- 11 Eylül 2014
- 96
- 43
- 83
- 38
Rabbim sana tez vakitte hayirlisiyla evlatlar nasip etsin insallah.ALDIR GİTSİN DİYEN KİŞİLERİN NASIL BİR VİCDANA SAHİPOLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUMDA YAZIKDEĞİLMİ ALLAHIN VERDİĞİ CANI KİMSNN ALMAYA HAKKI YOK
AYRICA ZATEN KONU SAHİBİ BOŞANSA BİLE BİRÇOCUĞU VARMIŞ ZATEN HA 1 HA 2 NE FARKEDER BUİŞLER ALDIR GİTSİNLE OLMUYOR MUTSUZ EVLİLİĞİ OLAN ONA GÖRE ÖNLEM ALIR BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİLKİ
Kimseye bakma herkes kendi hqvoasinda kendi iyiligini dusunur kimse sizin yuvanizi dusunmez bunu siz dusunun herkesin yaptigi seyin cezasini o yavrucugun cekmeye hakki yok sendinde cektirmeye hkkin yok canim esinle otur konus kimse sizi dusunmez siz kendinizi dusunursunuz biraz hangi aile ile sorununuz varsa biraz uzaklasin esinle birlikte hamileliginin tadini cikart herkes sasirtin belkide bu sansi badaha bulamazsin cok pisman olursun ama gec olur birtane de oglun varmis sanirim allah uzun omur versin evladina herkesin evladina onu kardessiz birakmaTam durumunu bilmiorum ama senn esinle aranda cok buyuk sorun yoksa ayrilma onemli olan sizin yuvaniz ve esinle sensin cocuga gelince sakin aldirma inun bi gunahi yok herkesin gunahinin cezasina yavruna verme belkio yavru yuvanizi duxeltir mutluluk verir esinle payls beraber dogru karari vereceginizi inaniorum birgun herkes gidecek sadece yavrun sen esin kalacaksini
sorun virgülde değil nesne eksikliğinden kaynaklandı :) neyse yanlış anlamıssınız sorun yok .Virgulu dogru yerde kullansaydi boyle yanlis bir anlasilma olmazdi.
Siz yanlis yazinca bende yanlis anlamisim neyse, no problem:)sorun virgülde değil nesne eksikliğinden kaynaklandı :) neyse yanlış anlamıssınız sorun yok .
Bu zihniyet yüzünden doğurabilme yetisi olan herkes doğuruyor zaten.Eğer boşanmakta kararlıysanız ben olsam aldırırdım. O çocuğu doğurmak değil iyi bir hayat şartları sunmak önemli. Çocuk bereketiyle gelirmiş falan bırakın bu palavraları, sokaklarda ki onlarca çocuk neyiyle geldi peki?
Onlar palavra olsaydi suan hicmi cocuk hayatta olmazdi ben ne anneler goruyorum xocugunu ne zorluklarlq buyutenEğer boşanmakta kararlıysanız ben olsam aldırırdım. O çocuğu doğurmak değil iyi bir hayat şartları sunmak önemli. Çocuk bereketiyle gelirmiş falan bırakın bu palavraları, sokaklarda ki onlarca çocuk neyiyle geldi peki?
O cocuginda yasamayq hakki var yasasinki ilrde annesine iyiki beni dogurmusun iyiki yasiyorum diyebilsinKizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
Yüzde kaçını görüyorsunuz? Zira bende hergün haberlerde yada sokakta yanıbaşımızda birçok çocuk görüyorum hatta sokak çocuğu olmasına bile gerek yok, çevremdende sorunları olanlar var. Ve evet bana göre bu bir - palavra -. Başka bir arkadaşımızında dediği gibi çocuk doğurmak meziyet değil, onu hayvanlarda yapıyor. Şayet güzel bir işte çalışıp çocklarının masrafını karşılayamayacaksa doğurmamalı arkadaşım. Bu ülkede hababam doğuran bereketiyle gelir amann diyen insanlara değil, kaliteli bireylere ihtiyaç var. Ortalık boş kalabalıktan geçilmiyor zaten. En hassas olduğum konulardan biri, bakamıcaksan yapmıcaksın yada olduysada yapman gerekeni yapacaksın. Benim düşüncem bu.Onlar palavra olsaydi suan hicmi cocuk hayatta olmazdi ben ne anneler goruyorum xocugunu ne zorluklarlq buyuten
Yasak yahu yasak. Konuda dini sure falan yasak. Yapmayın hanımlar ya konunun kapanmasına sebep oluyorsunuz.Aldır diyenler;
Kim güzel bir şefaatle (iyilik yapılmasına) yardım ederse, ondan (o iyilikten) onun bir nasibi olur. Ve kim kötü bir şefaatle (günah işlenmesine) yardım ederse onun da ondan (o şerrden) bir payı olur. Ve Allah, herşeye mukayyet olandır (gözetendir). (Nisa/85)
Aldırmayın sakın.Ömür boyu vicdan azabı çeker,ahirette hesabını veremezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?