Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

sweet cim , çook üzüldüm hem de çokk. cnmm sana üzülme demek çok anlamsız biliyorum ama demekki böylesi hayırlıymış , anlımıza ne yazıldıysa o yaşanıyor. ben inanıyorum sende inancını ve içindeki heyecanı yitrme bir dahakine nasipse , burdan önce sen vereceksin gzl haberleri.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Cnm yaş kaç ilk deneminizmiydii

rabbim inş.birdahaki sefere nasip eder

demekki hakkına hayırlısı buymuş

kaç emriyo transfer edilmişt........?

maalesefffffffffff kızlarrrrrrrrrrrr kocaman bi negatifffffffffffffffffffffffff ınsallah tek negatıuf haberını veren ben olurum sızlerden guzel haberler beklyıorum ona gore

Canım ya ne kadar üzüldüm anlatamam.Üzülme demiyorum tabiki üzüleceksin.sabır diliyorum canım.İnşallah kavuşacağız bebeklerimize...

tesekkur edıyorum ben esıme gore daha ıyıyım o benden daha kotu hayırlısı suan hıcbırsey dusunemıyorum bu arada yas 24 2.denememız 3 embrıyo transfer edılmıstı kısmetımızde yokmus demekkı

maalesefffffffffff kızlarrrrrrrrrrrr kocaman bi negatifffffffffffffffffffffffff ınsallah tek negatıuf haberını veren ben olurum sızlerden guzel haberler beklyıorum ona gore

canım inan çok üzüldüm ben hep senin sonucunun pozitif olacağını düşünmüştüm.hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden....
inşallah en kısa zamanda rabbim doğal yoldan gönderir mucizeni...

bende senden ümitliydim.Çok üzüldüm. Kan sonucu değişmezmiymiş kanaman oldumu bir gün önceden yaptırdınya.Sonuç kesinmi

Canım benim eminimki ne desek boş ve anlamsız gelecek sana....Ama inan gerçekten çok üzüldüm....Tanrı insna gereken gücü bi şekilde veriyor...Bir sonrakinde ya da kendiliğinden mutlaka olacak ben inanıyorum....Sen de inan..

kızlar kanımı az önce verdim geldim , 12 gibi arayacaklarmış...heyecandan ölüyorum nolur dua edin...

kızlar kanımı az önce verdim geldim , 12 gibi arayacaklarmış...heyecandan ölüyorum nolur dua edin...

canım inşallah sonucun pozitiftir.Tedavin irenbedeydi hatırladığım kadarıyla.Bende irenbede başladım.Bana da umut olursun inşallah.

Benimde aral bey doktorum.Bende çok memnunum gerçekten iyi bir ekip.Hepimiz için hayırlısı arkadaşım.

Kızlar hamıleyımmmm...bebıŞ tutunmuŞŞŞŞ....ana dr ÇaĞardı gelın dedı...gıdıyoruz Şımdı..

Kızlar hamİleyİmmmm...bebİŞ tutunmuŞŞŞŞ....ana dr ÇaĞardı gelİn dedİ...gİdİyoruz Şİmdİ..
transferimden önce süper bi haber:lepi:
Alah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
kızlar benim bugün 2 de transferim var bana şans dileyin

tesekkur edıyorum ben esıme gore daha ıyıyım o benden daha kotu hayırlısı suan hıcbırsey dusunemıyorum bu arada yas 24 2.denememız 3 embrıyo transfer edılmıstı kısmetımızde yokmus demekkı
canım swettcim çok üzücü bi haber ama sabretmekten başka çaremiz yok
belki doğal yolla olur güzelim

transferimden önce süper bi haber:lepi:
Alah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
kızlar benim bugün 2 de transferim var bana şans dileyin

oooooo canım. bugün bebişleri ev e getireceksin demek.inşallahhh transferin hayırlısıyla çok iyi geçer tatlımŞeniz

üzülmemek elde değil.ama hayırlısı böyleymiş demek gerekiyor.ama sende iyi haberler verceksin eminim bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…