Eylülde tedaviye başlayıp EKİMDE Sonuç alanlar burda buluşalım

arkadaşlar çok tşk ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.

kızlar bu arada kan değerim 358 çıkmış. ikiz gibi duruyor dedi dr. sizce???

arkadaşlar çok tşk ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.

kızlar bu arada kan değerim 358 çıkmış. ikiz gibi duruyor dedi dr. sizce???

canım gözün aydın bende bugün öğrendim hamile olduğumu benimde değerim 336.76 senin en son adetinden kaç gün geçti benim ensonki adet tarihimin ilk günü eylülün 7 hesaplayıcılarda 5 haftalık gözüküyo ama değere bakarsan 4 haftanın içinde gibi sen ne dersin senin ayın kaçıydı son adet tarihinin ilk günü :uhm:

ArkadaŞlarr adet tarıhındenmı sayılıor yumurtanın hastanede dÖlledndıĞı gÜndenmı
benım 12.gÜn kan deĞerım 165 dı.......

cnm senin ne demek istediğini tam anlayamadım ama adetim 21 eylül dü ve 17-18 ekimde adet olmam gerekiyordu. ama dr ona bakmıyor direk transferden sonra 12. günde çıkıyor ama benim blast olduğu için 11. günde 358 çıktı çok şükür.
Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.Bu arada Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

mner cım tebrık edıyorum Rabbım sağlıklı sıhhatlı dogurmayı nasıp etsın ınsallahh

mner canım çok sevindim değerin çok güzel :) allah tamamına erdirsin inşallah..

sweet cim birdaha ki sefere inş. benim de idrar testim negatif.. 8. günüm bugün..
ama çok eminim olmadığına napalım hayırlısı olsun..

bende bugün kan testimi yaptırdım. tabiki sonuç negatif .aralık ayında bir daha deneyeceğiz. Kalitesiz yumurtalar olduğu için başka bir protokolle deneme yapacağız.

hamile bayanları tebrik ediyorum...Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş.benim kahverengi lekeler dün akşam kırmızı olarak yüzünü gösterdi,bugünde arada kırmızı arada kahve gidiyo işte..Tutamadım bebişleri.2. denemeyi başka bi yerde düşünüyorum.Ankara tıp öneren varmı arkadaşlar...Devletin karşılayacağı bi yer olması lazım.Bu şansımı kullanmak istiyorum.

Tatlım inşallah Aralık'ta bebişlerin sıkıca tutunurlar sana....Ben Maya'da yaptırdım...Sen Hacettepedeydi dimi? Benimkinin de bi kısmını devlet ödedi...Benim cebimden toplam 2500 tl çıktı ilaçlar dahil..Ama eylülden sonra zam gelecekti noldu bilmiyorum...Ankara Tıp ile ilgili bi bilgim yok...

canım öncelikle çok üzüldüğümü belirteyim ama inşallh tez zamanda unutacaksın Ankarada sana natolia tüp bebeği önerebilirim doktorum prof Bülen Tıraş gazi ünvrst jinekoloji derneği başkanı kendisi çok bilgili biri ekibide bu konuda çok deneyimli devletle anlaşması var istersen oraya git orda on kadından yedisi hamile dönüyo evine inşalh bende bu ay gidicem ikinci denemem olacak allh yardımcın olsun

merhaba kızlar
dün trasferim yapıldı bebişlerimle eve geldim
biliyorsunuz benim dondurulmuş transferiydi
4 tane (2 tane grade2,2 tane grade3) bebişime kavuştum
dondurulmuş deneyen varmı aramızda arkadaşlar

merhaba kızlar
dün trasferim yapıldı bebişlerimle eve geldim
biliyorsunuz benim dondurulmuş transferiydi
4 tane (2 tane grade2,2 tane grade3) bebişime kavuştum
dondurulmuş deneyen varmı aramızda arkadaşlar

Hayırlı olsun canım...İnşallah güzel haberlerini alırız 12 gün sonra buradan...

ılk değer 53 çıktı...2 gün sonra 120...6 gün sonra 947'ye yükseldi...Şimdi bekliyoruz...Teşekkür ederim canım...Darısı bekleyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…