Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

canımmm kıyamam gözlerimi yaşarttın kızım yaaaaa

merhaba.benimde sizin gibi kızlar.ben perş günü öğrenicem gerçi sonucu.ama benimde alnımda sivilcme çıktı.ara ara adet sancım oluyor.benimd ekanamam ve akıntım yok.ama çok moralim bozuk.onları hissetmeyi çok istiyorum.ufacık bişey olsa ve bilsem daha çok umutlanıcam.ama çok zor çok.allah hepimizin gönlüne göre versin..

kızlar ben de sonucu perşembe günü öğrenicem.aynı sancılar bende de var.Dayanamayıp idrar testi yaptım.çok silik 2. çizgi..umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur.inşallah hep birlikte olumlu sonuçlar alırız.

slm bende bugünü zar zor geçirdim. Ara sıra karnıma kramplar giriyor. ıyice şiştim gibi adet olcam diye çok korkuyorum. 9. günüde bitirmek üzereyiz inş hayırlı haberler olur. Yarın sabah bende test yapacam. Gece inşallah kanamam falan olmaz. Yoksa çok hayal kırıklığına uğrarım. Birde bende kuru öksürük var. Biraz zor görünüyor. Ama Allahtan umit kesilmez.

kızlarr yaa nerelerdesın hıc sesınız cıkmıyorrrrrrrr

günaydın benim 10. günüm sabah test yaptım sonuç negatif şimdi benim hiçşansım yokmu yoksa erken mi karar veremedim. Testte negatif çıkan sonradan pozitif olan varmı

ailhancım bence ıdrar testıne takılma bende yaptım negatıf cıktı ıdrarda negatıf olupta kanda pozitif cıkan bırsuru ınsan var sen sakın olumsuz dusunme

ailhancım öyle bir başlık açılmıştı burda. bir sürü örnek vardı idrarda negatif çıkıp kanda pozitif olan.
hem sanırım her testin hcg algılama sınırı farklı.. bazısı çok daha küçük oranda hcg yi ölçüyo.
o yüzden bazı arkadaşların daha erken çıkıyo olabilir diye düşünüyorum ben.

bence de henüz erken moral bozmak için ..

ailhan cım ben de dün test yaptım birgün önce silik çıkan ikinci çizginin yerinde yeller esiyor.kocaman koyu bir tek çizgi oldu. Biraz moralim bozuldu.Ama arkadaşların yazdıklarıyla umut buluyorum biraz.İnanılmaz regl sancılarımı ve belirtilerimi bir kenara atıp bebeklerimin hala benimle olduklarını düşünüyorum.Umarım hepimiz için olumlu sonuçlar alırız.

slm sabahki testten sonra akşam üstü de kanamam başladı artık ümitlerim bitti. Yenisine kaldı. Kan testinden de hiç ümidim yok yine yaptıracamda.Bayağıda eskisi gibi ağrılı bir kanamam var. Hiç bir şey değişmedi yani herşey eskisi gibi maalesef. ınşallah diğer arkadaşların hayırlı haberlerini alırız. ıyi şanslar.

bence boyle dusunme kanamanın arkasında testı pozitif cıkan ınsalrı goruyoruz nıye hemen kendını bırakıyorsunkiiiii

off kızlar yaa transfer gununude sayarsak yarın 12.gunum ama saymazsak 11.günüm hastanedekıler ayın 20 sınde yaptır dedıler napsam bılmıyorum yaaa acaba yarın yaptırsammı yoksa bıgun dahamı beklesem bılmıyorummmmm

canım şimdi sende biliyorsunki transfer gününü saymamak gerekiyor.ammmaaa beklemek çok zor biliyorum o yüzden ben derim ki yarın yaptır gitsin en azından fikir olur gerçek gün içinopuyorumnanaktan

yaa lansorcum karar veremıyorum bı turlu yaa 1 gun ıcınde degısırmı acaba dıyorum negatıf falan cıkarsa dıye korkuyorum bıde crınon jel kullanıyorum sabahları ve yarın son yanı salı gunu ıcın yok eger pozitif cıkarsa hanı hemen yazdırırım dıye dusunuyorum offf bılmıyorum yaa kafam cok karısıkkk

ya eğer böyle sınırda gibi birşey çıkarsa tabiki kafan karışır ama inşallahhh güzel bir sonuç çıkarda hemen gidip crinonunu alır ve devam edersin canım.bende seninle aynı durumdayım hatta benim transferim 6. gün transferi olduğu için 8 yada 9. günümde bitiyor jel ve ben elimde kaldığında bakıp bakıp jele sinir olacağım için biitiği gün önce test yapacağım sonra jeli alacağım diye düşünüyorum.(yada almayacağım....)

yok canım bence yaptırma 8.9. gunu cıkmaz falan uzulursun hem bebıslerıde uzersın sen jelını yınede al kullan rahım duvarını kalınlastırdıgı ıcın bebıslerın daha ıyı tutunurlar ınsallah kızz sen benden daha karamsar dusunuyon walla az önce eşim okadar bekledık 1 gun daha bekleylım dedı bakalım garip olan benım hıcbırsey hıssetmemem cok donuk duygularım var nıyeyse sebebını bende bılmıyoum ama hıc heyecan yok hayırlısı bakalım

yok canım karamsar değil sabırsızım daha çok ben.ilkinde 5. gün yapmıştım düşün yani o kadar:kedi: yoksa rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu verecek elbette.sen yinede beni değil eşini dinle bence de.yerimseniben

günaydın kızlar , umarım bu hft süper haberler veririz ve alırız burdan. bende heyecan artık tavan yaptı yarın test günüm içim içime sığmıyor. bide ctesi günü kuzenimle dayanamayıp test yaptık (8.günü akşamı) ikinci çizgi silik bişekilde belirdi ama bilmiyorum ben fazla kaptırmak istemiyorum ona kendimi. Allahım yardımcımız olsun....
sevgiler

günaydın. Benim dünkü kanamamdan sonra ümitlerim bitti. Dün moralim kötüydü bugün biraz düzeldim. Olsun yeni şanslarım var bir daha denerim. ınşallah sizin iyi haberlerinizi alır seviniriz. Bizede yeni müit olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…