Veeee bi güzel haber de benden... Hiçbir belirti olmadığından pek umutlu değildim amaa 12.gunde Sonuç Pozitif.. Hamileyim..:dance:
Hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi sağlıklı, sıhatli kucagımıza alırız inşallah..
asprin, folik asit, iğne. fitil... hepsine devam.. 15 gün sonra ilk kontrole gitcem..
Ekim ayının uğuruyla herkesden iyi haberleri alacağz inşallah :)))
kızlar merhaba sweet33 ,BabyPrin ,mner , ailhan76 hepiniz inşallah pozitif sonuçlar alıp sağlıklıca alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza inşallah
ekim ayı da hamilelerlr dolar inşallah
rokokocum senin de az kalmış inşallah seninde sonucun pozitif olur
kızlar ben de dün başladım iğnelere kısa protokol benimki puregonla başladım günde 300 ünite haftaya cumada benim yumoşlar toplanır sanırım
sizler günde kaç üniteyle başladınız kaçıncı gün yumurtalarınız toplandı
eylulcum tedavın hayırlı ugurlu olsun ınsallah sendende hayırlı haberlerı alırız ben 150 unıteyle basladım 8 gun surdu son 3 gunun 2 gunu 100 unıte vurundum son gun vurunmadım sadece lucrın vurundum tekrar baskıladılar ertesı gun zaten catlatma ıgnemı vurundum canım uzun protokoldu ama benım ınsallah cok kolay gecer tedavın ve sonucun hayırlı olur
Veeee bi güzel haber de benden... Hiçbir belirti olmadığından pek umutlu değildim amaa 12.gunde Sonuç Pozitif.. Hamileyim..
Hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi sağlıklı, sıhatli kucagımıza alırız inşallah..
asprin, folik asit, iğne. fitil... hepsine devam.. 15 gün sonra ilk kontrole gitcem..
slm cnm evet 20 ekim sonuç verecekler listesimiz bayaa kabardı. benimde 5.gün transferi. inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre verir , ptesi gzl haberler veririz burada...
1.mner
2.sweet33
3.ailhan76
4.babyprin
ayyyyyyyyyyyyy bi güzel haber daha:CüvCüv:Veeee bi güzel haber de benden... Hiçbir belirti olmadığından pek umutlu değildim amaa 12.gunde Sonuç Pozitif.. Hamileyim..:dance:
kızlar bende tüp bebek tedavisi yaptırdım.3tane embriyo koydular bakalım hayırlısı, pazartesiyi bekliyorum sonuç için inşallah hayırlısı olurr.allah herkese nasip etsin inşallah.aminnnnnn
güzel temennin için çok teşekkür ederim.sanada tutunsunlar inşallah bebişlerinege tüpte canım inşallah sevindirici sonuçlar alalım.senin nasıl gitti tedavin.
kızlar bende tüp bebek tedavisi yaptırdım.3tane embriyo koydular bakalım hayırlısı, pazartesiyi bekliyorum sonuç için inşallah hayırlısı olurr.allah herkese nasip etsin inşallah.aminnnnnn
Veeee bi güzel haber de benden... Hiçbir belirti olmadığından pek umutlu değildim amaa 12.gunde Sonuç Pozitif.. Hamileyim..:dance:
patrica dan haber varmı çok merak ettim ya......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?