• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Annem bana hamile kalinca dusurmek icin ilac içmiş. Ama dusmemisim. Babam annem bana 6 aylik hamileyken annemi tekmeleyip merdivenden asagi atmis. Yine de sapasağlam dogmusum. Dogacagim varmis herhal.
Copluk gibi cocuklugum, copluk gibi ergenligim, copluk gibi genc kizligim var. Copluk gibi kadinliga gecisim var (bosanmayla sonuclanan evlilik). Simdi düşünüyorum da dogmasaydim daha mi iyiydi?
Insiyatifim disinda dünyaya getirilip bunca sıkıntıyı neden yasadim?
Minnacik cocukken ensestle neden tanistim?
Poffff 30 yil, cope atilmasi gereken 30 yil. Biri bana da bunun hesabini verse keske.

Gunahsiz bir cana nasil kiyacaksin baskalari anne baba olmak icin bir servet harciyorlar sana allah vermis bosanicam diye bebegine kiymak istiyosun ben dusunuyorumda ister esimden bosanayim ister butun aile birbirine girsin kanli bicakli olsunlar yavruma kiyamazdim gerekirse yanliz basima buyuturum ama dogururum cunki o senin bir parcan

Annem bana hamile kalinca dusurmek icin ilac içmiş. Ama dusmemisim. Babam annem bana 6 aylik hamileyken annemi tekmeleyip merdivenden asagi atmis. Yine de sapasağlam dogmusum. Dogacagim varmis herhal.
Copluk gibi cocuklugum, copluk gibi ergenligim, copluk gibi genc kizligim var. Copluk gibi kadinliga gecisim var (bosanmayla sonuclanan evlilik). Simdi düşünüyorum da dogmasaydim daha mi iyiydi?
Poffff 30 yil, cope atilmasi gereken 30 yil. Biri bana da bunun hesabini verse keske.
:KK42::KK42:

Umarım bundan sonrası güzel olur sızın için

Resımdekı sizin kuzunuz mu eger oysa güzel olan bişeyde var mıs diye düşünün

Allah yardımcınız olsun

hanımı istemediği halde hamile bırakmış kocası..geçenlerde okonuda vardı:KK14:

konu çok uzamışta. bu konu sahibi mi? başka biri mi?

birde şu var korunma yolunu bilseydi, ertesi günü hapını da bilip ertesi günü yutardı. bebekte gelmezdi.... bebeği istemeyen ve internet kullanmayı bilen bu yolları da öğrenebilecek kadar zekidir diye düşünüyorum....

konu çok uzamışta. bu konu sahibi mi? başka biri mi?

birde şu var korunma yolunu bilseydi, ertesi günü hapını da bilip ertesi günü yutardı. bebekte gelmezdi.... bebeği istemeyen ve internet kullanmayı bilen bu yolları da öğrenebilecek kadar zekidir diye düşünüyorum....
spirali varmış. ama sanırım spiralde sorun olmuş.

sizin kötü olmuş sonucu. çok sevdiğim birisini annesi düşürmek için çok uğraşmış, dualar etmiş. kocası dövdüğü halde düşmemiş bebeği... daha sonra kürtaj için randevu almış. sıra beklerken o kadar sıkıntısına rağmen kıyamamış vazgeçmiş. şimdi o bayanın en yakın dostu bebeği. kadını kocası döverken biricik bebeği (oğlu) onu korumuş. izin vermemiş dövmesine. şimdi iyi ki doğurmuşum, iyi ki kürtajdan vazgeçmişim diyor. bunu bana ağlayarak anlattı... kim bilebilir ki ilerisini...

valla benide annem istememiş. yazmıştım dün. ne iğneler vurdurmuş doktora. ağabeyimin yaramazlığından çok çekmiş. buda yaramaz olursa çekemem diye. ama sonunda doktor isyan etmiş. bu yaşamak istiyor feci tutunmuş hayata demiş.birde ramazanda bunu bana yaptırma deyince ramazan ayı saye
sinde yaşıyorum. ve diyorum ki iyiki doğdum. .çünkü hayatı çok seviyorum ben
. ve tabii doktor sağolsun.:KK53:

