eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Bir cocugun daha var bu cocuk beni tamamen esime baglar tek basima iki cocuga bakamam esimin ailesiyle anlasamiyorum esimde ailesine cok bagli yapamiyorum ne yapacagimi sasirdim

Eşiniz sizden ayrılmak istemiyor gibi. Siz eşinizin sizin hayatınızı etkileyecek birşeyi saklamasını ister misiniz? Bence istemezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun ama her bebek nasibiyle gelir. Onu Allah size lütfetmiş. Lütfen aldırmayı düşünmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun duamdasınız.

Bir cocugun daha var bu cocuk beni tamamen esime baglar tek basima iki cocuga bakamam esimin ailesiyle anlasamiyorum esimde ailesine cok bagli yapamiyorum ne yapacagimi sasirdim

Eğer eşinizle devam edemeyeceğinizi düşünüyorsanız ve kararınız netse,ayrıca çocuğa bakamayacağınızı da düşünüyorsanız zaten fazla bir seçenek kalmıyor.
Yine de oturup düşünün bu konuyu.

kamelya aldır ve ya aldırma diyemem, sen yaşıyorsun daha iyi bilirsin ama bu kadar sorun varken ve zaten bir cocugun varken 2. nın gunahına neden girdiniz

Yine konuya hakim olmadan yorumlar yapılmış.

Eşin rızasını almadan gebeliğin sonlandırılması işlemi, herhangi bir cezai sorumluluk getirmemektedir. Sadece boşanma davasında neden olarak sunulabilir, kusurlu hareket olarak tanımlanabilir ama siz zaten bu işlemi evliliği bitirme kararı aldığınız için yaptırmak istiyorsunuz. Yani sizi hukuki olarak etkilemez.

Çocuğunuzu böyle bir ailede mutlu edemeyeceğinizi ve çocuk nedeniyle devam ettirmek zorunda kalacağınızı düşünüyorsanız tabi ki gebeliğinizi sonlandırabilirsiniz.

aldır gitsin ya böyle bir ailede , evlilikte çocuk dogurmak günah asıl , ilerde anne baba ayrı daha zor büyür, fetus daha o bebek değil... fetus diyince aklıma doktorlar dizisi geldi bilen bilir
Tumunu alintiladim, ne degisti?

sadece örnek vereceğim ben 1 yaşındayken ayrılmış annem babam..annem abimle beraber geldim bu yaşıma kadar ve öyle aileler öyle babalar gördüm ki olmasa da olurmuş dedim..ama bi kardeşim daha olsa isterdim doğumdan snra ölmüş annemin bi bebeği yani ona bile üzülüyorum bazen..sizde ilerde keske ayrılmasaydım demezsiniz ama keşke aldırmasaydım % 99 dersiniz..

NEYAŞARSANIZ YAŞAYIN BİR BEBEĞİN CANINA KIYMAYA HAKKINIZ YOK O SENİN CANINDAN PARÇA KÜÇÜCÜK BİR CAN
BİR BEBEĞE SAHİP OLABİLMEK ADINA NELER ÇEKİYORUM BEN VE MİLYONLARCA İNSAN
BİRÇOK İNSAN BEBEK KOKUSUNA HASRETKEN SİZE ALLAHIN BİR HEDİYESE OLAN BU HEDİYEYE KIYMAYIN LÜTFEN O BEBEĞİN CANINA KIYMAYIN LÜTFEN

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BOŞANMADAN ÖNCE İYİ DÜŞÜNÜN BENCE BİR YUVA KOLAY KURULMUYOR

Tam durumunu bilmiorum ama senn esinle aranda cok buyuk sorun yoksa ayrilma onemli olan sizin yuvaniz ve esinle sensin cocuga gelince sakin aldirma inun bi gunahi yok herkesin gunahinin cezasina yavruna verme belkio yavru yuvanizi duxeltir mutluluk verir esinle payls beraber dogru karari vereceginizi inaniorum birgun herkes gidecek sadece yavrun sen esin kalacaksini

Evlilikte cocuk dogurmak gunah diyorsun da ona takildim. Oyle yazmadin mi?
arkadasim, boyle bir ailede boyle bir evlilikte cocuk dogurmak gunah demis arkadas. siz yazisinin kucucuk bir bolumunu alintilayip degisik bir algi olusturdunuz. bence polemige girmeyin daha fazla.kadincagizin konusundan uzaklasilacak yoksa

böyle birşey için katil mi olacaksınız

arkadasim, boyle bir ailede boyle bir evlilikte cocuk dogurmak gunah demis arkadas. siz yazisinin kucucuk bir bolumunu alintilayip degisik bir algi olusturdunuz. bence polemige girmeyin daha fazla.kadincagizin konusundan uzaklasilacak yoksa
Virgulu dogru yerde kullansaydi boyle yanlis bir anlasilma olmazdi.

ALDIR GİTSİN DİYEN KİŞİLERİN NASIL BİR VİCDANA SAHİPOLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUMDA YAZIKDEĞİLMİ ALLAHIN VERDİĞİ CANI KİMSNN ALMAYA HAKKI YOK

AYRICA ZATEN KONU SAHİBİ BOŞANSA BİLE BİRÇOCUĞU VARMIŞ ZATEN HA 1 HA 2 NE FARKEDER BUİŞLER ALDIR GİTSİNLE OLMUYOR MUTSUZ EVLİLİĞİ OLAN ONA GÖRE ÖNLEM ALIR BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİLKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…