maalesefffffffffff kızlarrrrrrrrrrrr kocaman bi negatifffffffffffffffffffffffff ınsallah tek negatıuf haberını veren ben olurum sızlerden guzel haberler beklyıorum ona gore
maalesefffffffffff kızlarrrrrrrrrrrr kocaman bi negatifffffffffffffffffffffffff ınsallah tek negatıuf haberını veren ben olurum sızlerden guzel haberler beklyıorum ona gore
kızlar kanımı az önce verdim geldim , 12 gibi arayacaklarmış...heyecandan ölüyorum nolur dua edin...
kızlar kanımı az önce verdim geldim , 12 gibi arayacaklarmış...heyecandan ölüyorum nolur dua edin...
canım inşallah sonucun pozitiftir.Tedavin irenbedeydi hatırladığım kadarıyla.Bende irenbede başladım.Bana da umut olursun inşallah.
Kızlar hamİleyİmmmm...bebİŞ tutunmuŞŞŞŞ....ana dr ÇaĞardı gelİn dedİ...gİdİyoruz Şİmdİ..
Kızlar hamİleyİmmmm...bebİŞ tutunmuŞŞŞŞ....ana dr ÇaĞardı gelİn dedİ...gİdİyoruz Şİmdİ..
transferimden önce süper bi haber:lepi:Kızlar hamİleyİmmmm...bebİŞ tutunmuŞŞŞŞ....ana dr ÇaĞardı gelİn dedİ...gİdİyoruz Şİmdİ..
canım swettcim çok üzücü bi haber ama sabretmekten başka çaremiz yoktesekkur edıyorum ben esıme gore daha ıyıyım o benden daha kotu hayırlısı suan hıcbırsey dusunemıyorum bu arada yas 24 2.denememız 3 embrıyo transfer edılmıstı kısmetımızde yokmus demekkı
transferimden önce süper bi haber:lepi:
Alah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
kızlar benim bugün 2 de transferim var bana şans dileyin
tesekkur edıyorum ben esıme gore daha ıyıyım o benden daha kotu hayırlısı suan hıcbırsey dusunemıyorum bu arada yas 24 2.denememız 3 embrıyo transfer edılmıstı kısmetımızde yokmus demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?