- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
Atıyorsada arkadaşı ilgilendirmez.Feministler çığlık atıyora gelmesin de olay.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atıyorsada arkadaşı ilgilendirmez.Feministler çığlık atıyora gelmesin de olay.
yok bence çocuğu aldırmayacak ve boşanmayacakta..Bence siz çocuğu aldırıp sonra da boşanmayacaksınız
Bana böyle geldi
Bu da olabilir ama boşanmayacağında netizyok bence çocuğu aldırmayacak ve boşanmayacakta..
neden tartışıyorsunuz ki? bu kız bu bebeği aldırsın ben de ofiş değilim.. bir kere babadan habersiz aldıramaz, taş gibi kanun var. ikincisi aldıracak adam sormaz.. özetle bu kız aldırmayacak, tıpkı "boşanayım mı" diye soranların boşanmadığı gibisiz de ban yediğinizle kalacaksınız
![]()
Meslegim yok ev hanimiyim nafaka veremem diyor esim durumumuzz cok iyi deil is buldum desem cocuklarima bakacak kimsem yok bunlarin hepsini dusunuyorum zaten ama oluru olsa caresizim demem zatenAileniz sizi niye ve nereye kabul ediyor? Isiniz, mesleginiz var mi? Maddi olarak bagimsiz bir kadin misiniz?
Sizin cocugunuza sizden baska herkes karar veriyor masallah. Siz hic mi soz soyleyemiyorsunuz ailenize ve esinizin ailesine anlamadim. Bosanin, kendi kendinize, kendi tuttugunuz evinizde bir hayat kurun, calisin, cocugunuza ya da cocuklariniza bakin dersem cok mu ucuk bir fikir vermis olurum, onu merak ediyorum.
ne yapacağınız belli aslındaArkadaslar hepinize iyi veya kotu yorumlarinz icin tskkur ederim doktora gittim 7 haftalik hamileymisim spiral rahimin icine girmis duvara yapismis ondan hamile kalmisim dusuk tehlikesi varmis spiral alinirsa alinmazsada bebege zarar verebilirmis doktor karari bana birakti. Bosanma asamasinda cinsel iliskiye gelirsek esimin zoruyla girdigim oluyordu ama sik iliski yasamadk ayda bir yada 2 oda ickili olup zorladigi zamanlar. Malesef benm esim sen istemiyorsun yasamayalim o zaman demiyor zorluyor. Durum bundan ibaret burda kimseden aldir demesini cesaret toplamak icin konu acmadm aksine aldirma dusuncesi hep aklimda cesarete ihtiyacm yok. Gercekten caresiz hissettigim icin danismak istedm kendimi yalnz hissetigim icin konu actim aileme gelirse bu bebego dogurursam arkamda olmayacaklarini soyluyorlar bosanmayacaksan aldirma ama bosanacagm diyorsan aldir 2 cocukla kabul etmeyiz tepkisini aldm bu yuzden caresizim