Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

ayyy cok sevındım hayatmelekcım yaaa valla boyle haberlerı aldıkca umudumuz daha cok artyor tebrık edıyorum sağlıcskls dogurursun ınsallahhhhh alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:sırnaşık şeyhihoyyyt

eylulcum tedavın hayırlı ugurlu olsun ınsallah sendende hayırlı haberlerı alırız ben 150 unıteyle basladım 8 gun surdu son 3 gunun 2 gunu 100 unıte vurundum son gun vurunmadım sadece lucrın vurundum tekrar baskıladılar ertesı gun zaten catlatma ıgnemı vurundum canım uzun protokoldu ama benım ınsallah cok kolay gecer tedavın ve sonucun hayırlı olur

senin yaşın genç demek ki ben 35 yaşındayım doz iki katı o yüzden
baskılamak için cetrotide kullnıcab ben
evet ya uzun ya da kısa olsun farketmez yeter ki sonuçlarımız güzel olsun
inşallah hepimizin hayırlı olur
önce sizlerin haberlerine sevineceğiz inşallah

evet eylulcum yas 24 benım ama gecen tedavımde 275 le baslatmıslardı doktora gore degısıyor tedavıler sanırım hakkımızda hayırlısı olsun canım ınsaşşallh en guzel sonuclarla devam eder

Tebrik ederim canım.Senin değerin kaç çıktı?

slm cnm evet 20 ekim sonuç verecekler listesimiz bayaa kabardı. benimde 5.gün transferi. inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre verir , ptesi gzl haberler veririz burada...

1.mner
2.sweet33
3.ailhan76
4.babyprin

Kızlaar.. Ekim ayı hamişleri gittikçe çoğalıyor ..Ayın 20'sinde hepinizden güzel haberler bekliyoruz..

ayyyyyyyyyyyyy bi güzel haber daha:CüvCüv:
tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah

kızlar bende tüp bebek tedavisi yaptırdım.3tane embriyo koydular bakalım hayırlısı, pazartesiyi bekliyorum sonuç için inşallah hayırlısı olurr.allah herkese nasip etsin inşallah.aminnnnnn

kızlar bende tüp bebek tedavisi yaptırdım.3tane embriyo koydular bakalım hayırlısı, pazartesiyi bekliyorum sonuç için inşallah hayırlısı olurr.allah herkese nasip etsin inşallah.aminnnnnn

bebişlerin inşallah sıkı sıkı tutunur sana , cnm izmirde nerede yaptırdın? ben irenbe de ve salı sonuç alıyorum bende

tedavim bildiğin üzere zordu ama sonuç güzel olacak inşallah. 17 yumurta toplandı ve aynı gün 8 i döllendi ve bana 5. günü transfer yapıldı 2 tane 1. kalite kalan 6 tanede donduruldu.inşallah hepimizin yüzünü güldürür Rabbim.
sevgiler

canım hayırlı olsun bebıslerın ıns hayırlı haberlerını duyarız pzt gunu

Tebrikler. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. İnşallak ekim ayı hepimiz için şanslı olur

Bazıları iğne, fitil, aspirin gibi şeyler kullandıığnı belirtiyor. Ben sadece jel, folik asit ve vitamin kullanıyorum. Başka şeylerde mi kullanılıyor .

ailhancım ben iğne,jel,fiil ve hap kullanıyorum gecenkınde sadece hap kullanmıştım ama sımdı bunları kullanıyorum doktora gore degışıyo sanırım

patrica dan haber varmı çok merak ettim ya......

aynen canım bende cok merak edıyorum sanırım olumsuz sounucu ve kendını dınlıyor ınsallah yanılıyorumdur ve mutluluktan bıze yazamıyordur

mner, sweet saolun kızlar inşallah hepsi pozitif olur .. yalniz benim 22 ekimmis ben sizden 2 gün sonra vericem haberi.. hayatmelek seni de tebrik ederim canım inşallah sonuna kadar hiç sorunsuz yaşarsın bu güzel olayı.. eylül senin de hayırlı uğurlu sağlıklı olsun cnm tedavin ..

ailhan cnm ben de sadece jel kullanıyorum.. doktorum baska bisey demedi. aslında daha önceki tedavilerimde coraspin, elevit de kullanıyodum hatta evde de var kullansam mı diye düşünüyorum ara ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…