mner, sweet saolun kızlar inşallah hepsi pozitif olur .. yalniz benim 22 ekimmis ben sizden 2 gün sonra vericem haberi.. hayatmelek seni de tebrik ederim canım inşallah sonuna kadar hiç sorunsuz yaşarsın bu güzel olayı.. eylül senin de hayırlı uğurlu sağlıklı olsun cnm tedavin ..
ailhan cnm ben de sadece jel kullanıyorum.. doktorum baska bisey demedi. aslında daha önceki tedavilerimde coraspin, elevit de kullanıyodum hatta evde de var kullansam mı diye düşünüyorum ara ara..
doktoruma sormayı unuttum folbiol yani folik asiti kullanmaya devam etsemmi.......
Tebrik ederim canım.Senin değerin kaç çıktı?
canım valla ben değeri bilmiyorum..
sonucu öğrenmek için hastaneyi aramaya cesaretim yoktu, o yüzden eşime arattm. doktorum sadece sonuç pozitif demiş.. değer soylememiş..
kıslar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. önümüzdeki günlerde inşallah sizlerdende güzel haberleri alacağz..
kızlar sizlerde eminim benim gibi hissediyorsunuzdur.ama ben ağzım kalbimde yaşıyorum rezmen.benim ikinci ama bu sefer çok heyecanlıyım.dayanamıyorum resmen.belki haftaya hayatımız değişicek.benimde ayın 22 sinde belli olucak.
aa ne güzel.. haftaya bol sonuçlu heyecanlı bir sayfa olacak burası.
inşallah hepimizin yüzleri güler.. ben hem heyecanlanıyorum hem de çok korkuyorum..
şu an düşünmemeye çalışıyorum ama günler azaldıkça daha da kötü oluypr insan..
zaten ben dayanamam kesin idrar testi yaparım.
benim o testi bile yapmaya gücüm yok.çok kötü oldum neden bilmyorum.ama hamaile olanlar için çok sevinidim hayırlısı.
mnercım aynı durumları yasıyoruz senınle benımde hıc akıntım kanamam falan yok sara ara seffaf bı akıntım oluyo o kadar inşallah hayırlı sonuclar verırız benımde kramplarım vardı artık yok sadece ara ara adet sancısı gıbı sancı oluyo gecıyo bakalım ben bugun yaptım ıdrar testı cıkmadı erken davrandım sanırım ama az kaldı daha yapmam herhalde hayırlısıyla salı gunu sonucumu alırım pozitif olur ve ıste o zaman tekrar alıcam ıdrar testı veee çift çizgiyi görmenın nasıl bı duygu oldugunu ıste o zaman anlıycam ınsallhhhhh
mner hayırlısı olsun bende pazartesiyi iple çekiyorum:))aslında 12.gün pazar a denk geliyo pazartesi çağırdılar o yüzden.pazar günü test yapmaya korkuyorum o testlerde hep tek çizgi çıkmasından bıktıım.yapmıycammmmmm herkes için hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?