eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Çocuk bereketiyle hayriyla gelir tam bosanacaginiz sira hamile olduğunuzu öğrenmekte vardır bir hayir benim bi arkadasim tam bosaniyorlardi hamile.olduğunu öğrendi baristilar 4 yasinda bi çocukları var evleri yoktu ev tuttular eşya aldılar herşey ardi arkasına geldi çok mutlular simdi

Rabbim sana tez vakitte hayirlisiyla evlatlar nasip etsin insallah.

Kimseye bakma herkes kendi hqvoasinda kendi iyiligini dusunur kimse sizin yuvanizi dusunmez bunu siz dusunun herkesin yaptigi seyin cezasini o yavrucugun cekmeye hakki yok sendinde cektirmeye hkkin yok canim esinle otur konus kimse sizi dusunmez siz kendinizi dusunursunuz biraz hangi aile ile sorununuz varsa biraz uzaklasin esinle birlikte hamileliginin tadini cikart herkes sasirtin belkide bu sansi badaha bulamazsin cok pisman olursun ama gec olur birtane de oglun varmis sanirim allah uzun omur versin evladina herkesin evladina onu kardessiz birakma

Bir yandan aldırma diyorum ama aldırmazsan kesin karar verdiysen ayrılmaya eşinden bu çocuk seni daha sıkıntılı günlere de itebilir daha iyi günlerede itebilir çok zor bir karar yahu hakkında hayırlısı

Çok pardon belki haddime değil ama boşanmayı düşündüğün adamla neden korunmasız ilişki ??? Günah değilmi arkadaşım ne hakkın var allahın verdiği canı almaya...bunu yaparsan o bahsettiğiniz insanlardan(k.valide,k.peder,görümce...vs)ne farkın kalır senin..

Bu zihniyet yüzünden doğurabilme yetisi olan herkes doğuruyor zaten.
Mecburiyetmiş gibi annelik.

Onlar palavra olsaydi suan hicmi cocuk hayatta olmazdi ben ne anneler goruyorum xocugunu ne zorluklarlq buyuten

Sunu sormak istiyorum konu sahibine eline bicak tabanca vs alip gidip vurabilir misin ben zannetmiyorum bebeğini de aldirmanin bundan farki yok bence insan nasil kendi canindan kanindan vazgecebilirki esinizle sizin aranizda olan şeyleri lütfen yavrulariniz cekmesin cezasini Rabbim vermiski bi hikmeti var ve ve bence bu sansi iyi degerlendirin tabi bu benim nacizane fikrim

O cocuginda yasamayq hakki var yasasinki ilrde annesine iyiki beni dogurmusun iyiki yasiyorum diyebilsin

Boşanma isteğiniz uzun bir süreye dayanmıyor şuan hamile olduğunuza göre. Çocuğum yokken bu duruma yorumum aldırmaktan yana olurdu ama bunu şuan yapamayacağım.
Boşanma kararınızı sorgulayın ilk önce. Bana pek boşanacaksınız gibi gelmiyor, eşinizin de bu yönde ısrarı yok iyi düşünün hem de çok iyi. Bir anlık kararlar, kızgınlıklarla hareket etmeyin.

Asil is bosanmakta degil kurtarmakta o yuvayi bi kimseler icinde bozmaya gerek yok

Bence aldirma can o ya ilerde vicdan azabı cekersin bosansan bile keske dogursaydim buna nasil bakiyorsam onada bakarim dememen icin iyi dusun ama bence aldırma. ..

Onlar palavra olsaydi suan hicmi cocuk hayatta olmazdi ben ne anneler goruyorum xocugunu ne zorluklarlq buyuten
Yüzde kaçını görüyorsunuz? Zira bende hergün haberlerde yada sokakta yanıbaşımızda birçok çocuk görüyorum hatta sokak çocuğu olmasına bile gerek yok, çevremdende sorunları olanlar var. Ve evet bana göre bu bir - palavra -. Başka bir arkadaşımızında dediği gibi çocuk doğurmak meziyet değil, onu hayvanlarda yapıyor. Şayet güzel bir işte çalışıp çocklarının masrafını karşılayamayacaksa doğurmamalı arkadaşım. Bu ülkede hababam doğuran bereketiyle gelir amann diyen insanlara değil, kaliteli bireylere ihtiyaç var. Ortalık boş kalabalıktan geçilmiyor zaten. En hassas olduğum konulardan biri, bakamıcaksan yapmıcaksın yada olduysada yapman gerekeni yapacaksın. Benim düşüncem bu.

Son düzenleme:
Biz burda çocuk bulamıyoruz, sen çocuk aldırayım mı diye soruyorsun.. Hayat işte isteyene vermiyor, istemeyene veriyor..bence aldırmayın ana, baba bizle kalmıyor.. Eşinizle el ele verin belki bu bebek kurtuluşunuz olacak...

Yasak yahu yasak. Konuda dini sure falan yasak. Yapmayın hanımlar ya konunun kapanmasına sebep oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…