Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

lansorcum ınsallah saglıklı bı sekılde bebıslerımızı alırız kucagımıza ne dıyeyım Rabbım sabrımızın mukafatını verır ınsallahhhopuyorumnanaktan

gunaydın mnercım ınsallah pozitif haberlerını alıcagız herkesın Rabbım emeklerımızı bosa cıkartmasın kucaklarımızı bos koymasın ınsallah ne dıyeyım

Allahım bu uğurda emek veren tüm arkadaşların gönlüne göre versin , hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah , şunu öğrendim bu tedaviler sürecinde...moral ve psikoloji...gerçekten çok önemli....sabır arkadaşım

ailhancım oyle dusunme canım bı cok kısıde kanama oluyo nıye hemen bıtırdın umıtlerını

swett33 arkadaşım çok teşekkür ederim. Destein için normal kanama olsa ümitlenecem ancak çok kanama var. Yarın mecburen giedecem zaten hasteneye kan vermeye sorun değil. Dünkü gibi moralim bozuk değil. Bugün oldukça iyiyim. Çünkü öncedende 4 aşılama yaptırmıştım. Alıştım. Demekki zamanı var daha. Ama mutlaka olcak onu hissediyorum. Biraz gecikecek ama olsun. En azından ümidimiz var.

ailhancım benim 3. denemem bu..
insan kendini kötü hissediyo ilk etapta ama hemen toparlanıp yenisi için moral toplaman lazım..
inşallah bir sonrakine olur lütfen fazla üzülme..

benim de 7. günüm belim ve bacaklarım çok ağrıdı dün gece bugün de hafif devam ediyo..
adet olucak gibiyim.. hayırlısı ..

mnercim senin de blastosist transferdi değil mi..
test belirgin bir şekilde mi çıktı? yapsam çıkar mı acaba ?

kızlarr dayanamadımmm gittin kan verdım bugun 11.gunumuz bılemıyorum yaa saat 3.30 gibi sonuc alacagım ınsallah pozitif cıkar yaaa offfffffffffffff

evet cnm blastosist transferdi. ctesi akşamı 8. günüydü ve silik çıktı. istersen 9. ve 10. gün dene , belki daha net belirgin olur. gerçi kişiden kiişiye değişiyor bunuda unutma cnm. hepimize bol şans.

kızlar maalesef size güzel haberler veremiyorum.Benim gelişmeler iyi değil.Transferimin 8. günündeyim ve 2 gündür kahverengi akıntı geliyor.Artık umudumu kestim.bi embriyolog arkadaşımla konuştum.Durumun pek parlak değil dedi.Moralim çok bozuk.yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.sürekli lavaboya gidip kanamam başlamışmı kontrol ediyorum.Çok zormuş çooook.

kızlarr dayanamadımmm gittin kan verdım bugun 11.gunumuz bılemıyorum yaa saat 3.30 gibi sonuc alacagım ınsallah pozitif cıkar yaaa offfffffffffffff

aaaaaaaaaa hepbirlikte yarın yaptıracaktım amaaaaaaaaa.... bak şimdi beni de kışkırttın...ayy heyecan bastı senin adına benide.... inşallah gzl haber hadi cnm...bekliyorum

aaaaaaaaaa hepbirlikte yarın yaptıracaktım amaaaaaaaaa.... bak şimdi beni de kışkırttın...ayy heyecan bastı senin adına benide.... inşallah gzl haber hadi cnm...bekliyorum

:kedi: napıyım yaaa dayanamadımm ınsallah guzel haberler verırım haftaya guzel haberlerle baslar guzel haberlerle bıtırırız ınsalllah ne dıyeyım

canım benım doktorum kahverengı akıntın olabılır o ömenlı degıl demıstı onemlı olan kırmızı kanamanın olması bızım demıstı bence sen takılma o ankıntıya belkı bebıslerın tutunuyordur dımı ama

sweet heyecanla bekliyorum cnm sonucunu .. inşallah güzel haberle gelirsin inşallah

ınsallahh canım ınsallah esım gıttı sonucu almaya bakalım ınsallah hayırlı haberler verırıım haftanın ılk gununde

maalesefffffffffff kızlarrrrrrrrrrrr kocaman bi negatifffffffffffffffffffffffff ınsallah tek negatıuf haberını veren ben olurum sızlerden guzel haberler beklyıorum ona gore

sweet33. Inan cok uzuldum. suanki durumunu anliyabiliyorum, bende gecen hafta maalesef negatif sonuc aldim. Allah yardimcimiz olsun.

napalım canım kısmetımızde yok demekkı Rabbım nasip etmıycekse ne yaparsak yapalım olmuyor ıste napalım elımızden gelen bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…