Slm ben soncumu aldım bu gün 15. Günü hamileyiiiiiiiiiiiiiiiim şükürler olsun
rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inşallah
darısı başınıza arkadaşlar
rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inşallah
X bahar, dedİz tebrİk ederİm kanda hamİle olduĞunuz ÖĞrendİkten sonra doktorunuz nekadar zaman sonra ÇaĞırdı.
Bu arada İlaÇ kullanımına devam etmenİz yada bırakmanız yÖnÜnde bİr Şey dedİ mİ
ailhancım aynen senın gıbı benımde belırtılerım tatlı hıcbrsekılde ıstemıyoru canım goguslerım zaten sert ve şiş onun harıcınde kasıklarımda cok agrı var bakalım ayın 20 sınde gorecegız benımde bgun 7.gunum transferımde hayırlısı olsun bakalım
merhaba canım nasılsınrokokocum lıstemızı duzenle ıstersen yenı hamıslerımızı ekle kı bızde lısteye bakıp mutlu olalım
bugün benimde 5.günüm.hiç belirtim yok.sadece göğüslerim hafif şiş.aradada kasıklarımda ağrı oluyor.birde gece yatınca sık idrara gidiyorum.çok heyecanlıyım kalbim sıkışıyor ayın 22 inde belli olucak.
merhaba :)
benim de 12 Ekim'de yapıldı transferim. Ama 5. gün transferi olduğu için 10 gün sonrasına istediler testi. yani 20 Ekim test günüm. Sanırım bir kaç arkadaşın da öyle :)
pozitif sonuçları tebrik ederim :) inşallah ekim sonuçları bol pozitifli olur..
bugün benimde 5.günüm.hiç belirtim yok.sadece göğüslerim hafif şiş.aradada kasıklarımda ağrı oluyor.birde gece yatınca sık idrara gidiyorum.çok heyecanlıyım kalbim sıkışıyor ayın 22 inde belli olucak.
ayyyyy ne güzel çok az kalmış canım inşallah bu kez olacakiyyi rokokucum nolsun ıyı gıdıyo sımdılık bakalım salı gunu kısmetse ogrenıcegız vakıt gecmıyor ama yaa hıc sorma ama olumlu habelerı aldıkca umudum cok cok yukselıyo tabı lıstemızde cok sukur 5 tane hamısımız var hayırlısı bakalım ınsallah bızım ısımlerımızın karsısında da hamıs resmı olur dimi
merhaba :)
benim de 12 Ekim'de yapıldı transferim. Ama 5. gün transferi olduğu için 10 gün sonrasına istediler testi. yani 20 Ekim test günüm. Sanırım bir kaç arkadaşın da öyle :)
pozitif sonuçları tebrik ederim :) inşallah ekim sonuçları bol pozitifli olur..
Veeee bi güzel haber de benden... Hiçbir belirti olmadığından pek umutlu değildim amaa 12.gunde Sonuç Pozitif.. Hamileyim..:dance:
Hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi sağlıklı, sıhatli kucagımıza alırız inşallah..
asprin, folik asit, iğne. fitil... hepsine devam.. 15 gün sonra ilk kontrole gitcem..
Ekim ayının uğuruyla herkesden iyi haberleri alacağz inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?