynı benımde 20 ekım inşallah tecrubelı olmassın canım bebişlerin tutunur sana bi dahakıne gerek kalmaz ınsallah ama sen yınede dıkkat et gercı hersey kader kısmet olacagı varsa olur ama ıste ben budefa biraz daha pimpirikli davranıyorum hayırlııs bakalım

canım herkesın tedavı seklı baskadı sen bızım soyldıklerımıze takılma benım doktorum 2 gun banyo yapma dedı hemşirede bizim için 4 gün önemli dedi sonra yemegını yap bulasıgını yıka dedı ama ben yınede sadece yemek yemek ıcın kalkıyorum ev ıcınde bıraz dolaısıyorum benım 2.denemem bıraz endişeliyim eger kısmetınde varsa olacaktır ssen sıkma canını

kızlarrr yok mu kimse , hadi biraz güzel haberler verinde biraz moral toplayalımmm

selam kızlar bu gun test gunum. yanı transferden sonra 15. gunum. dr bu tarıhte istemişti testi. gittim kan verdım biraz once . bir saat sonra alıcam sonucu. hiç heycanyok biliyormusunuz. yaptığım ve negetif cıkan idrar testleri beni bu sonuca alıştırdı desem yeridir. bakalım bide ne belirti ne bişey hiç bişey yok. adette olmadım. acaba adet ne zaman olmamız gerekiyor bi fikri olan varmıdır?

slm bende cuma günü transfer oldum. 20 sinde belli olacak benimkide. Sürekli yatıyorum, ama yemeğimi ayakta yiyorum, tuvalete kalkıyorum, arasıra geziyorum. bugün banyoda yaptım.Hepimiz için hayırlı olsun.

Kızlar sonuç olumsuz olursa adet ne zaman görülüyor bilen varmı normal adet günündemi yoksa gecikiyormu

ayy cnm hadi inşallah gzl haber verirsin bize nolur umutsuzluğa kapılma herşey Allah tan...bak beni de heyecan sardı...

slm bende cuma günü transfer oldum. 20 sinde belli olacak benimkide. Sürekli yatıyorum, ama yemeğimi ayakta yiyorum, tuvalete kalkıyorum, arasıra geziyorum. bugün banyoda yaptım.Hepimiz için hayırlı olsun.

aaa o zmn 20 ekim de 3 kişiyiz sonuç alacak.. sen , ben ve sweet33... hadi hayırlısı bakalım

ayy cnm hadi inşallah gzl haber verirsin bize nolur umutsuzluğa kapılma herşey Allah tan...bak beni de heyecan sardı...

valla hemde ne heycan sorma. yaaaa kızlar bilen yokmu negatıf olduysa nezaman adet olunur?. normalde catlama iğnesi vurulunca en fazla 16-17. gun adet olunuyor ama bu tup bebek tedavısınde farklımı oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…