Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

tşkler.ama çok tedirginim.umarım bu sfer tutar.siz böyle anlattıkça ben dikkat etmiyomuşum gibi geldi.benim doktorum normal hayatına dön, spor yapma koşarak merdiven çıkma sadece dedi.çok heyecanlıyım.inaşşalh hepimizin dilekleri kabul olur.

patrıcıa canım olumsuz dusunme ınsallah hayırlı haberler gelıceksın bıze ben gecenkınde sonucu aldım arkasından adet oldum zaten ama kısıye gore degıdıyormus sanırım sen onu dusunme bakalım ınsallah gelıck bebişlerimiz

arkadaşlar cuma yurmurtalarım tplandı,bugünde transfer yağıldı.2 tane 6, 1 tane de 5 hücreli embriyo transfer edildi.sizce embriyolar kalitelimi.bu konuda biraz endişeliyim.

arkadaşlar cuma yurmurtalarım tplandı,bugünde transfer yağıldı.2 tane 6, 1 tane de 5 hücreli embriyo transfer edildi.sizce embriyolar kalitelimi.bu konuda biraz endişeliyim.

slm bende cuma günü transfer yaptırmıştım. biri 6 biri 5 diğeri dört. ikinci kalite embriyolar. İnternetten biraz araştırdım. Bir sürü hamile kalan varmış bende biraz(biraz değil oldukça fazla) endişelenmiştim. Hiç olmaz diye düşünüyordum ama araştırınca biraz rahatladım. Kaçıncı günde transfer yapıldı 6 birinci kalite olabiilyor diye okudum.

sweet 33 canım sen eylul ayında yaptırmıstın sanırım ılk denemeyı inşallah bu sefer bebışlerını kucagına alırsın

yok beryucum ılk denememı 2 sene once yaptırmıstım ben bu ikinci denememe eylulde basladım ekımde bıttı ve sonuc alıcam ınsallah

canım benim 4. günü taransfer yapıldı.yani cuma toplama pazarteside transfer.endişelenmek istemiyorum ama elimde değil işte

canım benim 4. günü taransfer yapıldı.yani cuma toplama pazarteside transfer.endişelenmek istemiyorum ama elimde değil işte

canım bence kalıtelerıne takılma derım ben benım gecen denememde hepsı süper kalıteydı ama olmadı busefer super kalıte degılmıs ama ıyı kalıte dedı doktorum umudunu kesme yeter bıde boyle seylere kafanı takma bebıslerın senınle onlarla konus ıcınde olduklarını bıldıgını goster umut bızım en buyuk kapımız napalım kısmetımızde ne varsa onu gorecegız olumsuz olsa bıle hayırlısı buymus dıyecegız sen kendını mutlu hıssetkı onlarda mutlu olsunlar taammııı

Canım saol bana moral oluyosunuz,Herşeyin hayırlısı..Napıyım annelik işte evlatlarım için kaygılanıyorum:))Söylemesi bile ne güzelmş..:)Ama söz verdim kendime artık stres yoooook...

Canım saol bana moral oluyosunuz,Herşeyin hayırlısı..Napıyım annelik işte evlatlarım için kaygılanıyorum:))Söylemesi bile ne güzelmş..:)Ama söz verdim kendime artık stres yoooook...

hıhh soyle süpersın walla annelık ıste ne yaparsın hihoyyyt

slm kızlar bencede kalitelerine takılmayın nasipde varsa olur inşallah hepinizinkide olur banada 4 tana 6 hücreli emriyo transfer ettiler ve şuanda ikiz bebeklere hamileyim Allahıma şükürler olsunki

X bahar, dedız tebrık ederım kanda hamıle olduĞunuz ÖĞrendıkten sonra doktorunuz nekadar zaman sonra ÇaĞırdı.

Bu arada ılaÇ kullanımına devam etmenız yada bırakmanız yÖnÜnde bır Şey dedı mı

hamiş adayları merhabalar
nasılız kızlar bende heyecan dorukta cumaya büyük ihtimale transferim olacak
dondurulmuş deneyenler varmı aramızda

Slm ben soncumu aldım bu gün 15. Günü hamileyiiiiiiiiiiiiiiiim şükürler olsun
rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inşallah
darısı başınıza arkadaşlar

canım hayırlı ugurlu olsun saglıcakla dogurmayı nasıp etsın Rabbım ınsallah :lepi:alkisalkisalkissırnaşık şeyhihoyyyt

patrıcıa canım nerelerdesın merak edıyorum senı tahlıl sonucunu ogrenecektın en son umarım hersey yolundadır ve sen mutluluktan bıze yazamıyorsundur

Selam...Ben 10'unda yaptırdım lk kan testimi...sonra 12'sinde tekrar gel kana bakalım dedi...ıki katına katlanması gerekiyordu ki katlanmış neyseki...Şimdi son kez 16'sında (cuma) tekrar kana bakılacak...Bekliyorum...ılaçlarıma aynen devam ediyorum...Vitamin, çocuk aspirini ve progestan (kapsül)

:)))) Tebikler Meridyencim...Darısı bekleyenlerin baınaaa...

canımm süpper haberr.. hayırlı uğurlu olsun.. inş hayırlısıyla bebeğini/bebeklerini kucağna alırsın.. :))) vee darısıı hepimizin başına..
yarın benim 12.günüm ve sabah erkendn kan vermeye gidicm. inş güzel heberleri alırım :))
yalnız iğneden göbegim süzgeç gibi ve mosmor oldu.. sizdede varmı morluk ?? (

İnşallah güzel haberlerini alırız yarın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…