eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
73
Kizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen

Ne diyecegimi sasırdım ama aldırma fasulye kadar canlıyı ya onun ne gunahı var ....

Ne diyecegimi sasırdım ama aldırma fasulye kadar canlıyı ya onun ne gunahı var ....
Bir cocugun daha var bu cocuk beni tamamen esime baglar tek basima iki cocuga bakamam esimin ailesiyle anlasamiyorum esimde ailesine cok bagli yapamiyorum ne yapacagimi sasirdim

Sakın aldırmayın çocuğunuzu,onun ne günahı var. Bence bir müddet oluruna bırakın, ortalık baya karışmış eşiniz sanki sizden ayrılmak istemiyor gibi geldi. Bir kaç gün sonraki duruma göre açıklarsınız. Ya büyük konuşmayayım ama eşim olsa da olmasa da ben bir cana kıyamazdım

Babasının izni olmadan aldıramayacağın gibi öğrenir ve şikayet ederse hapse kadar cezası var. Boşanıyor olsan bile çocuğuna bakabilecek durumun yok mu? Yada annelik iç güdüsüne sahip değilmisin? Yok varsayalım, boşanınca babasına verirsin.

aldır gitsin ya böyle bir ailede , evlilikte çocuk dogurmak günah asıl , ilerde anne baba ayrı daha zor büyür, fetus daha o bebek değil... fetus diyince aklıma doktorlar dizisi geldi bilen bilir

Bir cocugun daha var bu cocuk beni tamamen esime baglar tek basima iki cocuga bakamam esimin ailesiyle anlasamiyorum esimde ailesine cok bagli yapamiyorum ne yapacagimi sasirdim
Niye korunmadın esini soyle aldıracam hamileyim bakalım belki hersey guzel olur...

Aldır diyenler;

Kim güzel bir şefaatle (iyilik yapılmasına) yardım ederse, ondan (o iyilikten) onun bir nasibi olur. Ve kim kötü bir şefaatle (günah işlenmesine) yardım ederse onun da ondan (o şerrden) bir payı olur. Ve Allah, herşeye mukayyet olandır (gözetendir). (Nisa/85)

Aldırmayın sakın.Ömür boyu vicdan azabı çeker,ahirette hesabını veremezsiniz.

aldırman daha mantıklı huzursuz bir aileye gelip sefil olmasındansa evet bir cana kıymak zor ama o can geldiğinde iki gün sonra daha büyük sorunlar olacak sorunlu bir ailede olmak istemez

Diyelim ki sorunlarınız çok büyüktü, geçen gün bardağı taşıran son damlayı yaşadınız.
Ama eşinize de soğuk değilmişsiniz, korunmadan ilişkiye girebiliyorsunuz.

Bu da demek oluyor ki aslında evliliğinizi bitirmek aklınızda yoktu, ani bir karar oldu.

Aynı ani kararla kürtaj olmayın derim. 1-2 hafta zaman tanıyın düşünmek için kendinize.

Bildiğim kadarıyla yasal olarak evliyseniz yani resmi nikahınız varsa babanın iznine ihtiyacınız var. Ama kesin emin değilim. Eğer boşanmakta kararlıysanız ve yeni bir bebeğe bakamayacağınızı düşüyorsanız eşinizi ikna edin ve daha fazla büyümeden aldırın. Hiçbir anne bebeğine kıymak istemez ama sizin durumunuz farklı. Yine de iyi düşünün taşının öyle karar verin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…