yok canım karamsar değil sabırsızım daha çok ben.ilkinde 5. gün yapmıştım düşün yani o kadar:kedi: yoksa rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu verecek elbette.sen yinede beni değil eşini dinle bence de.yerimseniben
günaydın kızlar , umarım bu hft süper haberler veririz ve alırız burdan. bende heyecan artık tavan yaptı yarın test günüm içim içime sığmıyor. bide ctesi günü kuzenimle dayanamayıp test yaptık (8.günü akşamı) ikinci çizgi silik bişekilde belirdi ama bilmiyorum ben fazla kaptırmak istemiyorum ona kendimi. Allahım yardımcımız olsun....
sevgiler
günaydın. Benim dünkü kanamamdan sonra ümitlerim bitti. Dün moralim kötüydü bugün biraz düzeldim. Olsun yeni şanslarım var bir daha denerim. İnşallah sizin iyi haberlerinizi alır seviniriz. Bizede yeni müit olur.
benim de 7. günüm belim ve bacaklarım çok ağrıdı dün gece bugün de hafif devam ediyo..
adet olucak gibiyim.. hayırlısı ..
mnercim senin de blastosist transferdi değil mi..
test belirgin bir şekilde mi çıktı? yapsam çıkar mı acaba ?
kızlarr dayanamadımmm gittin kan verdım bugun 11.gunumuz bılemıyorum yaa saat 3.30 gibi sonuc alacagım ınsallah pozitif cıkar yaaa offfffffffffffff
aaaaaaaaaa hepbirlikte yarın yaptıracaktım amaaaaaaaaa.... bak şimdi beni de kışkırttın...ayy heyecan bastı senin adına benide.... inşallah gzl haber hadi cnm...bekliyorum
kızlar maalesef size güzel haberler veremiyorum.Benim gelişmeler iyi değil.Transferimin 8. günündeyim ve 2 gündür kahverengi akıntı geliyor.Artık umudumu kestim.bi embriyolog arkadaşımla konuştum.Durumun pek parlak değil dedi.Moralim çok bozuk.yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.sürekli lavaboya gidip kanamam başlamışmı kontrol ediyorum.Çok zormuş çooook.
ınsallahh canım ınsallah esım gıttı sonucu almaya bakalım ınsallah hayırlı haberler verırıım haftanın ılk gununde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?