valla benide annem istememiş. yazmıştım dün. ne iğneler vurdurmuş doktora. ağabeyimin yaramazlığından çok çekmiş. buda yaramaz olursa çekemem diye. ama sonunda doktor isyan etmiş. bu yaşamak istiyor feci tutunmuş hayata demiş.birde ramazanda bunu bana yaptırma deyince ramazan ayı saye
sinde yaşıyorum. ve diyorum ki iyiki doğdum. .çünkü hayatı çok seviyorum ben
. ve tabii doktor sağolsun.:KK53:

ucuz kurtulmuşsun :KK45:

bir komşu vardı kürtaj olmayı adet edinmişti kadın. o işleme kadar neden öğrenmedilerdi ki korunma yollarını. hani cahil birileri de değildi.

bana garip geliyor. herkesin kendi düşüncesi de. ne bileyim içime sinmeyen bir şeyler var.

Çocuk rizkiyla geliyorsa ilk çocuğun rizki nerede??

-doğum gününde birbirini tokatlayan, üstüne atlayan ebeveynler

-annesiyle zorla birlikte olan baba

-kardeşi olacagini duyduğunda Kosa Kosa anneannenesine gidip "ne diyorsun "diyen adam değil kukla olan bir babaya sahip...

Bir çocuk daha bu saçma ailede yasamamali...

Önünüzü göremiyorsunuz şuan, sıkıntılarınız çok fazla böyle bir durumda çocuk doğurmak akıl işi değil.

Çekseydin, annesiz veya babasız büyümek ne demek bilseydin böyle geniş geniş yazamazdın!

Cocuk rizkiyla dogar iskence cekecegini nerden biliyosun bos konusuyosun.sen biseyler yasadin diye herkesi yasiyacak sanma. Allah nasip etmisse vardir bi hikmeti.sen bilemezsin onu.[/QUOTE]
afrikada açlıktan ölenler çocuk değil sanırsam, allah onlara yemek göndermeyi unutmuş.

Ben de 3. Cocuguma spiralle hamile kaldim.tas gibiydi hem de ne kaymis ne oynamis.gecim veya maddiyat sıkıntım olmadigi halde kahroldum.2. Cocugu bile zoraki yapmistim.cocuk cok buyuk sorumluluk.hele mahalle baskisi dedigimiz kesim varya 1 oglun 1 kizin vardi ne gerek vardi,cocuklarla nereye gideceksin vs vs.
git derdini marko Paşa'ya anlat.

spiral cekildi yuzde 50 ihtimalle duser dedi.kanamalar lekeler vs.su an 17 aylik bir kizim var.

cocuk isteyen arkadaslara rabbim tez zaman da versin.istenmeyen gebelikte cok cok zor.isteyerek olan hamilelikte bile testte pozitifi gorunce insanin dili bogazina akiyor resmen.tereddutler ikilemler.

sahip cikanin yoksa gelirin de yokmus okudugum kadariyla cok zor bir gelecek bekliyor seni.cocuklarinin gelecegini dusunurken kendin kayboluyorsun.hadi gebeligine bir cozum buldun karar verdin dogurdun veya dogurmadin daha onemli nokta ise hayatta ki cocugunun psikolojisi gelecegi vs.

Doguracagini dusunuyorum yazilarindan.Aile oyle der ama kabul eder yalniz ailen mi esin mi onu tercih etmen lazim.iki tabir de iki taraf icin gecerli olacak.

"Iki ucu balli degnek"
"Etinden siringayla kan ceker"

allah yardimcin olsun.

Aldrma lutfen bak ben bulamiyorum onu :( en fazla doguma kadar bekler bosanirsin her evlat rizki ve mutluluguyla gelir belkide hayatiniza yeni yon verecektir lutfen kardesim yapma :(

ucuz kurtulmuşsun :KK45:

bir komşu vardı kürtaj olmayı adet edinmişti kadın. o işleme kadar neden öğrenmedilerdi ki korunma yollarını. hani cahil birileri de değildi.

bana garip geliyor. herkesin kendi düşüncesi de. ne bileyim içime sinmeyen bir şeyler var.

ayy evet yaa benim bir arkadaşımında bir çocuğu var. ondan sonra kaç kez kürtaj olduğumu hatırlamıyorum diyor:KK57:
doğum kontrol yöntemi olarak kullanıyor bazıları

Back
X