dgumus tedavini izmirde nerde yaptırdın.hayırlı olsun canım
canımmm kıyamam gözlerimi yaşarttın kızım yaaaaa
tşkler. cnm.kent hastanesinde yaptırdım.sen?
off kızlar yaa transfer gununude sayarsak yarın 12.gunum ama saymazsak 11.günüm hastanedekıler ayın 20 sınde yaptır dedıler napsam bılmıyorum yaaa acaba yarın yaptırsammı yoksa bıgun dahamı beklesem bılmıyorummmmm
yaa lansorcum karar veremıyorum bı turlu yaa 1 gun ıcınde degısırmı acaba dıyorum negatıf falan cıkarsa dıye korkuyorum bıde crınon jel kullanıyorum sabahları ve yarın son yanı salı gunu ıcın yok eger pozitif cıkarsa hanı hemen yazdırırım dıye dusunuyorum offf bılmıyorum yaa kafam cok karısıkkk
ya eğer böyle sınırda gibi birşey çıkarsa tabiki kafan karışır ama inşallahhh güzel bir sonuç çıkarda hemen gidip crinonunu alır ve devam edersin canım.bende seninle aynı durumdayım hatta benim transferim 6. gün transferi olduğu için 8 yada 9. günümde bitiyor jel ve ben elimde kaldığında bakıp bakıp jele sinir olacağım için biitiği gün önce test yapacağım sonra jeli alacağım diye düşünüyorum.(yada almayacağım....)
yok canım bence yaptırma 8.9. gunu cıkmaz falan uzulursun hem bebıslerıde uzersın sen jelını yınede al kullan rahım duvarını kalınlastırdıgı ıcın bebıslerın daha ıyı tutunurlar ınsallah kızz sen benden daha karamsar dusunuyon walla az önce eşim okadar bekledık 1 gun daha bekleylım dedı bakalım garip olan benım hıcbırsey hıssetmemem cok donuk duygularım var nıyeyse sebebını bende bılmıyoum ama hıc heyecan yok hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?