canım herkesın tedavı seklı baskadı sen bızım soyldıklerımıze takılma benım doktorum 2 gun banyo yapma dedı hemşirede bizim için 4 gün önemli dedi sonra yemegını yap bulasıgını yıka dedı ama ben yınede sadece yemek yemek ıcın kalkıyorum ev ıcınde bıraz dolaısıyorum benım 2.denemem bıraz endişeliyim eger kısmetınde varsa olacaktır ssen sıkma canını
arkadaşlar cuma yurmurtalarım tplandı,bugünde transfer yağıldı.2 tane 6, 1 tane de 5 hücreli embriyo transfer edildi.sizce embriyolar kalitelimi.bu konuda biraz endişeliyim.
canım benim 4. günü taransfer yapıldı.yani cuma toplama pazarteside transfer.endişelenmek istemiyorum ama elimde değil işte
Canım saol bana moral oluyosunuz,Herşeyin hayırlısı..Napıyım annelik işte evlatlarım için kaygılanıyorum:))Söylemesi bile ne güzelmş..:)Ama söz verdim kendime artık stres yoooook...
Slm ben soncumu aldım bu gün 15. Günü hamileyiiiiiiiiiiiiiiiim şükürler olsun
rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inşallah
darısı başınıza arkadaşlar
X bahar, dedız tebrık ederım kanda hamıle olduĞunuz ÖĞrendıkten sonra doktorunuz nekadar zaman sonra ÇaĞırdı.
Bu arada ılaÇ kullanımına devam etmenız yada bırakmanız yÖnÜnde bır Şey dedı mı
rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inşallah darısı başınıza arkadaşlar
rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarımız olur inşallah
darısı başınıza arkadaşlar
canımm süpper haberr.. hayırlı uğurlu olsun.. inş hayırlısıyla bebeğini/bebeklerini kucağna alırsın.. :))) vee darısıı hepimizin başına..
yarın benim 12.günüm ve sabah erkendn kan vermeye gidicm. inş güzel heberleri alırım :))
yalnız iğneden göbegim süzgeç gibi ve mosmor oldu.. sizdede varmı morluk ??(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?