arkadaşlar çok tşk ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
kızlar bu arada kan değerim 358 çıkmış. ikiz gibi duruyor dedi dr. sizce???
canım gözün aydın bende bugün öğrendim hamile olduğumu benimde değerim 336.76 senin en son adetinden kaç gün geçti benim ensonki adet tarihimin ilk günü eylülün 7 hesaplayıcılarda 5 haftalık gözüküyo ama değere bakarsan 4 haftanın içinde gibi sen ne dersin senin ayın kaçıydı son adet tarihinin ilk günü :uhm:
hamile bayanları tebrik ediyorum...Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş.benim kahverengi lekeler dün akşam kırmızı olarak yüzünü gösterdi,bugünde arada kırmızı arada kahve gidiyo işte..Tutamadım bebişleri.2. denemeyi başka bi yerde düşünüyorum.Ankara tıp öneren varmı arkadaşlar...Devletin karşılayacağı bi yer olması lazım.Bu şansımı kullanmak istiyorum.
hamile bayanları tebrik ediyorum...Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş.benim kahverengi lekeler dün akşam kırmızı olarak yüzünü gösterdi,bugünde arada kırmızı arada kahve gidiyo işte..Tutamadım bebişleri.2. denemeyi başka bi yerde düşünüyorum.Ankara tıp öneren varmı arkadaşlar...Devletin karşılayacağı bi yer olması lazım.Bu şansımı kullanmak istiyorum.
merhaba kızlar
dün trasferim yapıldı bebişlerimle eve geldim
biliyorsunuz benim dondurulmuş transferiydi
4 tane (2 tane grade2,2 tane grade3) bebişime kavuştum
dondurulmuş deneyen varmı aramızda arkadaşlar
tebrikler canımHayırlı olsun canım...İnşallah güzel haberlerini alırız 12 gün sonra buradan...
teşekkür ederim canım 30 ekimde belli olacak
sen ne aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?