Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

kızlar sizlerde eminim benim gibi hissediyorsunuzdur.ama ben ağzım kalbimde yaşıyorum rezmen.benim ikinci ama bu sefer çok heyecanlıyım.dayanamıyorum resmen.belki haftaya hayatımız değişicek.benimde ayın 22 sinde belli olucak.

doktoruma sormayı unuttum folbiol yani folik asiti kullanmaya devam etsemmi.......

xbaharr folik asiti bildiğim kadarıyle ilk 3 ay kullanıyorsun sakın kesme yani sonrasında da doktoruna sorarsın
tekrardan tebrik ediyorum seni

Son düzenleme:
bugün 8. günüm. Pazar günü bende test yapmayı düşünüyorum. Yani 10. günümde. Ama adet olacam diyede çok korkuyorum.Göğüslerimde oldukça şişkinlik var. Bugün çok güzel bir rüya gördüm. Kanepenin üzerinde biri küçük biri biraz büyükçe beyaz tenli iki tane çocuk. Hatta biri kızmı diye emin olamıyorum. ıyice bakıyorum. Kıza benziyor. ınşallah allah rüyamdaki gibi çocukları kucağıma almayı nasip eyler. Bugün cuma inşallah hepimizin de duaları kabul olur.

Rabbim inş.nasip eder cnm
benim 9.gün gözle görülür kadar netti kırmızı cizgi
11 gün tam netleşmişti
hadi hayırlısı inş.......

aa ne güzel.. haftaya bol sonuçlu heyecanlı bir sayfa olacak burası.
inşallah hepimizin yüzleri güler.. ben hem heyecanlanıyorum hem de çok korkuyorum..
şu an düşünmemeye çalışıyorum ama günler azaldıkça daha da kötü oluypr insan..
zaten ben dayanamam kesin idrar testi yaparım.

benim o testi bile yapmaya gücüm yok.çok kötü oldum neden bilmyorum.ama hamaile olanlar için çok sevinidim hayırlısı.

kızlar umut tüpbebekte tedavi görüp hamile kalan varmı kaçıncı denemede hamile kaldınız lütfen yardım

kızlar bugun 9.günümüzü bitiriyoruz ınsallah bende gebelık testı yapıyım bı dedım ama negatıf cıktı nıyeyse uzmedım kendımı ıcımde cok buyuk bı umut var cunku bebıslerım benımle dıye o yuzden herhalde uzmedım kendımı ama coooook sabırsızlanıyorum bı an once salı gunu olsada sabah erkenden baksak bebıslerımıze hıc kanamam akıntım falan olmadı benımle beraber bekleyen arkadaslarım napıyosunuz sizde anlatın bakemmm

slm sweet33 cim ve diğer kızlar , bende salıyı ipler çekenlerdenim.içim içime sığmıyor , daha önce dediğim arara kramplar hafifledi ama sanki bende de adet sancısı gibi bi sancı var , ayrııca hiç akıntı falanda gelmedi umarım iyiye işarettir. sadece sabahları vajinadan salınan jelden sonra bi akıntı geliyor o kdr. bide 5. gün transferi blastokist iyi bişeymiş (yeni öğrendim) buda bana biraz umut oldu. benide şeytan dürtüyor idrar testi için ama korkuyorum. pazar günü belki yaparım :)))

mnercım aynı durumları yasıyoruz senınle benımde hıc akıntım kanamam falan yok sara ara seffaf bı akıntım oluyo o kadar inşallah hayırlı sonuclar verırız benımde kramplarım vardı artık yok sadece ara ara adet sancısı gıbı sancı oluyo gecıyo bakalım ben bugun yaptım ıdrar testı cıkmadı erken davrandım sanırım ama az kaldı daha yapmam herhalde hayırlısıyla salı gunu sonucumu alırım pozitif olur ve ıste o zaman tekrar alıcam ıdrar testı veee çift çizgiyi görmenın nasıl bı duygu oldugunu ıste o zaman anlıycam ınsallhhhhh

mner hayırlısı olsun bende pazartesiyi iple çekiyorum:))aslında 12.gün pazar a denk geliyo pazartesi çağırdılar o yüzden.pazar günü test yapmaya korkuyorum o testlerde hep tek çizgi çıkmasından bıktıım.yapmıycammmmmm herkes için hayırlısı.

canımmm kıyamam gözlerimi yaşarttın kızım yaaaaa

bencede yapma , o testler psikolojimizi bozuyor (ama sor bi yapmadan durabilcen mi diye)
inşallah önümüzdeki hafta hep hayırlı haberler alırız , veririz...:))

sakın haaa mner cım sakın bebıslerı uzmek yookk napalım kısmetımızde vardır ısnallah bızde gorururuz ınsanların 5 dk yapıp tek bıdefada gorduklerı cıft cızgıyı bızde umudumzla sabrımızla gorururuz ınsallahh herseyın hayırlısı elımzden sadece dua etmek ve beklemek gelıyo kımset hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…